Írország – Magyarország: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.06.04.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 03.
Írország
Teljesítmény:
V D D V N
  • Aviva Stadium
  • Június 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Magyarország
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Furcsa, hogy véget ért a szezon, elfogytak a jó meccsek. De mivel hamarosan jön egy kontinensviadal, az arra való felkészülés segít nekünk nem unatkozni. A héten pár barátságos válogatott mérkőzés kerül a középpontba, többek között pályára lép a magyar válogatott is, Marco Rossiék Dublinban lépnek fel. Az ír válogatott elleni találkozóról fogunk először írni, majd jön két másik meccs, ahol az EB nagy esélyesei is pályára lépnek: Portugália otthon fogadja Finnországot, míg Olaszország majd Törökország ellen játszik.

Következzen az Írország – Magyarország találkozó!

Írország

Éveken át irányította Stephen Kenny az ír válogatottat, majd novemberben a távozás mezejére lépett. A mester egyébként nem magától távozott. A szövetségnél úgy gondolták, nem érdemel új szerződést. És hát valóban, nem sikerült szintet lépni, nem sikerült egyetlen tornára sem kijutni, ami egy ilyen kerettel kissé csalódást keltő.

A mostani sorozatban csak a negyedik helyen végeztek, egyedül Gibraltárt előzték meg, és csak őket tudták legyőzni. Megelőzte – és legyőzte – őket Görögország, Hollandia és Franciaország. Egy ilyen csoportból valóban nem volt reális a továbbjutás, de a görögök elleni nagy csata elmaradt, és igazából emiatt csalódottak a szurkolók, mert még az osztályozóra sem volt esély.

Ideiglenesen az egykori nagyszerűen futballozó védő, John O’Shea vette át az irányítást. Ő maga nagyon szeretné megkapni az állást, egyelőre a szövetség más megoldásokat keres, a cél az, hogy a Nemzetek Ligája indulására meglegyen a következő szövetségi kapitány.

A mostani keretben helyet kaptak a Premier League-ben és a Championshipben futballozó játékosok, többek között a másodosztály gólkirálya, Sammie Szmodics, aki magyar gyökerekkel rendelkezik, de kikosarazta Marco Rossit, ő mindvégig ír válogatott akart lenni. Vannak nagy visszatérők, Liam Scales és Enda Stevens is sérülés miatt maradt ki legutóbb, de említhetnénk Troy Parrott-ot is, aki nemrégiben mesterhármast ért el az Excelsiorban.

Újoncot is avathat O’Shea: először hívták meg a Leicester játékosát, Tom Cannont, valamint David Harringtont, a Fleetwood Town kapusát.

Az ír csapat egy éve nyeretlen otthon: Gibraltárt győzték le legutóbb.

A teljes keret:

Kapusok: Caoimhin Kelleher, Mark Travers, Max O’Leary, David Harrington

Védők: Seamus Coleman, Matt Doherty, Shane Duffy, Dara O’Shea, Jake O’Brien, Andrew Omobamidele, Liam Scales, Robbie Brady, Enda Stevens

Középpályások: Josh Cullen, Finn Azaz, Jason Knight, Jamie McGrath, Callum O’Dowda, Will Smallbone, Mark Sykes, Mikey Johnston

Támadók: Sammie Szmodics, Adam Idah, Troy Parrott, Michael Obafemi, Tom Cannon

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Coleman, Omobamidele, O’Shea, O’Brien, Stevens – Szmodics, Knight, Cullen, Johnston – Idah

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.06.08.Barátságos Mérkőzés
magyarország
0:0
írország
Barátságos Mérkőzés
2012.06.04.Barátságos Mérkőzés
magyarország
0:0
írország
Barátságos Mérkőzés
1989.06.04.Vb-selejtező 1990
írország
2:0
magyarország
Vb-selejtező 1990
1989.03.08.Vb-selejtező 1990
magyarország
0:0
írország
Vb-selejtező 1990
2069.11.05.Vb-selejtező 1970
magyarország
4:0
írország
Vb-selejtező 1970
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Magyarország

Jól ismerjük a magyar válogatott hozzáállását, Marco Rossinak és a játékosoknak nincs olyan, hogy felkészülési vagy barátságos mérkőzés. Ez pedig így van rendjén. Főleg, hogy hamarosan a svájci, a német és a skót csapat ellen kell megmérkőzniük egy nagy tornán. Ahhoz pedig minőségi felkészülés kell.

Az olasz szakember csapata 14 mérkőzés óta nem talál legyőzőre, ami egyedülálló rekord. Az írek ellen szeretnék ezt folytatni, miközben Rossi igyekszik megtalálni a legjobb kezdőcsapatot majd hosszú távon.

A keret összeállítása nem okozott senkinek meglepetést, talán csak az, hogy Lisztes Krisztián csak a tartalékok között kapott szerepet, ahogy Vancsa Zalán is. Mindketten nagyon fiatalok, Lisztes esetében a mentális dolgok kavarhattak be, viszont én magam Vancsát mindenképp magammal vittem volna.

A magyar válogatott idegenben 2022. júniuásban kapott ki idegenben, azóta három meccset nyertek, négyen ikszeltek.

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Szappanos Péter

Védők: Balogh Botond, Botka Endre, Dárdai Márton, Fiola Attila, Orbán Willi, Lang Ádám, Szalai Attila

Középpályások: Bolla Bendegúz, Kata Mihály, Kerkez Milos, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Nagy Zsolt, Nego Loic, Schäfer András, Styles Callum

Támadók: Ádám Martin, Csoboth Kevin, Gazdag Dániel, Horváth Krisztofer, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy, Styles, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga

Tippelde

A legutóbbi két meccs Írország ellen nem a gólokról szólt. Sőt, kevés olyan meccsünk volt, ami arról. Most is inkább küzdős, hajtós mérkőzést várunk, ahol nem a gólok lesznek főszerepben.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső