Leeds United – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.05.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 24.
Leeds United
Teljesítmény:
N D V V N
  • Wembley Stadium
  • Május 26. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
N D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Péntek van, itt már tényleg aztán elfogytunk meccsek tekintetében. Azért maradt még pár jó mérkőzés, kettő olyan, ami igazán fontos következményt tartogat. Az egyik ilyennel indítjuk a napunkat. Most dől el, a Leicester és az Ipswich mellett melyik lesz a harmadik csapat, amely feljut a Premier League-be. A Leeds United vagy a Southampton. Tavaly mindketten a legfelsőbb osztályban szerepeltek, és tőlük azt várták, hogy azonnal jussanak is vissza. Ez most csak az egyiknek sikerülhet.

Az utolsó fordulóban a Soton 2-1-re nyert az Elland Roadon. Nem biztos, hogy abból messzemenő következtetést le lehet vonni. A Wembley-ben egy másik meccs lesz, egy másik Leeds United.

Jöjjön a Leeds United – Southampton találkozó!

Leeds United

Gyorsan fussunk végig azon, hogyan szerepelt a Leeds United az alapszakaszban. A PL-ből való kiesést követően több korábbi alapjátékos távozott, egy megújult, mégis régi kerettel vágtak neki a Championshipnek, a cél a bajnoki cím volt. Amire több nagy esélyük is volt, de egyszerűen mindig a legfontosabb meccseken blokkoltak le.

A dolog vége az lett, hogy Daniel Farke együttese csak a harmadik lett, így jöhetett a rájátszás. A hatodik helyen végző Norwich az első meccsen még tartotta magát hazai pályán, de a visszavágó már nagyon simára sikeredett: a fehérmezesek 4-0-ra nyerték meg a találkozót, a vártnál könnyebben jutottak a Wembley-ben rendezendő fináléba.

A továbbjutás már lényegében 20 perc után eldőlt, Ilia Gruev találata után Joel Piroe szerzett gólt, a szünetre pedig már 3-0-val vonultak, Georginio Rutter örülhetett. A második félidőt muszájból játszották le a felek, a Norwich feladta, a Leeds parádézott, és végül Crysencio Summerville találatával alakult ki az eredmény.

Magabiztos játék volt ez, nyoma sem volt a szezon végén rájuk jellemző szenvedésnek. Ám a Norwich csapatánál jóval erősebb a Southampton, és mondom, az utolsó fordulóban hazai pályán kaptak ki tőlük 2-1-re…

Az elődöntőben két hiányzója volt a csapatnak, ez nem változott, Patrick Bamford és Pascal Struijk sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Firpo – Gruev, Kamara – Gnonto, Rutter, Summerville – Piroe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.04.Championship
leeds
1:2
southampton
Championship
2023.09.30.Championship
southampton
3:1
leeds
Championship
2023.02.25.Premier League
leeds
1:0
southampton
Premier League
2022.08.13.Premier League
southampton
2:2
leeds
Premier League
2022.04.02.Premier League
leeds
1:1
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Szintén 0-0-ról várta a visszavágót Russell Martin csapata, a Southampton. Ők a negyedik helyen végeztek – hasonló idényt futottak, mint a Leeds, csak egy fokkal többet hibáztak, ezért szorultak a negyedik helyre -, így az ötödik helyen befutó West Bromwich Albion várt rájuk.

A The Hawthornsban lejátszott első meccsen a WBA és a szentek is nyerhettek volna, valahol igazságos, hogy végül döntetlennel zártak. És persze a Southamptonnak volt ez előnyös, a St. Mary’s-ben ők voltak az esélyesek.

Az első félidőben itt sem esett gól. Gyűrkőztek egymással becsülettel, de a jeget William Smallbone törte meg a szünet után. A hajrában következtek Adam Armstrong percei, a támadó előbb akcióból, majd büntetőből talált be, és ezzel minden el is dőlt.

Változatos formában van a csapat, az utolsó három meccsükön veretlenek maradtak, előtte viszont háromszor is kikaptak, például a Leicester 5-0-ra verte meg őket.

Sérültek: Gavin Bazunu, Juan Larios, Stuart Armstrong.

A várható kezdőcsapat:

McCarthy – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens – Smallbone, Downes, Aribo – Brooks, A. Armstrong, Fraser

Tippelde

Szerintem mindkét csapat megérdemelné a feljutást, az Ipswich azonban beleszólt a dolgokba, és most az egyikük hoppon fog maradni. A döntő egymeccses, most kell beleadni mindent, ám nem úgy, hogy közben feladják a védekezést.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más QuickWin játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 5.200.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső