FC Köbenhavn – Randers: Fogadási Tippek és Superliga Előzetes – 2024.05.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 29.
FC Köbenhavn
Teljesítmény:
D V V N N
  • Parken Stadium
  • Május 31. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Randers
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem szoktunk hozzá, hogy nincs már annyi meccs, de vannak, akik ilyenkor élnek igazán a fogadási életben. Egyesek ugyanis azt vallják, a kevésbé nagy reputációnak örvendő bajnokságokkal lehet nagyot nyerni. Az elkövetkezendő napok ilyen meccsekről fognak szólni. Tegnap a norvég élvonal mérkőzéseiről írtunk, ma pedig leginkább a svédről fogunk. Meg persze itt egy dán meccs is, a szezon gyakorlatilag utolsó meccse.

Maga a bajnokság véget ért, bajnok lett az FC Midtjylland, a Bröndby lett az ezüstérmes, az FC Köbenhavn pedig a bronzérmes. És utóbbinak van még egy jelenése, hogy eldőljön, mehetnek a Konferencialigába. Ez nyilván visszalépés, idén ugyanis a Bajnokok Ligájában szerepeltek.

Az meg tényleg kellemetlen lenne, ha a Randers elleni osztályozót elbuknák.

Jöjjön az FC Köbenhavn – Randers találkozó!

FC Köbenhavn

A cikk írójánál két nappal fiatalabb Jacob Neestrup, a Köbenhavn edzője, mégis Dánia egyik legjobb együttesét irányítja most már két éve. Sorozatban két bajnoki címet ünnepelhettek, idén azonban letaszították őket a trónról. Nem csak a bajnok FC Midtjylland előzött, hanem a Bröndby is. Ez pedig azért csalódást keltő. A keretük értéke messze a legmagasabb, kétszer annyit ér, mint a bajnoké meg az ezüstérmesé.

A világ minden tájáról hoztak elismert játékosokat, mégis a bronz jött össze. Idén megmutathatták magukat a Bajnokok Ligájában is. Nagy meglepetésre a csoportjukból is sikerült továbbjutni, végül a Manchester City állította meg őket, ami nem nagy meglepetés, és kudarcként sem lehet felfogni.

A hazai pontvadászat utolsó három fordulóját szúrták el nagyon, lényegében ezen ment el a bajnoki cím. Kikaptak a Midtjyllandtól, majd az Aarhustól, végül ikszeltek a Nordsjaelland ellen.

Masszív csalódás, de most még van egy javítási lehetőség, hogy legalább az EKL meglegyen. Az alsóház bajnokával, a Randersszel fognak találkozni, akiket idén kétszer is fölényesen legyőztek.

Hazai pályán mostanában voltak gyengébb eredmények, kettőt ebből már felsoroltam, de meg kell még említeni a Bröndby elleni vereséget is. Összességében viszont egész jól állnak.

Az alábbi játékosok nem játszhatnak sérülés miatt: Davit Khocholava, Roony Bardghji, Nicolai Boilesen, Andreas Cornelius, Theo Sander.

A várható kezdőcsapat:

Grabara – Vavro, Diks, McKenna – Ankersen, Clem, Mattsson, Jelert – Elyounoussi, Achouri – Oskarsson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.05.Superliga
randers
2:4
copenhagen
Superliga
2023.08.05.Superliga
copenhagen
4:0
randers
Superliga
2023.06.04.Superliga
copenhagen
1:1
randers
Superliga
2023.04.10.Superliga
randers
1:0
copenhagen
Superliga
2022.10.29.Superliga
randers
0:2
copenhagen
Superliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Randers

A főcsoportot csak a tízedik helyen zárta a Randers, 22 meccsen 23 pontot gyűjtve. Ez azt jelenti, hogy csak két együttesnél szereztek több pontot. Szintén masszív csalódás. Az osztályozó csoportba kerültek, ahol az alsó hat gárda kap helyet, itt viszont magukhoz tértek, és kihozták a maximumot az idényből.

A 10 győzelem, 11 döntetlen és 11 vereség önmagában gyengének számít, itt viszont elég volt a hetedik hely megszerzéséhez. És a dán bajnokság szabályai szerint még akár nemzetközi kupát is érhet.

Ehhez nem kell mást tenni, mint legyőzni a Köbenhavn csapatát. Ami – ahogy mondtam – idén egyszer sem sikerült.

Még csak a hazai pálya előnye sincs meg, a meccset majd a Parken Stadionban fogják lejátszani. Idegenben pedig a Randers az utolsó három meccsét elbukta.

Sérültek itt is vannak bőven: Edgar Babayan, Tammer Bany, Laurits Pedersen, Mikkel Pedersen, Noah Shamoun.

A várható kezdőcsapat:

Carlgren – Olsen, Hoegh, Dammers, Kopplin – Nordli, Enggaard, Björkengren – Coulibaly, Brajanac, Fuseini

Tippelde

Úgy gondolom, az idei meccseket alapul véve nem lehet most sem más az eredmény, csak hazai siker. A gólok számában is bízhatunk, főleg, ha a hazaiak jóvá akarják tenni a bajnokság elbukását.

Fő tippek:

1.: FC Köbenhavn győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső