Manchester United – Burnley: Fogadási Tippek és EFL Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 20.
Manchester United
Teljesítmény:
V V N N V
  • Old Trafford
  • December 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostani meccsünk főszereplői tavaly még egy ligában játszottak, többek között annak is köszönhetően esett ki a Burnley, hogy egyszer sem tudták legyőzni a Manchester United gárdáját. Most a Ligakupa nyolcaddöntőjében találkoznak, de megvan az esélye, hogy jövőre ismét mindketten a Premier League-ben lesznek. A Burnley ugyanis vezeti az angol másodosztályt, kiesésük után új alapokra helyezték az egész csapatot, és bár nagyon sok új játékos érkezett, mégis egyelőre a mezőny fölé nőnek.

Ez még persze nem jelenti azt, hogy a Ligakupában lehet esélyük egy magasabb szinten levő csapattal szemben, főleg nem idegenben. De azért ismerjük a Manchester Unitedot is. Képesek arra, hogy remekeljenek, képesek arra, hogy gyatra játékkal kapjanak ki bárkitől. Erik ten Hag ide vagy oda.

A mérkőzéssel kapcsolatban ugyanazt tudom elmondani, mint tettem azt az előző tippben. Számítani fog, hogy a Burnley kerete szinte teljes, és hogy a csapat már játékban van egy ideje, hiszen a másodosztály küzdelmei nem álltak le teljesen a világbajnokság alatt.

A MU egy hónapja nem játszott, illetve ne feledjük, hogy a katari VB alatt megváltak Cristiano Ronaldotól is. A 38 esztendős portugál nem zavart már sok vizet az új edző érkezése óta, de azért ez egy fontos változás. Ha a keret tagja lenne, bizonyára kezdőként számítottak volna rá.

No mindegy, beszéljünk most az esélyekről. A 20bet szerint a hazai győzelem nem lehet kérdés, 1.40-et fizetnek a Manchester győzelmére, a döntetlen 4.70-et ér, míg a vendégek sikere hatalmas bravúr lenne, amit meg is fizet az iroda: 8-szoros pénz járna érte.

Jöjjön a Manchester United – Burnley találkozó!

Manchester United

A világbajnokság alatt is zajlott az élet a Manchesternél. Gondoltunk rá, hogy megemlítjük ezt külön is, de végül nem került rá sor a rengeteg meccs miatt. Szóval a lényeg: Cristiano Ronaldo és a klub közös megegyezéssel szerződést bontottak, miután a portugál támadó cifra interjút adott Piers Morgannek, ahol támadta a klub elöljáróit, az elnököt, mondjuk úgy, nem igazán beszélt szépen a csapatról, abba a kézbe harapott bele, amelyik enni adott neki. Erik ten Hag egyébként sem számított már rá, emiatt is voltak súrlódások, de arra nem számítottunk, hogy így válnak el a csapat és Ronaldo útjai.

A holland karakán edző hírében állt, most erről kapott bizonyítékot az ötszörös aranylabdás. Nehezen indult az új mesterrel az idény, járt igazán lent is a tabellán a csapat, de aztán a munka kezdett kifizetődő lenni, ennek eredménye pedig az lett, hogy a MU felért az ötödik helyre. Eddig nyolc győzelmük, két döntetlenjük és négy vereségük van.

Az elmúlt egy hónapban tétmeccsen ugye nem játszottak, a játékosok egy része megjárta a világbajnokságot, és egyéb problémák is akadnak. A spanyolországi edzőtáborba így egy fiatal csapattal utaztak el, az ott lejátszott meccseknek különösen nincs értéke, de azért megosztom veletek: Kikaptak az Elchétől 4-2-re, valamint a Betistől 1-0-ra.

A Ligakupában egyetlen meccset kellett lejátszaniuk eddig. Az Aston Villa ellen játszottak, és nyertek hazai pályán 4-2-re. Izgalmas meccs volt, a birminghami együttes kétszer is vezetést szerzett, de jött Martial, Rashford, Fernándes és McTominay.

Hogy felforgatott lesz a kezdő, az biztos. A kulcsjátékosok egy része sérült, a másik nincs a csapattal még. Raphael Varane és Lisandro Martínez vasárnap vb-döntőt játszottak, Jadon Sancho pedig saját kérésére kapott eltávot, hogy rendbe szedje magát. Axel Tuanzebe, valamint Diego Dalot sérültek, Mason Greenwood pedig… hát ő már többet, azt hiszem, nem veszi magára a Manchester United mezét.

A VB-ről visszatérő játékosok közül Harry Maguire-nek játszania kell, mivel nem igazán van opció Victor Lindelöf mellé, a balbekk Tyrell Malacia is pályán lesz, hiszen ő nem is játszott Katarban a holland válogatott tagjaként, Christian Eriksen már a csoportkör után utazott haza, Bruno Fernándes és Fred pedig a negyeddöntőben.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Malacia – McTominay, Eriksen – Elanga, Van de Beek, Garnacho – Martial

Egymás elleni meccsek:

Egyetlen győzelem elég lett volna a Burnley-nek, hogy bent maradjon a Premier League-ben tavaly. Egyetlen győzelem, mondjuk a Manchester United ellen. De az nem jött össze. Ugyanis a csapat ősszel 3-1-re kikapott a az Old Traffordon, Ben Mee öngólt étett, betalált McTominay és Cristiano Ronaldo, valamint Lennon. A visszavágón legalább egy pontot megszerzett a hazai csapat, itt Paul Pogba találatára Jay Rodriguez felelt.

A Burnleynek 2020-ban sikerült legyőznie a Unitedot, méghozzá idegenben, azóta viszont háromszor is kikaptak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.08.Premier League
burnley
1:1
man united
Premier League
2021.12.30.Premier League
man united
3:1
burnley
Premier League
2021.04.18.Premier League
man united
3:1
burnley
Premier League
2021.01.12.Premier League
burnley
0:1
man united
Premier League
2020.01.22.Premier League
man united
0:2
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

A Burnley-ről beszéltünk már az elmúlt időszakban, nem is keveset. Vincent Kompany érkezése alapjaiban változtatta meg a csapat életét, megújította a csapatot, és most jó esélyük van arra, hogy ismét a Premier League-be jussanak. Majdnem féltávnál ugyanis vezetik a másodosztályt, a hétvégén a Middlesbrough csapatát győzték le 3-1-re. A mérkőzésre mi is adtunk egy ötletet, azt, hogy mindkét csapat a hálóba fog találni, ez jött is.

A Burnley remek formát mutat az utóbbi időben, az egész idényt nézve csak kétszer kaptak ki, nem is meglepetés, hogy az első helyen állnak a Championshipben.

A Ligakupában két kört mentek eddig: Először idegenben 1-0-ra nyertek a Shrewsbury ellen, majd megverték a Crawley együttesét otthon 3-1-re.

A csapat hétvégi bajnoki meccsén Connor Roberts a kiállítás sorsára jutott, így most, a MU ellen kell letöltenie a büntetését, nem lehet majd ott a pályán. Ahogy Scott Twine sem, aki csereként szállt be a Boro ellen, de megsérült. Nemrég sérült volt már, úgy tűnik, korai volt még a visszatérés. Hiányozni fog még Anass Zaroury, hiszen ő szombaton a Horvátország – Marokkó meccsen játszott, nem hiszem, hogy máris visszarendelik.

Amit a Blackburnnél mondtam, azt mondom most is. Mivel a csapat hétfőn ismét pályára lép, és elsősorban a Burnley számára a feljutás a tét a bajnokságból, így kell némi pihenőt adni a kulcsjátékosoknak. Ez pedig azt jelenti, hogy szerepet kaphat a meccsen Charlie Taylor, Ashley Barnes és Bailey Peacock-Farrell is.

A várható kezdőcsapat:

Peacock-Farrell – Taylor, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen – Cullen, Bastien – Manuel, Brownhill, Churlinov – Barnes

Tippelde

Nem vagyok benne biztos, hogy ha ten Hag csapata teljes lenne, akkor más kezdőt küldene pályára. Bár, egyhónapnyi pihenés után lehet, hogy így lendítené játékba a csapatát.

A Burnley kapta már el a Manchestert, de nem ez tűnik most a reálisnak. Ha nem is gólzáporral, de szerintem Garnachoék győzni fognak a másodosztály első helyezettje ellen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.43 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.425 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső