Lilleström – Strömsgodset: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 11.
Lilleström
Teljesítmény:
V N N N V
  • Åråsen Stadion
  • Július 12. 17:00
Nézd élőben itt:
Betovo
Strömsgodset
Teljesítmény:
D D D N N
Üdvözlő bónusz: 100,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint mondtam, ma egész nap az online sportfogadás egyik rejtett fellegvárában, a norvég bajnokságban fogunk mászkálni. Egy mérkőzésen már túl vagyunk, most következzen a Lilleström – Strömsgodset.

Anno a Lilleström csapata a dobogóért küzdött, most viszont csak a középmezőny közepén találhatók. Hol megy a játék, hol nem, de többségében inkább nem. Ellenfelük az a Strömsgodset, melynek korábban még magyar játékosa is volt Kovács Péter személyében.

Ő már rég szögre akasztotta a csukát, de persze a csapat nélküle is folytatta. És most a norvég első osztály hatodik helyéről várják a hétvégi mérkőzésüket.

Lilleström

A tavalyi hatodik helyezettről beszélünk, akik most csak a 9.-en állnak, és… mit mondjak, nem megy túl jól a szekér. Illetve jól ment, legyőzték a Tromsöt és a KFUM Oslot is. A kettő között pedig barátságos mérkőzést rendeztek a Göteborg ellen, azon is győzni tudtak. Igaz, ezt nem fogják jegyezni sehol sem.

Azt viszont igen, ami a hétvégén történt. A Lilleström a Molde otthonába utazott, és számítani lehetett arra, hogy ellenfelük fog győzni. De ennyire sima meccs talán nem volt a pakliban.

Az első félidőben már két góllal ment a hazai együttes, ebben szerepe volt Mads Hedenstad Christiansennek, aki saját kapujába talált egy peches távoli lövés után. De összességében nem ezen múlt, egyszerűen jobb volt a Molde.

Meglehetősen sok a vereség, 13-ból 7-szer is vesztesen jöttek ki, 1-szer ikszeltek és 5-ször nyertek. Nem meglepő, hogy ez csak a középmezőnyre elég. Ami aggasztóbb szerintem, az a lőtt és kapott gólok aránya. Nem annyira kevés a lőtt gól (bár Akor Adams nagyon hiányzik), a kapott kifejezetten sok, csak három csapat kapott ennél többet.

A Lilleström hazai környezetben 1-1-4-es mérleggel, 5:15-ös gólaránnyal áll, mondanom sem kell, ez az alsó dobogó második helyéhez, vagyis a második legrosszabb eredményhez elegendő.

Sérült Mathis Bolly, Martin Ove Roseth, Erling Knudtzon és Elias Solberg.

A várható kezdőcsapat:

Hedenstad Christiansen – Foss, Garnas, Gabrielsen, Tonnesen – Hoff, Lundemo, Asen – Ibrahimaj, Lucky, Felix Vá

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.09.Norvég Kupa
strömsgodset
3:4
lilleström
Norvég Kupa
2024.02.28.Barátságos Mérkőzés
strömsgodset
1:0
lilleström
Barátságos Mérkőzés
2023.08.20.Eliteserien
strömsgodset
1:2
lilleström
Eliteserien
2023.04.19.Eliteserien
lilleström
4:3
strömsgodset
Eliteserien
2022.09.10.Eliteserien
lilleström
2:1
strömsgodset
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 100,000Ft

Strömsgodset

Egyetlen ponttal előzte meg tavaly a Lilleström a Strömsgodset csapatát, kijelenthető tehát, hogy közel azonos erővel rendelkeztek. Hogy ez még a mai napig így van-e arra nem lehet egyelőre választ adni. Hiszen még csak a bajnokság harmadánál járunk, és a mostani állás nem tükrözi biztosan a valóságot.

Annyi tuti, hogy egyelőre jobban áll a Strömsgodset. Ők a hatodik helyet foglalják el, ám kettejük között a különbség mindössze csak három pont.

Itt már érzékelhető egyfajta komoly lemaradás, a negyedik helyezettel szemben például már hat pont a differencia.

Mondjuk, ha így halad tovább a Strömsgodset, hamarosan az üldözők beérik őket. Zsinórban három döntetlennél járnak, legutóbb a sereghajtó Sandefjord ellen nem jött a siker, Logi Tomasson góljára hamarosan jött a válasz.

Idegenbeli mérlegük sem a legmeggyőzőbb, három győzelem mellett egy döntetlen és három vereség van a nevüknél. Sondre Fosnaess Hanssen, Eirik Ulland Andersen, Kreshnik Krasniqi és Ole Kristian Enersen sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Bratveit – Taaje, Valsvik, Dahl – Vilsvik, Stengel, Farji, Therkelsen, Tomasson – Mehnert, Melkersen

Tippelde

Motiválhatja a hazaiakat, hogy mindössze három pont a különbség. Ha nyernek beérik őket. Azt kétlem, hogy előznének is. Főleg, hogy ez nem csak rajtuk, hanem még a Kristiansund – Rosenborg kettősön is fog múlni.

No meg az is motiváló, hogy a legutóbbi négy alkalommal, amikor ők voltak otthon, mindig nyertek.

Fő tippek:

1.: Lilleström győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső