Manchester United – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 23.
Manchester United
Teljesítmény:
N V V N N
  • Old Trafford
  • December 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

No, még egy csapat, amelyikről már volt szó a héten. A Manchester United együtteséről beszéltünk már, hiszen a Burnley ellen játszottak a Ligakupában. A tippünk egyébként bejött, bár nagy kockázatot azt hiszem, nem vállaltunk.

Most jut eszembe, a Nottinghamről is szó esett, velük is a Ligakupában találkozhattunk, ők meg a Blackburn ellen jutottak tovább. De ez most nem a Ligakupa, hanem a bajnokság. És azt hiszem, mindkét csapat fontosabbnak tartja a jó szereplést a PL-ben. A Manchester United ismét a Bajnokok Ligájában szeretne szerepelni, a Nottingham Forestnek viszont már annyi is elég lenne, ha a következő szezonban is az angol első osztályú bajnokságban lennének. Hogy melyikre van most nagyobb esély? Igazából mindkettőre megvan a lehetőség, de ehhez a csapatokra van leginkább szükség.

A Nottinghamnek nem a MU – és hasonló minőségű csapatok – ellen kell nyerni, hanem a közvetlen riválisokat, viszont Erik ten Hag együttese nem igazán engedheti meg magának a kudarcot. Egyelőre közel a 4. hely, közel a Spurs, de ez egy forduló alatt is nagyot változhat.

Nagyon sima hazai győzelmet mondanak a fogadóirodák, a tippmesterek a Rabonánál azt mondják, 1.30-at ér számukra. a döntetlen 5.50-et, a Forest sikere már húzósabb, 11.10-es szorzónál van most.

Jöjjön a Manchester United – Nottingham Forest találkozó!

Manchester United

A héten elég sok mindent elmondtunk a Manchester United együtteséről, de lehet, van, aki arról lemaradt, vagy a Ligakupa annyira nem érdekelte, így számára ez újdonság lesz. Erik ten Hag csapata a világbajnokság óta kedden lépett pályára először tétmérkőzésen (előtte két felkészülési meccsük volt, mindkettőt elveszítették, előbb az Elchével szemben, majd a Betisszel), és tartalékosan is meg tudták verni a Burnley együttesét, akik a másodosztály első helyén állnak. A csapat a nehézségek ellenére simának mondható győzelmet aratott, Christian Eriksen talált be az első félidőben, majd a VB-n is gólokat szóró Marcus Rashford rúgott egy hetvenméteres szólótalálatot.

Gondok azért bőven voltak a csapatban. A védelem nagyon foghíjas, és nem várható ebben javulás a keddi találkozójuk előtt sem. Diego Dalot továbbra is kétséges, Lisandro Martínez és Raphael Varane a vb-finálé után pihennek, Harry Maguire pedig beteg lett, így nem állhatott rendelkezésre, és valószínűleg kedden sem lesz pályán.

Ez pedig azt jelenti, hogy Victor Lindelöf az egyetlen igazi középhátvéd, már a Burnley ellen is vészmegoldáshoz kellett nyúlni. Mivel elfogytak a játékosok, Axel Tuanzebe is sérült egyébként, így Casemiro lett a svéd párja a védelem közepén.

Nem csak hátul vannak gondok, elöl is. Jadon Sancho nincs meccskeretben, amíg nem tudja magát összeszedni, Mason Greenwood továbbra is fel van függesztve a korábbi rendőrségi ügye miatt, a VB közben pedig Cristiano Ronaldoval is felbontották a szerződést. Maradt Rashford, Antony, Elanga, Garnacho, Martial, nagyjából tehát csak fiatalok. Nem mondom, hogy ők nem jók, csak azt, hogy nincs akkora rutinjuk. Ten Hag számára elengedhetetlen, hogy a télen igazoljon, és a hírek szerint lesz is új játékos a csapatban.

Cody Gakporól, Christian Pulisicről, Rafael Leaoról és Memphis Depayról is beszélnek. Én azt mondom, a legvalószínűbb a PSV kapitányának megszerzése, és Depaynak is jót tenne a környezetváltás, miután nem kap lehetőséget a Barcánál. A másik két játékost én szimpla kacsának gondolom.

Nézzük, mi a helyzet a bajnokságban!

A MU nem kezdett jól, voltak az utolsó helyen is, szabadkoznia is kellett ten Hagnak, akitől mindenki egyből csodát várt. Ha nem is csoda történt, de a csapat elkezdett felfelé indulni a tabellán, és most az ötödik helyen állnak nyolc győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel.

Hazai pályán a mérleg 4-1-1, gólt alig kaptak az eddigi hat meccsükön.

Ugyan tartalékos csapattal állnak ki, de az ellenfél a Nottingham Forest lesz, akik idegenben eddig nem sokat mutattak. Meg amúgy hazai pályán sem…

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Malacia, Casemiro, Lindelöf, Shaw – McTominay, Eriksen – Rashford, B. Fernándes, Garnacho – Martial

Egymás elleni meccsek:

Bármilyen hihetetlen, a Manchester United és a Nottingham Forest több mint húsz éve nem találkoztak egymással. Ami alapból nem lenne akkora meglepetés, de tekintve, hogy azért itt az FA Kupa, a Ligakupa… valahol össze is találkozhattak volna. De nem.

Az utolsó mérkőzésüket 1999-ben rendezték, ami kiütéssel végződött, a MU 8-1-re nyert a Forest otthonában. Kétlem, hogy lenne értelme ezekből a mérkőzésekből kiindulni, szimplán érdekességként írtam le. No meg még azt sem hagyhatom ki, hogy a Nottingham képtelen nyerni a MU ellen 1994 óta… Azóta egy meccsük döntetlen lett, a többit mind a Manchester nyerte meg.

Előző 5 meccs eredménye
1999.02.06.Premier League
nottingham
1:8
man united
Premier League
1998.12.26.Premier League
man united
3:0
nottingham
Premier League
1996.12.26.Premier League
nottingham
0:4
man united
Premier League
1996.09.14.Premier League
man united
4:1
nottingham
Premier League
1996.04.28.Premier League
man united
5:0
nottingham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

A Nottingham is győztesen távozott a pályáról a Ligakupa-mérkőzésük után, ők simábban nyertek, mint a mostani ellenfelük. Az ellenfél a Blackburn volt, a Forest pedig négy gólt rámolt nekik be idegenben.

Steve Cooper háromcsatáros játékkal próbálkozott, ami eredményesre sikerült, hiszen mindhárom támadója betalált a hálóba. Brennan Johnson kétszer, Taiwo Awoniyi egyszer, Jesse Lingard szintén egyszer.

Talán kezd valamennyire összeállni az együttes. A nyáron húsz feletti új érkező volt az öltözőben, nem meglepő, hogy nem tudott azonnal csapatot formálni belőlük a menedzser.

Az utolsó novemberi bajnoki mérkőzésen sikerült nyerniük, így legalább az utolsó helyről elmozdultak.

Mint mondtam, az idegenbeli szereplésükre nem nagyon lehetnek büszkék, ugyanis győzni még nem tudtak. Két döntetlenjük mellett van öt vereségük, ami aggasztóbb, az a gólkülönbségük. Az borzasztóan pocsék, nem igazán tudok rá szebb szavakat mondani. Egyetlen lőtt gól hét mérkőzésen, és tizenkilenc kapott!

A legfrissebb hírek szerint sem Morgan Gibbs-White, sem pedig Serge Aurier nem léphet még pályára, de a következő találkozón már ott lehetnek a többiekkel. Nincs Dean Henderson sem, őt a MU adta kölcsön a Forestnek, és anyaegyesülete ellen tiltják a pályára lépését. Sérült továbbá Moussa Niakhaté, Omar Richards, Cheikhou Kouyaté és Giulian Biancone is.

Nem lenne meglepő, ha ugyanaz a csapat lépne pályára, mint a Blackburn Rovers ellen, kivéve persze Hendersont, akit Wayne Hennessey fog helyettesíteni.

A középpályán még szó volt arról, hogy Remo Freuler helyét Jack Colback veszi át.

A várható kezdőcsapat:

Hennessey – Williams, Worrall, Boly, Toffolo – Yates, Mangala, Freuler – Johnson, Awoniyi, Lingard

Tippelde

Különleges meccs lesz ez Jesse Lingard számára is, akit talán túl könnyen engedtek el a manchesteriek. Felforgatott védelemmel lép majd pályára a MU, ami esély lehet a vendégek számára. Esély lehetne, ha nem lettek volna eddig ennyire gyengék.

Az egyhónapos szünet után a Boxing Day megint kicsit felforgathatja az állóvizet. Véleményem szerint nem lesz sok gól a találkozón, ahogy a Nottingham, úgy a Manchester United is kicsit szenvedni fog… Két és fél gól alatti találkozót várok.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.24 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső