Magyarország – Izrael: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.06.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 07.
Magyarország
Teljesítmény:
V N N N D
  • Nagyerdei Stadion
  • Június 08. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Izrael
Teljesítmény:
V N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szombaton, vagyis holnap következik a magyar válogatott számára a főpróba, az utolsó felkészülési meccs a nagy torna előtt. Marco Rossiék Debrecenben fogadják Izraelt, aztán egy héttel később már Svájc ellen bizonyíthatnak az EB-n. A hét elején már játszottak egy barátságos meccset, a sok helyzet és relatíve jó játék ellenére megszakadt a 14 meccses veretlenségi sorozat, Szoboszlai Dominik kapitánykodása óta először kikapott a válogatott. Inkább most, mint az EB-n, ahogy Lang Ádám is mondta.

Izrael nem lesz ott a kontinenstornán, ez pedig nagyon látszik azon, ahogy a keretet összeállították.

Jöjjön a Magyarország – Izrael mérkőzés!

Magyarország

Lehet, hogy a veretlenségnek vége, de azért kétségbeesni még felesleges. A magyar csapat a mindig kellemetlen, és egyre jobb írektől kapott ki. A hazaiak számára egyébként is fontosabb volt a meccs, úgy értve, hogy John O’Shea így bizonyíthatta, hogy ő a megfelelő személy a kispadra. Nyilván jól jött volna egy siker, de a játék képe valamelyest azért kárpótolja az embert. Több helyzete volt a magyaroknak, Lang Ádám révén gólt is szereztünk, viszont a védelem tekintetében van még hova fejlődni. Mindkét ír találatot védelmi kihagyás, a kommunikáció hiánya előzte meg, ez pedig Svájc, Németország és Skócia ellen nem fér bele.

A válogatott holnap javíthat, majd több meccsük már nem lesz. Szombaton Svájc ellen kezdenek, azt követően Németország következik, végül pedig Skócia.

A keddi kezdőhöz képest merőben más csapatot várunk Rossitól, hiszen nem cél, hogy az alapembereket agyonterheljék az EB előtt.

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Szappanos Péter

Védők: Balogh Botond, Botka Endre, Dárdai Márton, Fiola Attila, Orbán Willi, Lang Ádám, Szalai Attila

Középpályások: Bolla Bendegúz, Kata Mihály, Kerkez Milos, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Nagy Zsolt, Nego Loic, Schäfer András, Styles Callum

Támadók: Ádám Martin, Csoboth Kevin, Gazdag Dániel, Horváth Krisztofer, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Botka, Balogh, Szalai – Bolla, Kata, Styles, Nagy Zs. – Gazdag, Kleinheisler – Ádám

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2012.08.15.Barátságos Mérkőzés
magyarország
1:1
izrael
Barátságos Mérkőzés
2009.02.11.Barátságos Mérkőzés
izrael
1:0
magyarország
Barátságos Mérkőzés
2000.06.03.Barátságos Mérkőzés
magyarország
2:1
izrael
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Izrael

Izrael is ott lehetne, ahol a magyar válogatott, de nekik nem jött össze. Kevésen múlt, de a pótselejtező elődöntőjében Izland ellen csúnya, 4-1-es vereséget szenvedtek, ez pedig a szövetségi kapitány, Alon Hazan távozását jelentette. Két év után kellett új kapitányt keresni, akit most neveztek ki. A döntés értelmében Ran Ben Shimon veszi át az irányítást, aki korábban főként hazájában dolgozott, de megjárta a ciprusi bajnokságot, sőt volt a ciprusi nemzeti gárda szövetségi kapitánya is, tehát a válogatott futball sem áll távol tőle.

Első kerete elég érdekesre sikeredett, a pótselejtezős csapathoz képest több ember nem kapott meghívót, de nem kell nagy generációváltásra vagy tömeges visszamondásra gyanakodni, egyszerűen pihenőt kaptak a legjobbak, mint Omar Gloukh vagy mondjuk Eran Zahavi, esetleg Liel Abada.

A teljes keret:

Kapusok: Omri Glazer, Sherif Kiuf, Yoav Jarfi

Védők: Eli Dasa, Raz Shlomo, Ofri Arad, Uri Dahan, Idan Nachmias, Danny Gruper, Gil Cohen

Középpályások: Neta Lavi, Dan Glazer, Goni Naor, Roei Gordana, Mahmoud Jaber, Ben Bitton, Ofek Bitton, Tomer Yosef, Gadi Kinda, Ramzi Safuri, Mohamad Kanaan

Támadók: Guy Melamed, Alon Turgeman, Tai Baribo

A várható kezdőcsapat:

Glazer – Dasa, Shlomo, Cohen, Gruper – Lavi, Glazer, Kinda – Safuri, Turgeman, Baribo

Tippelde

Majdnem tuti, hogy sok volt a pontatlanság az izraeli csapatnál, de egyrészt nem a híresebb futballistákat hozta el Shimon, másrészt héberül keresgélni nem könnyű. Főleg annak, aki nem tud héberül.

A lényeg azonban tiszta: a magyar válogatott főpróba előtt az izraeli tarcsit fogadja. Győzni kell.

Fő tippek:

1.: Magyar győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: Az AmunRa játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső