Leicester – Sheffield Utd.: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 14.
Leicester
Teljesítmény:
V D N V V
  • King Power Stadium
  • Július 16. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az újrakezdés után nem tettem volna fel sok pénzt arra, hogy a Leicester képes lesz elbukni a bronzérmet. És tessék, most már csak a negyedik helyen állnak, holtversenyben a Manchester Uniteddel, formájuk pocsék, és még hátra van három forduló. Most már arra nem tennék sok pénzt, hogy meglesz a Bajnokok Ligája indulás. Hogyan is lehetne, amikor a kiesőjelölt Bournemouth négyet vág nekik? Nagy problémák vannak a Rókáknál…

A Sheffield viszont nagy skalpot szerzett a hétvégén, hiszen a harmadik helyen álló Chelseat verte, nem is kicsit.

Az újoncnál is volt egy kisebb hullámvölgy, de a Tottenham elleni mérkőzésük óta veretlenek.

Lesz meglepetés? Egyáltalán, mi számít most papírformának?

Nézzük a Leicester – Sheffield Utd. meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bournemouth – Leicester

Pedig olyan szépen indult a meccs a vendégek számára. Jamie Vardy – aki vezeti a góllövőlistát – már az első félidőben betalált, egy kipattanó labdát közelről, becsúszva juttatott a kapuba. Amúgy sem volt túl sok esélye a hazaiaknak, nem voltak veszélyesek a Leicester kapujára.

Aztán jött a második félidő és egy hiba mindent megváltoztatott: Kasper Schmeichel kirúgáshoz készülődhetett, de eltalálta a tizenhatos előterében álló Ndidit. A labdára lecsapott Wilson, Ndidi pedig elsodorta őt a tizenhatoson belül. Junior Stanislas állt a labda mögé és a kapu közepét választotta. Helyesen, mert Schmeichel eldőlt, így egyenlített a Bournemouth. A semmiből.

Egy perccel később pedig már gól és emberelőnybe is kerültek. Solanke kapott egy hosszú indítást, betört a tizenhatoson belülre és lőtt, Schmeichel bele tudott érni a lövésbe, de a labda átvánszorgott a gólvonalon. 2-1. A gólt követően volt kis balhé, a török Söyüncünél szakadt el a cérna és rúgott egy hatalmasat Wilsonba, a játékvezető azonnal kiállította a magáról megfeledkező védőt.

Innentől pedig a Leicester teljesen összetört, aminek egy kiadós verés lett a vége.

Előbb Stanislas lövése találta el Evanst, a Róka lábáról saját kapujába jutott a labda (3-1), majd Solanke adta meg a kegyelemdöfést (4-1).

Érdekesség, hogy a 19 millió fontért vásárolt Solankénak ezek voltak első góljai a Bournemouthban, 29 meccs alatt. Nem annyira jó mérleg ez…

Sima meccsnek indult, bombameglepetés lett a vége. Ennyit számít egy rossz kirúgás.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.24.Premier League
sheffield united
1:2
leicester
Premier League
2018.02.16.FA Kupa
leicester
1:0
sheffield united
FA Kupa
2017.08.22.Angol Ligakupa
sheffield united
1:4
leicester
Angol Ligakupa
2011.02.01.EFL Championship
sheffield united
0:1
leicester
EFL Championship
2010.11.10.EFL Championship
leicester
2:2
sheffield united
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield Utd. – Chelsea

Ha valamelyik csapatot ki lehet emelni a Premier League idei mezőnyéből, az egyértelműen a Sheffield, akik újoncként az élmezőnyhöz tartoznak, sok nagycsapatot megtréfáltak és kifejezetten jó futballt mutatnak be hétről hétre.

Ezúttal Frank Lampard Chelseajét múlták felül, méghozzá elég simán, 3-0 lett a végeredmény a bronzra hajtó Kékek ellen.

McGoldrick szerezte az első gólt a 18. percben: Saját tizenhatosuknál veszítették el a labdát a vendégek, a Sheffield játékosa jobbról beadta a játékszert, amit McBurnie kapásból kapura lőtt. A labda megpattant, Kepa reflexből még belekapott (óriási védés volt), ám a védelem nem figyelt McGoldrickra, aki lecsapott a kipattanóra.

McBurnie-nek aztán a 33. percben összejött a gól, de nem lábbal, hanem fejjel. Stevens adta be balról a labdát, pontosan McBurnie fejére, aki a rövid oldalt vette célba és talált a hálóba. Kepa ugyan ott állt, de mozdulni sem tudott a fejesre.

Én egyébként arra fogadtam, hogy mindkét csapat szerez gólt, nagyon izgultam legalább egy Chelsea találatért, de csalódnom kellett. Nem az első eset, amikor Frank Lampard tanítványai szúrnak ki velem. Valószínűleg nem is az utolsó…

A második félidőre egy gól maradt, ezt is a Sheffield szerezte: Rüdiger nem tudott felszabadítani egy Sheffield támadás alkalmával, ismét érkezett McGoldrick és belőtte saját maga második, csapata harmadik gólját.

Ha a tabellát nézzük, ez bizony vaskos meglepetés. Ha azt nézzük, hogy a Chelsea idegenben szenved mostanság, nem annyira. Kikaptak a West Hamtől, megszenvedtek a Crystal Palace ellen, adta magát, hogy most sem fognak tudni nyerni.

Összefoglalás

Hát, nincs jó formában Brendan Rodgers csapata, ebben azt hiszem, megegyezhetünk. Egyre lejjebb és lejjebb kerülnek a tabellán. Csak azért őrzik negyedik helyüket, mert tegnap a Vörös Ördögök a 96. percben bukták el a győzelmet a Southampton ellen. Ne legyenek illúzióink, előbb-utóbb helyet fog cserélni a két együttes. Hacsak nem kapják össze magukat Vardyék.

Söyüncü hosszú eltiltás elé néz, az ő pótlásáról kell mindenképp gondoskodni, azonban Pereira és Chillwell is sérültek, szóval vagy a 36 éves Wes Morgan, vagy a 34 éves Christian Fuchs lesz a befutó.

Maddison szereplése kétséges, a válogatott középpályás nagyon hiányzik a csapatból.

Ha az elmúlt eredményeket megnézzük, egyértelműnek kellene lennie a hazaiak sikerének, de mégsem az. Egyedül abban bízhatnak, hogy azért a Sheffield sem brillírozik, ha utazniuk kell. 9 döntetlent játszottak idegenben ebben a szezonban.

A Chelsea elleni meccs ezért sem annyira mérvadó, nyilván mutatja a jó formájukat, de ez jellemzően hazai meccseiken csúcsosodik ki.

Nem látom a Leicesteren, hogy javulásnak indulnának, bár egy ilyen szintű vereség kijózanító pofon lehet. Ezúttal döntetlenre tippelek, de az sem rossz megoldás, ha a pénzünket arra tesszük, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső