KFUM Oslo – Bodö/Glimt: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.27.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 26.
KFUM Oslo
Teljesítmény:
N N V V V
  • KFUM Arena
  • Július 27. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bodö/Glimt
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap említettem, hogy egy picit unom a skandináv meccseket, és ez így is van, a véleményem nem változott. De azért talán most, hogy indulnak más meccsek is, a helyzet jobb lesz, a változatosság majd segít minket újra összehozni az Eliteseriennel meg az Allsvenskannal.

Szükség is lesz rá, mert most megint egy norvég meccs jön, nem is egy, hanem kettő. Rangadó a maga módján, az újonc, mindenkit meglepő KFUM Oslo fogadja a címvédő és első helyezett Bodö/Glimt csapatát. Az esélyek papíron egyértelműek, azonban az Oslo nagyon szép játékot játszik, meglepő eredményeket ér el, és még az erősebb csapatok sem mehetnek biztosra ellenük.

Jöjjön a KFUM Oslo – Bodö/Glimt mérkőzés!

KFUM Oslo

Nem egyszerű feladat a KFUM Oslo csapatát kiismerni. Nekünk azért meggyűlik vele a bajunk. Az újonc nincs eleresztve anyagilag, össze sem lehet hasonlítani Norvégia középcsapataival sem. És mégis itt vannak, és nem csak a kicsiket meg a közepes csapatokat verik, de a legjobbakat is.

Konkrétan legyőzték a Molde együttesét a hétvégén, méghozzá az ő stadionjukban, ami növeli a győzelem jelentőségét.

A Molde talált be először, de még az első félidőben sikerült a fordítás Hakon Hoseth és Ayoub Aleesami góljaival. A hazaiak a második félidőben egyenlítettek, de Johannes Hummelvoll-Nunez találatára már nem jött válasz.

Három nyeretlen meccs után a fővárosiak magukra találtak, és két győzelemmel újra az élmezőny mögé kapaszkodtak. Ennél feljebb nem tudom, van-e, de jelenleg öt pont a lemaradásuk a Fredrikstaddal szemben, hét a már EL-t érő negyedik helyhez képest.

Otthon vannak igazán problémák. A KFUM Oslo ugyanis az egyedüli nyeretlen csapat Norvégia legjobbjai között. Van négy döntetlen és három vereség a nevük mellett.

Új sérült nincs, így továbbra is csak Mathias Tönnessen nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Ödegaard – Njie, A. Aleesami, H. Aleesami – Hoseth, Hestnes, Rasch, Hickson – Haltvik, Hummelvoll-Nunez, Dahl

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.05.24.Eliteserien
bodö
2:2
kfum oslo
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bodö/Glimt

Továbbra is vezeti a bajnokságot a Bodö/Glimt, a múlt hétvégén például nagyot léptek előre az újabb bajnoki cím felé, hiszen minden közvetlen riválisuk hibázott. A Brann Bergen újra csak ikszelt, míg a Molde – Viking kettős meglepetésre kikapott. A Molde a mostani ellenféltől, a Viking pedig a Haugesandtól. Egyikre sem lehetett számítani.

Ami fontosabb viszont, hogy Kjetil Knutsenék saját meccsüket hozták, az Odd Grenland elleni győzelem kötelező is volt, főleg, hogy ezt megelőzően kikaptak az utolsó helyen álló Sandefjord otthonában.

Az Odd elleni mérkőzés 2-1-ig volt izgalmas, August Mikkelsen góljára még feleltek a vendégek, de aztán Fredrik Sjövold és Fredrik Björkan elintézték a három pont sorsát.

Norvégia talán legjobb csapata nem csak a hétvégén, de a hét közben is pályára lépett, méghozzá a Bajnokok Ligájában. Sanszos, hogy mennek még egy kört, mivel az RFS elleni első mérkőzést 4-0-ra nyerték meg. Itt is betalált August Mikkelsen (kétszer is), valamint Ulrik Saltnes és Forsmo Kapskarmo.

Idegenben két vereségük van, de még így is ők a legjobbak hat győzelmüknek köszönhetően.

Sérültek: Runar Espejord, Sondre Sörli, Gaute Vetti, Kasper Högh és Omar Elabdellaoui.

A várható kezdőcsapat:

Haikin – Wembangomo, Moe, Gundersen, Björkan – Evjen, Berg, Saltnes – Sjövold, Kapskarmo, Mikkelsen

Tippelde

A KFUM Oslo hazai mérlege bizonytalanít el leginkább, különben nem lennék ellene egy meglepetés eredménynek.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Bodö/Glimt győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Boomerang játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső