Ecuador – Jamaika: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 26.
Ecuador
Teljesítmény:
V N N V V
  • Allegiant Stadium
  • Június 27. 00:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Jamaika
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy kis szünet van, gondolkoztunk, mit kéne tennünk. Felmerült, hogy nem csinálunk semmit, mi is szünetet tartunk. Aztán felmerült az is, hogy a norvég bajnokságra fogunk fókuszálni. És végül aztán azt mondtuk, rendben, beszéljünk a Copa Americáról. Nem a legizgalmasabb napokat csípjük el, de legalább valami, így a sportfogadás kedvelői sem maradnak olvasnivaló nélkül.

Egyébként is terveztünk írni a Copáról, de mindenképp várni akartunk legalább egy fordulót, hogy kicsit tisztább legyen minden. Nos, nem lett az. A B csoportban a két vesztes, Ecuador és Jamaika lép pályára egymás ellen. És ha valaki esetleg lebecsülné a karibi ország válogatottját, nézze meg, milyen játékoskerettel indultak a tornára!

Következzen az Ecuador – Jamaika találkozó!

Ecuador

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Ecuador akkor is kikapott volna, ha tizenegy emberrel fejezik be a meccset. De már nagyon korán, az első félidő elején kiállították legnagyobb sztárjukat, Enner Valenciát, aki szimplán nyakba rúgta ellenfelét. Nem mondom, hogy szándékosan követte el, amit elkövetett, de nagyon látványos és csúnya szabálytalanság volt. Egyébként a játékvezető premier plánban nézte végig a szituációt, mégis a VAR szólt neki, hogy talán meg kéne néznie az esetet.

Az emberhátrány ellenére Jeremy Sarmiento góljával Ecuador szerzett vezetést, a fiatal középpályás találatára azonban Venezuela kétszer válaszolt, így nulla ponttal a csoport utolsó helyén áll most Ecuador.

Tavalyelőtt Katarban már láthattuk őket, akkor szimpatikus futballal rukkoltak elő, de a kiesés után Gustavo Alfaro távozott a La Tri éléről, a helyét Felix Sánchez vette át.

A keretben vannak rendkívül tehetséges fiatal játékosok, mint Piero Hincapié, Moises Caicedo vagy Jeremy Sarmiento, de a rutin is megtalálható itt Enner Valencia személyében. A legnagyobb név, akinek ki kellett hagynia a tornát nem más, mint Pervis Estupinan.

Ecuador formája a tornát megelőzően ingadozó volt, legyőzték Hondurast és Bolíviát, kikaptak Argentínától és Olaszországtól.

Az eltiltott Valencián kívül más hiányzó nem lesz a csapatban.

A várható kezdőcsapat:

Dominguez – Preciado, Torres, Pacho, Hincapié – Franco, M. Caicedo – Yeboah, Paez, Sarmiento – Minda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2018.09.08.Barátságos Mérkőzés
ecuador
2:0
jamaika
Barátságos Mérkőzés
2011.09.02.Barátságos Mérkőzés
ecuador
5:2
jamaika
Barátságos Mérkőzés
2009.08.13.Barátságos Mérkőzés
ecuador
0:0
jamaika
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Jamaika

Kezdjük a legfontosabb jamaikai hírrel: A Reggae Boyz talán legnagyobb sztárja, Leon Bailey ügynökén keresztül közölte a szövetséggel, hogy nem hajlandó pályára lépni a válogatottban. Csúnya veszekedés lesz ebből, mert az Aston Villa sztárjára nyilván számítottak, meg is hívták a keretbe, de Bailey végül nem lesz ott a csapattal Amerikában. Először arról szóltak a hírek, hogy az ország amatőrizmusa a kiváltó ok (például az, hogy nem hajlandók fizetni a repjegyét haza, ami valljuk be, baromi képmutató egy hetente milliókat kereső focistától), most pedig már arról szól a fáma, hogy Bailey a mentális egészsége érdekében szünetet tart, és a családjára összpontosít.

Bármi is legyen az igazság, a lényeg, hogy a jamaikai csapat nélküle kapott ki a nyitómeccsén, 1-0-ra verte őket Mexikó együttese. Igazságos eredmény született, noha Michail Antonio révén Jamaika is betalált – majdnem a semmiből, mondhatni – ám a gólt elvették les címén.

A jamaikai keret Bailey nélkül is nagyon erős és több európai topligában játszó játékos alkotja. Az említett Antonio a West Ham futballistája, Bobby De Cordova-Reid a Fulhamé, Ethan Pinnock a Brentfordé, míg Joel Latibeaudiere a Coventryé.

A várható kezdőcsapat:

Waite – Bernard, Latibeaudiere, Pinnock – Lembikisa, De Cordova-Reid, Anderson, Leigh – Nicholson, Gray – Antonio

Tippelde

Még a tíz emberrel játszó Ecuadornak is volt esélye legutóbb. Hát akkor egy tizenegy emberrel játszóval mi a helyzet? Semmi, szerintünk ők nyernek.

Fő tippek:

1.: Ecuadori győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső