Kanada – Chile: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 27.
Kanada
Teljesítmény:
N V D V N
  • Inter&Co Stadium
  • Június 30. 02:00
Nézd élőben itt:
Cashed
Chile
Teljesítmény:
V D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szintén egy meccs a harmadik körből. Az A csoport a végéhez érkezik, és Kanadának nagyszerű esélyei vannak a továbbjutásra Argentína mögött. Arra már nincs esély, hogy megelőzzék őket, azonban a második helyen még bejuthatnak a legjobb nyolc közé. Ehhez elegendő egy döntetlen is Chile ellen, látva Alexis Sánchezék játékát, ez nem is annyira elképzelhetetlen. Sportfogadás tekintetében nem a legnehezebb meccs, de persze lehetnek buktatói.

Főleg az, hogy a chileieket nem nagyon tudjuk hová tenni. Az első körben csak ikszeltek Peruval, tegnap éjjel kikaptak Argentínától, szóval papíron gyengék, mint a harmat. És mégis azt mondjuk, az utolsó körben még okozhatnak meglepetést.

A papírforma nem ez, hanem a kanadai győzelem.

Következzen a Kanada – Chile mérkőzés!

Kanada

Egyetlen lépésre Jesse Marsch együttese a Copa Americán a továbbjutástól. Igen, a kanadai csapatot immáron az egykori Lipcse és Leeds United menedzser irányítja, ő vette át a helyét annak a John Herdmannak, aki először juttatta ki a válogatottat világbajnokságra. Azóta Mauro Biello ült még a padon, de májusban egy amerikai vette át a stafétát.

Marsch rögtön azzal kezdte, hogy több korábban meghatározó játékost nem vitt magával az Egyesült Államokba. Nem mindenhol a formahanyatlás az ok, akadnak sérültek is. Biztosan van olyan, aki még ebbe a felsorolásba felférne, így a teljesség igénye nélkül nincs itt Mark-Anthony Kaye, Joel Waterman, Steven Vitoria, Milan Borjan és Jacen Russell-Rowe.

Vannak viszont ígéretes tehetségek, gondolok itt Jonathan Davidra, Steven Eustaquiora, Alphonso Daviesre vagy Tajon Buchananre.

Argentína ellen nem szégyen kikapni, két második félidős góllal szenvedett vereséget (egyébként első tétmeccsén) Marsch, majd a másodikat már megnyerték.

Nem tudom, mi lett volna Peru ellen, ha nincs Araujo kiállítása, a tíz emberrel játszó dél-amerikai csapat viszont már nem jelentett gondot, pontosabban egy góllal jobb volt Kanada, a találatot Jonathan David szerezte.

Chile ellen bőven elég egy döntetlen is, ám kétlem, hogy ez a csapat ikszre akar játszani.

Változtatás lehet a kezdőcsapatban, Tajon Buchanan legutóbb csak csereként állt be, ahogy Jonathan Osorio is.

A várható kezdőcsapat:

Crepeau – Johnston, Bombito, Cornelius – Buchanan, Laryea, Eustaquio, Koné, Buchanan – David, Larin

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem játszott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Chile

Az esélyek alapján Chile is készülhet arra, hogy a csoportkör végén hazautazik a Copa Americáról. A dél-amerikai együttesben talán több volt, de bevallom, nem rájuk gondoltam továbbjutóként, hanem valóban Argentínára és Kanadára.

De ez még változhat, még tévedhetek. Ehhez arra van szükség, hogy legyőzzék Kanadát a záró fordulóban, és Peru ne nyerjen több góllal Argentína ellen. Szerintem utóbbitól félni nem kell.

A chilei csapat eddig egy 0-0-s döntetlent hozott össze Peru ellen, szerdán éjjel pedig Argentínától kaptak ki. Ott talán pontot érdemelt volna a hősies védekezésük, de végül a jobb csapat győzött.

Chilének még tehát megvan az esélye, nézzük, kik lesznek azok, akik megpróbálják legyőzni az északiakat. Ricardo Gareca csapatának legfényesebben ragyogó ékkövei itt vannak, gondolok itt Alexis Sánchezre, Erick Pulgarra vagy épp Ben Brereton Díazra. Egyértelműen ők a legnagyobb sztárok, de mellettük is vannak igazán érdekes, izgalmas és ígéretes játékosok, mint Marcelino Nunez, Dario Osorio, vagy a rutinos Claudio Bravo.

Kimaradt a keretből a 134-szeres válogatott Arturo Vidal, aki állítólag sérülékenysége és az ebből fakadó formahanyatlás miatt nem kapott meghívót.

A harmadik, mindent eldöntő mérkőzésen csak a győzelem elfogadható Chile számára, így várhatóan egy sokkal támadóbb szellemű legénység lép pályára.

A várható kezdőcsapat:

Bravo – Isla, Lichnovsky, Diaz, Suaz – Osorio, Pulgar, Echeverria – Brereton Díaz, Sánchez, Davila

Tippelde

Olyan mérkőzésre számítok, ahol a kapuk egy pillanatig nem lesznek biztonságban. Chilének kell jobban a pont, de Kanada bolond lenne csak védekezni, egy szűk vereség is a kiesésüket okozná.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső