Fredrikstad – Rosenborg: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.27.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 26.
Fredrikstad
Teljesítmény:
N D V D D
  • Fredrikstad Stadium
  • Július 27. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rosenborg
Teljesítmény:
N V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na még egy norvég meccs, mielőtt jön a magyar bajnoki, amire a sportfogadás kedvelői várnak egy ideje itthon. Mondjuk mi nem kifejezetten kedveljük a magyar bajnokságot, szerintünk túlontúl kiszámíthatatlan. Meg hát a magyar futball varázsa azáltal elmúlt, hogy tele van az NB1 újhullámos csapatokkal, míg a régi, nagy múlttal rendelkező együttesek csak a második vonalban vagy még ott sem. Mint a Haladás, amely több mint száz évet élt, aztán idén lényegében csődbe ment.

Maradjunk még egy picit Norvégiában, a Fredrikstad – Rosenborg mérkőzés következik. A Rosenborg legutóbbi mérkőzésén több volt a halpogácsa, mint a futball, ezért pedig a Rosenborg már a kiesés kapujában. Mindjárt ki fogom fejteni…

Fredrikstad

Mióta újra beszélünk a bajnokságról, a Fredrikstad többször is szóba került. Újoncként szerepelnek itt, és újoncként szerepelnek remekül. Ez nem újdonság, tavaly a Brann Bergen volt az, amely újoncként ezüstérmet szerzett, és most is a bajnoki címre hajtanak. Igaz, azért ők egy patinás csacpat.

Nem, mintha a Fredrikstad ne lenne az. Kilencszer nyerték meg a norvég bajnokságot és tizenegyszer a kupát.

Nagyon jól kezdtek, de jött egy hullámvölgy, aminek talán most vége szakadt. A csapat öt nyeretlen bajnokin van túl, összességében pedig nyolc olyan mérkőzésen, amit nem sikerült megnyerni. A hétvégén viszont a jég megtört, a HamKam otthonában győztek, méghozzá egy góllal, amelyet Stian Stray Molde szerzett.

Talán ez a siker visszatéríti őket a helyes útra. Véleményem szerint most egy verhető ellenfél következik, ráadásul a Fredrikstad nem szerepel rosszul otthon. Az első meccsükön kikaptak, azóta viszont kétszer nyertek és háromszor ikszeltek.

Az is biztató, hogy csak Joannes Bjartalid nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Fischer – Woledzi, Kvile, Skaret – Rafn, Metcalfe, Magnusson, Molde – Sorlokk, Traoré, Kjaer

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.06.02.Eliteserien
rosenborg
1:1
fredrikstad
Eliteserien
2024.05.01.Norvég Kupa
fredrikstad
1:0
rosenborg
Norvég Kupa
2012.11.11.Eliteserien
rosenborg
0:1
fredrikstad
Eliteserien
2012.04.13.Eliteserien
fredrikstad
1:2
rosenborg
Eliteserien
2011.10.26.Eliteserien
rosenborg
2:0
fredrikstad
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rosenborg

Hazai pályán fogadta volna a Rosenborg a Lilleström csapatát, mi is írtunk a mérkőzésről tippet, de nem jött be. Nem azért, mert hibáztunk, hanem azért, mert a meccset végül nem tudták lejátszani. A norvég szurkolók most már jó ideje tüntetnek a VAR ellen, és egyre érdekesebb megoldásokat választanak a céljaik eléréséhez. Ami nyilván nem fog összejönni, magam részéről pedig a VAR – jól használva – igenis nagyon sokat tud segíteni. Szóval nem a technológia ellen kéne harcolni, hanem finomítani azt, jobban kiképezni a játékvezetőket, gyorsabban reagálni. Ez utóbbi miatt vannak amúgy kiakadva a drukkerek.

A lényeg, hogy 30 perc alatt többször meg kellett szakítani a játékot, mert a szurkolók halpogácsát (!), teniszlabdákat és füstbombákat dobáltak a pályára.

Miután a Rosenborg csak 14 mérkőzést játszott le, nagyon közel került a kiesőzónához. Akkora baj még nincs, de ha ezeket a meccseket nem tudják megnyerni, akkor már lesz. Nem nagy sikertörténet a Rosenborg szereplése mostanában, ez az idei szezon pedig egyfajta mélypont is.

Idegenben ráadásul ők a legrosszabbak, 1-1-5-ös mérlegük van.

Két sérült a csapatban, Markus Henriksen és Jonathan Augustinsson.

A várható kezdőcsapat:

Tangvik – Cornic, Konradsen Ceide, Nemcik, Reitan – Tagseth, Selnaes, Nypan – Broholm, Saeter, Reitan-Sunde

Tippelde

A vendégek ki vannak pihenve, de a Fredrikstad meg egy jobb csapat. Szerintem egyértelmű a dolog…

Fő tippek:

1.: Fredrikstad győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más QuickWin játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 5.200.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső