Hertha BSC – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 18.
Hertha BSC
Teljesítmény:
N D D V N
  • Olympiastadion
  • Május 22. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Union Berlin
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Múlt héten újraindult a Bundesliga és a Bundesliga 2 és bár az igazi meccshangulat elmaradt a zárt kapuk miatt, de jó volt végre újra élő topbajnokság meccseit nézni. A következő kör nyitómérkőzése pedig egy igazi, hamisítatlan városi rangadó lesz, a Hertha BSC – Union Berlin meccsel indul a 27. kör.

Hoffenheim – Hertha BSC

Bruno Labbadia érkezésével számítani lehetett arra, hogy a fővárosiak felpörögnek majd, de ilyen eredményre szerintem senki nem számított. Én is arra tippeltem, hogy a Hertha megtréfálhatja majd a Hoffenheimet, de a háromgólos különbség egészen meglepő. Persze, ehhez kellett egy gyengén muzsikáló Hoffenheim is.

Nem lehet azonban azt mondani, hogy talált gólokkal nyertek volna Cunháék. Az első gól valóban szerencsés volt, de aztán szépen bedarálták a hazaiakat. Mittelstadt vállalkozott egy kipattanó labdára, a lövésébe Akpoguma tette bele a lábát, így az védhetetlenül jutott a kapuba, Baumannt nem lehet hibáztatni, annyira hirtelen változtatott irányt a labda, hogy nem tudott mit tenni vele a német hálóőr.

És ahogy említettem, az öngólt követően a Hertha még magabiztosabbá vált, két perccel az első gólt követően jött is a második: Mittelstadt ezúttal gólpasszal vétette észre magát, remekül rázta le védőjét és beadása Vedad Ibisevicet találta meg, aki könnyed mozdulattal fejelt a hálóba. Okos gól volt, hiszen szándékosan a földre fejelte le a labdát a veterán támadó, ezzel is megzavarva Baumannt.

Az utolsó gól pedig a 74. percben született, a tavasszal remek játékkal előrukkoló Matheus Cunha egy szédületes szóló után alakította ki a 3-0-s végeredményt. Labbadia bemutatkozása tehát sikeres volt, a Hoffenheim pedig ott folytatta szereplését, ahol két hónapja abbahagyta.

Egymás elleni meccseik:

Lenne miért visszavágni Lukebakioéknak, az ősszel az Union saját pályáján 1-0-ra nyert a Hertha ellen. Az azt megelőző években hosszú időn keresztül nem találkoztak, hiszen az Union idén került fel az első osztályba.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Bundesliga
union berlin
1:0
hertha
Bundesliga
2013.02.11.Bundesliga 2
hertha
2:2
union berlin
Bundesliga 2
2012.09.03.Bundesliga 2
union berlin
1:2
hertha
Bundesliga 2
2011.02.05.Bundesliga 2
hertha
1:2
union berlin
Bundesliga 2
2010.09.17.Bundesliga 2
union berlin
1:1
hertha
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Union Berlin – Bayern München

A lehető legnehezebb feladattal kellett az újoncnak szembenéznie, hiszen a bajnoki éllovas látogatott hozzájuk, ráadásul a vezetőedzőjük a múlt hét közepén váratlanul elhagyta az edzőtábort, így a szigorú szabályok miatt nem is ülhetett le a kispadra vasárnap este.

Mindkét csapaton látszott a hosszabb kihagyás, de a Bayern félgőzzel is maga mögé utasította a berlinieket. Az első félidőben már megszerezték a vezetést. Ki más szerezte volna a gólt, mint Robert Lewandowski, aki ezzel már összesen a 2019/2020-as szezonban negyven gólnál jár. Elképesztő szám ez, és az sem von le semmit az értékéből, hogy a gólt tizenegyesből szerezte, a játékvezető Szubotics megmozdulását látta szabálytalannak.

Hiába volt nyomasztó labdabirtoklási fölényben a címvédő, helyzetekig eljutottak, de csak nem akart összejönni a második gól. A hazaiak előtt nem is nagyon adódott komoly lehetőség, aztán a második félidő végén a kezdőcsapatba idén bekerült Pavard fejelt Gikiewicz kapujába, ezzel pedig kialakult a 2-0-s végeredmény.

Az Unionnak nem valószínű, hogy a kieséstől tartania kellene, de egy rosszabb széria elegendő lehet ahhoz, hogy meleg legyen a pite.

Azonban a Herthánál jól indították a szezont, Labbadia érkezése a várt módon pörgette fel a játékosokat, kérdés az, hogy meddig tart ez a lendület?

Magam részéről hazai győzelemre számítok, nagyon meggyőzően játszottak a múlt héten Ibisevicék. Azonban most nem számítok 3 gólra, de a szűk Hertha-sikert valószínűnek tartom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső