Eintracht Frankfurt – Hoffenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 08.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N N V N N
  • Deutsche Bank Park
  • November 09.
Nézd élőben itt:
Rabona
Hoffenheim
Teljesítmény:
V D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk ma is a németeknél, de ma nem kizárólag a Bundesligából hoztunk meccset, lesz egy Serie A-találkozó is. De még egy kicsit maradunk, és most az Eintracht Frankfurt – Hoffenheim mérkőzést vesszük szemügyre.

A Frankfurt mostanság ismét a jobbik arcát mutatja. A csapat hatalmas bravúrral nyerni tudott a múlt hét közepén a Bajnokok Ligájával, így odaértek a második helyre, tavasszal is látjuk majd őket Európa legrangosabb kupasorozatában.

És közben a bajnokságban is egyre feljebb lépnek, pedig Kamadáék gyengén kezdtek, ha emlékeztek, rögtön egy hatossal. Igaz, az a Bayern München ellen volt…

Oliver Glasner csapata kezdi levetkőzni hektikus formáját, és bár néha még megbotlik, nem igazán elégedetlenkedhetnek a szurkolók.

A másik oldalon viszont igen. A Hoffenheim megint az élbolyhoz tartozott, de elkezdtek hátrafelé megindulni, épphogy a felsőházba tartoznak az utóbbi idők formája miatt.

Az idegenben egyébként rendre gyengén szereplő Kramaricék egy nagyon nehéz pályán fognak most fellépni, és a fogadóirodák nem igazán hisznek abban, hogy pontot szerezhetnek.

A hazaiak győzelmére most 1.90-es szorzó jut, a döntetlen 3.80, míg az, hogy a Hoffenheim nyeri a mérkőzést, 3.70-ért vihető.

Eintracht Frankfurt

Azt hiszem, hogy a Frankfurt most állt össze. Mostanra állt össze, ez így jobb megfogalmazás. Oliver Glasner már tavaly is nagyot ment, mégis csak megnyerték az Európa-ligát, de akkor a bajnoki szereplésük látta ennek kárát, mert csak a középmezőnyben végeztek. Ennek ellenére indulhattak a Bajnokok Ligájában, mivel az EL-t megnyerték. És ha már indultak, tovább is jutottak. Egy olyan csoportból, ahol inkább vártuk őket kiesőhelyre.

A Sporting otthonában tudtak fordítani egy vitatható tizenegyesgóllal, amit Kamada Daichi lőtt be -, valamint egy Randal Kolo Muani találattal, aki az utóbbi évek egyik legjobb igazolása.

A Dortmund elleni vereség kilóg a sorból, előtte és utána is szépen nyeri meccseit a csapat. A hétvégén nem volt könnyű dolguk, az Augsburg otthonába látogattak, és már az első percben hátrányba kerültek, de Sebastian Rode és Ansgar Knauff találataival fordítottak.

A Frankfurt jó csapattal rendelkezik, azonban, ha a cserepadhoz kell nyúlni, gondban vannak. Rövid a kispad, nincs sok olyan játékos, akire lehet számítani a kezdőben. Például csatárposzton ott van Kolo Muani mellett Rafael Borre és Lucas Alario, de csak ritkán jutnak szóhoz, ennek pedig megvan az oka.

A gárda hazai pályán 3-1-3-as mérleg tulajdonosa, igazán idegenben megy nekik a játék, ahol négy mérkőzést nyertek, egyszer ikszeltek és egyszer kikaptak.

A hétvégén Kamada Daichi és Timothy Chandler betegség miatt nem játszhatott, Hasebe Makoto, Christopher Lenz és Aurélio Buta sérülés miatt nem álhattak rendelkezésre.

Almamy Touré és Jérome Onguéné is felépült, azonban Glasner mostanában ragaszkodik az Ndicka – Jakic – Tuta hármashoz hátul, valószínűleg a Hoffenheim ellen sem lesz változás.

Kamada és Chandler felépültek, a nagyszerűen játszó Kamada visszakerül a kezdőbe, a legutóbb gólt szerző Rode kerülhet megint a padra.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Jakic, Ndicka – Dina Ebimba, Sow, Kamada, Pellegrini – Lindström, Götze – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek:

Jó hír azoknak, akik csak egy jó meccs miatt ülnek le a tévé elé, hogy a Frankfurt és a Hoffenheim nem szokott unalmas találkozókat játszani. Tavaly például átlagban négy gól esett a meccseiken, ősszel a Hoffenheim győzött hazai pályán 3-2-re, aztán tavasszal 2-2 lett a bajnoki meccsük.

De az összességében is elmondható, hogy a csapatok általában betalálnak egymásnak, minden mérkőzésen elérték a két és fél gólt, az elmúlt két évben. Ez összesen öt meccset jelent.

Ami a meccsek kimenetelét illeti, a Frankfurt fölényben van, ötből hármat ők nyertek meg, a Hoffenheimnek tavaly sikerült csak nyernie, azelőtt 2017-ben tudtak nyerni.

Amikor a Frankfurt otthon játszik, általában jó eredményeket ér el. Kikapni nem szoktak mostanában, 2016-ban győzött itt a Hoffenheim, azótaháromszor ikszeltek, háromszor az Eintracht győzött.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.23.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
hoffenheim
Bundesliga
2021.12.04.Bundesliga
hoffenheim
3:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.02.07.Bundesliga
hoffenheim
1:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.10.03.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
hoffenheim
Bundesliga
2020.01.18.Bundesliga
hoffenheim
1:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hoffenheim

Nem megy mostanában a Hoffenheim együttesének. André Breitenreiter fiai az elmúlt három meccsük alatt csak egy pontot gyűjtöttek. Kikaptak hazai pályán a Bayern Münchentől, ami azért borítékolható volt, ikszeltek a Köln ellen, a hétvégén pedig – megint hazai pályán – kikaptak az RB Leipzigtől.

Az együttes 3-1-re kapott ki, az első félidőben kerültek hátrányba, és bár Giorginio Rutter egyenlített, szinte azonnal jött az újabb lipcsei gól. Majd még egy.

A Hoffenheim most a kilencedik, öt meccset nyertek meg, háromszor döntetlent játszottak, és ötször kaptak ki. Az elmúlt öt meccsükön háromszor…

Hazai pályán voltak mindig is jobbak, bár az utóbbi időben ez sem feltétlenül igaz. Idegenben idén is nehezen jönnek a győzelmek. Hat meccsből kettőt nyertek meg, kétszer ikszeltek, kétszer kikaptak.

Rutter gólja után talán egy kicsit magabiztosabb lesz, a fiatal csatár augusztus óta nem tudott hálóba találni, ez átszakított benne valamit. Kell is a jó csatárteljesítmény, mert Andrej Kramaric most épült fel, a csúcsformát nem lehet elvárni tőle, Munas Dabbur sérült, ahogy Ihlas Bebou is. Meg még Ermin Bicakcic, Benjamin Hübner és Luca Philipp. Legfrissebb hiányzójuk Grischa Prömel, akinek a bokája sérült meg.

Várható, hogy Kramaric most már kezdőbe kerül, illetve Ozan Kabak is ismét a pályán lesz, miután letelt az eltiltása.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Akpoguma, Vogt, Nsoki – Skov Olsen, Geiger, Angelino – Bruun Larsen, Baumgartner – Rutter, Kramaric

Tippelde

Két fontos játékos is ismét pályán lesz a vendégeknél, de nem váltak ezáltal favorittá a találkozón. A Frankfurt jó formában van, és bár a hazai mérlegen lenne még mit javítani, egyértelműen kijelenthetjük, hogy az Eintracht az esélyes.

És erre is tippelünk, amennyiben Kamada visszatérhez, jó eséllyel fog győzni a hazai gárda.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.05 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső