Genk – Standard Liege: Fogadási Tippek és Jupiler League Előzetes – 2024.07.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 25.
Genk
Teljesítmény:
V D D N D
  • Cegeka Arena
  • Július 28. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Standard Liege
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárjuk a mai napot két olyan csapattal, amelyet nem láthatunk az európai porondon. Erre a bajnoki helyezés alapján a Genknek volt esélye, de a play-off döntőjét elszúrták a Gent ellen. A Standard Liege meg eleve még csak a közelében sem volt a kupaszereplés lehetőségének. Sportfogadás szempontjából nehéz meccs, még akkor is, ha a Standard Liege tavaly pocsék szezont futott.

A bukik egyébként elég nyilvánvalóvá tették, mit gondolnak a Genk – Standard Liege mérkőzésről. És ha egy kicsit mi is beleássuk magunk, talán a fenti vélemény is megváltozik.

Genk

Egy hónapja beszéltünk a Genk csapatáról, majdnem kettő most már. Az még az előző szezon utolsó mérkőzése volt, a Genk számára a legfontosabb. És nem sikerült megnyerni. A Genk a felsőház – hívjuk így – ötödik helyén végzett, így esélyt kapott arra, hogy a Konferencialiga selejtezőjében részt vegyen. Ehhez a Gent csapatát kellett (volna) legyőzni, akik lényegében a hetedik helyen végeztek. Nem sikerült, egy góllal kikaptak, így idén nemzetközi szereplés nélkül maradnak.

A csapatot Wouter Vrancken irányította, majd májusban ideiglenesen sokadjára jött Domenico Olivieri. Az új szezonra nem maradt a belga-olasz, szokásosan visszatért a megszokott menetrendhez, a vezetőség pedig elcsábította Thorsten Finket a csapathoz, aki – mint azt az előző tippnél mondtam – a St. Truiden mestere volt.

A Genk nagyon jól teljesít a fiatal tehetségek felfedezésében, felnevelésében, az átlagéletkor az egyik legalacsonyabb itt. És elég ügyesen csinálják, idén eladták Mike Tresort, Maarten Vandevoordt-t, Nicolás Castrot, Anouar Ait El Hadjot, Rasmus Carstensent és Vic Chambaere-t, értük összesen 34 millió eurót kaptak.

Érkeztek további fiatalok, Matte Smets, Adrian Palacios, Oh Hyeon-gyu, Jarne Steuckers és Thomas Claes.

Itt is felemásan sikerült a felkészülés, két győzelem, két döntetlen és két vereség a mérleg. Ilyenkor viszont nem az eredmény a fontos.

Három sérült van, a cséká, Bryan Heynen, valamint Jarne Steuckers és Luca Oyen, valamint ketten az Olimpia miatt nincsenek itt. Egyikük Zakaria El Ouahdi, a másik pedig Bilal El Khannouss, aki a csapat legértékesebb játékosa, és akit a Juventus szeretne megszerezni.

A várható kezdőcsapat:

Van Crombrugge – Smets, Cuesta, McKenzie – El Ouahdi, Galarza, Hrosovsky, Kayembe – Bonsu Baah, Karetsas – Zeqiri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.03.10.Jupiler League
genk
1:0
standard liege
Jupiler League
2023.11.25.Jupiler League
standard liege
1:0
genk
Jupiler League
2023.04.09.Jupiler League
standard liege
2:0
genk
Jupiler League
2022.07.31.Jupiler League
genk
3:1
standard liege
Jupiler League
2022.02.13.Jupiler League
genk
2:0
standard liege
Jupiler League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Standard Liege

Gyenge szezonon van túl a Standard Liege, amely amúgy tízszeres belga bajnok, nyolcszoros kupa, és négyszeres szuperkupa-győztes, ám már tíz éve nem tudtak bajnoki címet szerezni, sőt, egyre lejjebb csúsznak. A tavalyi például egy kifejezetten gyenge idény volt, mint már említettem. A megváltozott Jupiler League-ben csak a Konferencialiga-csoportot tudták elérni, ott pedig semmi jó nem várt rájuk, mindössze öt pontot gyűjtöttek tíz mérkőzésen. Vagyis egyszer sem tudtak nyerni.

Értelemszerűen nem indulhatnak el a nemzetközi porondon, de úgy tűnik, továbbra is bíznak Ivan Lekoban, aki januárban vette át a stafétát Carl Hoefkenstől.

Költeni ezúttal sem nagyon tudtak, mindössze félmillió euróért igazoltak. Ezt mind David Bates megszerzésére költötték, mellette ingyen jött Grejohn Kyei, Bosko Sutalo, Boli Bolingoli, Marko Bulat, Brahim Ghalidi és Henry Lawrence.

Távozott Cihan Canak, Denis Dragus, Noah Ohio, William Balikwisha, Gilles Dewaele, Moussa Djenepo, Merveille Bokadi és Konstantinos Laifis.

Négy felkészülési meccsről tudunk, melyet a Liege játszott. Elbukták a Dender ellenit, nyertek a Nijmegen meg az Aubel ellen, ikszeltek a Norwichcsal.

Szezonkezdésre négyen sem állnak rendelkezésre, Arnaud Bodart és Laurent Henkinet mellett Nathan Ngoy és Souleyman Doumbia is kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Epolo – Fossey, Noubi Ngnokam, Sutalo, Bolingoli – Fini, Bulat – Kawabe, Kanga, Price – Kyei

Tippelde

A Liege csapata eléggé lezüllött. Nem kedves ilyet mondani, de korábbi önmagukhoz képest most tényleg nagyon nagyon másképp néznek ki, ezt be kell vallani.

Thorsten Fink bemutatkozó meccsén magabiztos győzelemre van szükség.

Fő tippek:

1.: Genk győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső