Fredrikstad – Molde: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 11.
Fredrikstad
Teljesítmény:
V D D V D
  • Fredrikstad Stadium
  • Július 13. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Molde
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap megkóstoltuk a norvég vonalat, hát akkor folytassuk ma is velük. Az egész nap róluk szól, holnap pedig majd az Európa-bajnokság döntőjével és a Copa America fináléjával jövünk. A sportfogadás és az oldalunk kedvelői minden bizonnyal hozzászoktak már a norvég focihoz, a nyáron őket szoktuk elővenni. Nincs ez másképp most sem.

A Fredrikstad a frenetikus kezdés után alaposan visszaesett, annyira, hogy mostani ellenfelük, a Molde is megelőzte őket. Csúsznak lefelé, a Molde meg kúszik-mászik a dobogóra.

Ha most nyernek – amire jó esély van -, akkor egészen a második helyig léphetnek fel.

Következzen a Fredrikstad – Molde mérkőzés!

Fredrikstad

Beszéltünk idén már a Fredrikstadról, azóta viszont kissé megváltozott a helyzetük. Újoncként nagyszerűen indították a bajnokságot, voltak emlékeim szerint a második és a harmadik helyen is, de valami megtört bennük, és az utóbbi időben egymást követik a gyenge eredmények. A Lilleström elleni győzelem óta ikszeltek, majd kikaptak a Tromsötől, aztán a Rosenborg ellen is döntetlen jött csak össze.

A közel egyhónapos szünet során három felkészülési meccset játszottak, egyiket sem nyerték meg (Két iksz az Elfsborg ellen, vereség a Sandefjordtól). És most, hogy visszatértek a pályára egy valódi tétmeccsen, jött az újabb pofon. Egy másik újonc, a Kristiansund verte meg őket relatíve könnyedén. Két enyhítő körülmény van, amit megemlíthetünk: A Fredrikstad idegenben játszott, valamint majdnem a teljes meccsen emberhátrányban. A 9. percben még Morten Björlo volt a meccs hőse, aki egy tizenegyesgóllal a Fredrikstadot juttatta előnyhöz, tíz perccel később meg el kellett hagynia a pályát, mert talppal lépett bele ellenfele lábába. Meg lehetett adni, de talán egy picit szigorú döntés volt.

A kiállítás megpecsételte a vendégek sorsát, akik ezt követően még kétszer kapituláltak, ezzel pedig ismét hátrébb csúsztak, immáron a Viking is megelőzte őket.

Otthoni mérlegük 2-2-1, nem túl acélos…

Morten Björlo kiállítása miatt nem lehet majd ott a pályán, illetve Joannes Bjartalid és Jeppe Kjaer sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Fischer – Aukland, Kvile, Woledzi – Rafn, Magnusson, Metcalfe, Molde – Sörlokk, Johansen, Traoré

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2012.11.18.Eliteserien
fredrikstad
0:2
molde
Eliteserien
2012.05.16.Eliteserien
molde
2:0
fredrikstad
Eliteserien
2011.09.17.Eliteserien
fredrikstad
0:1
molde
Eliteserien
2011.08.14.Norvég Kupa
fredrikstad
3:2
molde
Norvég Kupa
2011.05.19.Eliteserien
molde
2:1
fredrikstad
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Molde

A múlt héten is írtunk a Molde aktuális meccséről. Mindkét tippünk jónak bizonyult. Az együttes a Lilleström ellen lépett pályára, és fölényes győzelmet aratott. Az első félidőben Kristian Eriksen és Mads Christiansen (öngól) talált a kapuba, a másodikban pedig Mathias Lovik, ezzel a középmezőnyben található, de amúgy jobb sorsra érdemes ellenfelüket 3-0-val zavarták haza.

A sima sikernek köszönhetően megerősítették helyüket a dobogó legalsó fokán, illetve – köszönhetően a nagy rivális Bodö/Glimtnek – egy pontra megközelítették az ezüstérmes pozícióban található Brann Bergent.

Tekintve, hogy a Brann a hétvégén a Haugesund együttesével játszik otthon, az előzés nem tűnik túlzottan egyértelműnek, de a Molde csapatának ezzel nem szabad foglalkoznia.

Nekik győzniük kell, más kérdés, és erre egész jó esélyük is van. Mérlegük 4-1-1 idegenben, 12 rúgott és 5 kapott góllal a harmadik legjobbak. A legutóbbi három mérkőzésüket egyaránt megnyerték, mindhármat nagyon magabiztosan, több góllal.

Három sérültjük van, Veton Berisha mellett Fredrik Gulbrandsen és Oliver Petersen.

A várható kezdőcsapat:

Posiadala – Amundsen, Oyvann, Lund – Linnes, Kaasa, Daehli, Breivik, Lovik – Eriksen, Eikrem

Tippelde

A Fredrikstad hetek óta képtelen győzni, ha a barátságos meccseket is ide számoljuk, akkor már hét darab meccsnél járnak. És most meglesz a nyolcadik is…

Fő tippek:

1.: Molde győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső