Kolumbia – Costa Rica: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.29.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 27.
Kolumbia
Teljesítmény:
N N N N N
  • State Farm Stadium
  • Június 30. 00:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Costa Rica
Teljesítmény:
D N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután véget ért a csoportkör (és köszönhetően Portugáliának, nélkülünk fog folytatódni az EB), így megint a tengerentúlra igyekszünk. A mai nap is a Copa Americáról fog szólni, a rutinosabb sportfogadási szakértők most talán azt mondják, ez butaság, hiszen az idei Copa hozott már másfél kör alatt jó pár meglepetést.

Ma a D és az A csoport következik, a D még a második körrel, az A pedig a harmadikkal. Kolumbia együttese fogadja Costa Ricát. A reaktivált James Rodríguez csapata kiváló formának örvend, és a tornát is győzelemmel kezdték meg, nem árt majd rájuk odafigyelni. Egy újabb győzelemmel meg lehet a továbbjutás.

Costa Rica meglepetéssel indított, a végső győzelemre is esélyes brazilokat tartották féken. Lehet, hogy összejön még egy meglepetés?

Jöjjön a Kolumbia – Costa Rica találkozó!

Kolumbia

Több nagy név is megfordult mostanában a kolumbiai kispadon, José Pekermantól kezdve Reinaldo Ruedán keresztül Carlos Queirozig. Ám egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. 2022 júliusában lett Nestor Lorenzo a szövetségi kapitány, és ő úgy néz ki, beválik.

Az argentin szakvezető irányításával Kolumbia összeszedettebb lett, nem is kicsit, a kapitány érkezése óta Kolumbia egyetlen vereséget sem szenvedett el. Ennek pedig már két éve lassan.

A torna előtt jó pár felkészülési meccsük volt, Spanyolországot, Romániát, az Egyesült Államokat és Bolíviát is legyőzték, ezek hatalmas szavak, főleg az USA elleni siker után csettinthettek a szurkolók, 5-1-re mosták le a rendező ország válogatottját.

És a nyitómeccsük is jól sült el, igaz, a fölény ellenére kissé rezgett a léc. Az első félidőben két fejesgóllal húzott el a Los Cafeteros, Daniel Munoz mellett Jefferson Lerma talált be.

A másodikban szépített egy paraguayi, aki szintén a Premier League-ben futballozik, szóval ezen a meccsen az angliai légiósok domináltak. A vége 2-1 lett.

Kolumbia így most vezeti a csoportját, miután Brazília csak ikszelt.

Nézzük meg a kolumbiai keretet egy kicsit közelebbről. Nestor Lorenzo igyekezett egyensúlyban tartani az ifjúságot a rutinnal, nagy hiányzó nem is igazán van a mostani keretben. Még egyszer utoljára egy nagy tornán James Rodríguez irányítja a pályán belül a csapatot, itt van a két említett nagy név, Jefferson Lerma és Daniel Munoz, de jó pár emberük lehet ismerős a nagy bajnokságokból, mint Yerry Mina, Mateus Uribe vagy Luis Diaz.

Viszont egy nagy név kimaradt, Cucho Hernández, aki megfordult Angliában, most pedig az Egyesült Államokban focizik.

Az első találkozón megsérült Jhon Lucumi, a helyét várhatóan Yerry Mina veszi át. Szintén sérült Jefferson Lerma, akit Mateus Uribe válthat.

A várható kezdőcsapat:

Vargas – Munoz, Sánchez, Mina, Mojica – Rios, Uribe – Arias, Rodríguez, Diaz – Borre

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2018.10.17.Barátságos Mérkőzés
kolumbia
3:1
costa rica
Barátságos Mérkőzés
2016.06.12.Copa America 2016
kolumbia
2:3
costa rica
Copa America 2016
2015.06.06.Barátságos Mérkőzés
kolumbia
1:0
costa rica
Barátságos Mérkőzés
2011.07.02.Copa America 2011
kolumbia
1:0
costa rica
Copa America 2011
2004.07.18.Copa America 2004
kolumbia
2:0
costa rica
Copa America 2004
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Costa Rica

Ejtsünk szót a Los Ticosról, a Costa Rica-i csapatról, amellyel nemrégiben Katarban is találkozhattunk. Akkortájt még Luis Fernando Suarez irányította a csapatot, azóta viszont két argentin is megfordult a kispadon: Claudio Vivas nem sok időt töltött el ott, Gustavo Alfaro november óta irányítja a csapatot. Egyébként ő is ott volt Katarban, az ecuadori válogatott szövetségi kapitányaként.

A csapat egyébként átépítés alatt, konkrétan egy fiatalítási folyamat zajlik. Hogy egy példát mondjak nektek: a torna előtt jelentette be visszavonulását a válogatottól Keylor Navas, aki több mint százszor húzta a címeres mezt magára.

Akadnak szép számmal légiósok, a legnagyobb név pedig talán Brandon Aguileráé, esetleg Manfred Ugaldéé.

A gárda első meccsén meglepetésre készült, és ezt meg is adták a közönségnek. Brazília volt az ellenfelük, az ellenfélnél egyszerre volt a pályán Vinicius Jr., Rodrygo, Raphinha és Lucas Paqueta, gólt mégsem tudtak szerezni. Pontosabban tudtak, de Marquinhos találatát nem adták meg.

Értékes pont, a továbbjutás szempontjából viszont még nem elég. Most egy újabb bravúrra volna szükség.

A válogatott márciusban kapott ki utoljára, azóta ikszeltek Uruguay ellen, megverték Saint Kitts és Nevist, illetve Grenadát.

A várható kezdőcsapat:

Sequeira – Mitchell, Vargas, Calvo – Quiros, Brenes, Galo, Lassiter – Aguilera – Ugalde, Zamora

Tippelde

Egyértelműen Kolumbia a favorit, de Costa Rica megmutatta, hogy a legjobbakat is meg tudják szorítani. És Jamesék is vakarhatják a fejüket, mi lehet az ellenfél ellenszere…

Fő tippek:

1.: Kolumbiai győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

A QuickWin irodájánál 100%-os befizetési bónuszt kapsz kézhez akár 35.000 Ft-ig!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső