Frosinone – Pisa: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 29.
Frosinone
Teljesítmény:
V V D D V
  • Benito Stirpe
  • Július 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Pisa
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olasz másodosztályú bajnokság utolsó fordulójának egyik legizgalmasabb mérkőzéséről, a Frosinone – Pisa meccsről fogunk most beharangozót írni. Hogy miért tartozik a legizgalmasabb meccsek közé ez a találkozó? Mert a bajnokság hetedik és nyolcadik helyezettje csap össze, akik ugyanannyi ponttal állnak, és akik esélyesek a rájátszás negyeddöntőjére.

Azonban közel van az Empoli és a Salernitana, félő, hogy aki itt kikap, az lemondhat a feljutásról szőtt álmairól.

Két olyan csapatról beszélünk, akik nem viszik túlzásba a gólszerzést, a Frosinone pedig ritka rossz formában van, de a Serie B egy olyan liga, ahol születnek meglepetések. Vegyük például a Pordenone idei szereplését. Ki számított erre az év elején? Szerintem senki.

Szóval, vágjunk bele…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Crotone – Frosinone

Kezdjük a legfontosabbal: A Frosinone nagyon jól állt a bajnokságban, de az újrakezdés rosszul sikerült számukra. A Crotone elleni mérkőzést megelőzően 8 mérkőzést játszottak le, abból egyetlen egy győzelmet tudtak szerezni, mellette pedig négy vereség és három döntetlen a mérleg.

Nem számíthattak túl sok jóra a már feljutott Crotone ellen. Össze is jött az újabb vereség…

Nem vitték túlzásba a csapatok, az első játékrészben egy kaput eltaláló lövés volt összesen, a Frosinone próbálkozása azonban nem jelentett problémát Festának. A hazaiaknál volt még egy ígéretes lövés, de Molina jó 30 méterről leadott lövése kicsivel elkerült a kaput.

A második játékrész sem lett sokkal izgalmasabb, bár a kevés gólos meccseket megszokhattuk az olasz másodosztályban.

A távoli lövések meccsén a győztes gól is így született: A 80. percben Gomelt kapott egy labdát 23 méterre a kaputól, lapos lövése elkerült minden lábat és kezet, így a bal alsó sarokban kötött ki.

Alessandro Nesta, a Milan egykori legendás bekkje újabb csalódást keltő eredményt szerzett, ha így játszanak tovább, biztosan nem jön össze az osztályozó sem.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.29.Serie B
pisa
0:0
frosinone
Serie B
2017.08.06.Olasz Kupa
pisa
0:1
frosinone
Olasz Kupa
2017.02.19.Serie B
pisa
0:0
frosinone
Serie B
2016.09.20.Serie B
frosinone
0:0
pisa
Serie B
2014.05.25.Serie C
frosinone
2:1
pisa
Serie C
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Pisa – Ascoli

Nagyon jó sorozatban volt az Ascoli, egészen a múlt hétig. Négy győztes meccs után ikszelt az újonc Pordenone-val (0-2-ről felállva), majd jött a Pisa elleni mérkőzés, ahol eldőlt, nekik már nem lesz esélyük a play off kivívására.

Ugyanis a Pisa összeszedett játékkal 1-0 arányban intézte el őket.

Eseménytelenül csordogált az első félidő, mintha egyik csapat sem akart volna nyerni. A kapusoknak egyszer-egyszer kellett játékba avatkozniuk.

Gól is csak a félidő legvégén született: Siega végzett el egy szögletet, amit kifejeltek a vendégek, azonban Cavion lagymatag módon vezetgette a labdát, a visszafutó Siega pedig leütközte őt. Lehet azon vitatkozni, hogy szabálytalan volt-e a szerelés vagy sem, a bíró nem fújt a sípjába.

Siega kapura fordult, kicsit tologatta, babusgatta a játékszert, majd a lövést visszahúzta a rövidbe, így Leali nem tudott védeni.

A fordulást követően hiába aktivizálta magát az Ascoli, sem Trotta, sem a csereként beállt Scamacca nem tudott egyenlíteni, pedig a lehetőségük megvolt rá.

Ezzel a győzelemmel a Pisa utolérte a Frosinonét, a döntés pedig az utolsó fordulóra marad: Ki vehet részt a rájátszásban?

Összefoglalás

Nehéz kérdés, mert a Frosinone jobb csapat, mint a Pisa, viszont a formájuk annyira borzalmas, hogy azt szavakkal rettenetesen nehéz lenne kifejezni. Kilenc mérkőzés alatt hat pont, ennyi a csapat teljesítménye a vírus utáni időszakban. Ez pedig mondani sem kell, borzalmas. Ennél rosszabb formája csak a már kieső Livornonak van.

A Pisa viszont szépen gyűjtögette a pontokat, a Pordenone és a Cosenza verte őket meg. Mindkét csapat ellen volt esélyük, a Cosenza elleni vereség különösen fájó lehet, hiszen ők a kiesés ellen küzdenek.

A Frosinone utolsó hazai meccsein potyogtak a gólok, de a két csapatra nem igazán jellemző, hogy egymás torkának ugorjanak. Most viszont nincs más lehetőségük, aki nyer, az biztosan play offot játszhat. Aki kikap, az pedig izgulhat, hogy a Salernitana és az Empoli milyen eredménnyel zárja a bajnokságot.

Utolsó összecsapásuk egy gólnélküli döntetlen volt.

Bármennyire is esélytelenebbnek tűnik, mégis azt gondolom, hogy ezúttal a bukik ellen kell menni, nem kell rájuk hallgatni. Az Under 2,5 1.60 körül mozog, míg az Over 2,5 2.3 körül. Szerintük nem lesz sok gól.

Szerintem pedig ez egy élet-halál harc, ahol bármelyik csapat is szerezzen vezetést, nem állhat le. Egy döntetlen is végzetes lehet. Szóval hajtani fognak, menni, hogy bebiztosítsák a győzelmet, nagyobb arányban, hogy hátra lehessen dőlni. Mivel mindkét csapatnak ez a célja… Adja magát az Over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső