Mexikó – Brazília: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.06.09.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 07.
Mexikó
Teljesítmény:
V N V N V
  • Kyle Field
  • Június 09. 03:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brazília
Teljesítmény:
D N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A dél-amerikai meccseket kissé hanyagoltuk, pedig nem kevésbé tűnnek fontosnak. Mondjuk ez még csak a felkészülés, de ne felejtsük el, ott nemsokára a Copa America kezdődik. Még nem dőlt el, hogy ennek a sorozatnak a meccseiről beszámolunk, de valószínűleg az időnkből kitelik majd… De biztosra még nem mondanám.

Most két erős válogatott csap össze, a végső győzelemre minden egyes tornán esélyes Brazília azzal a Mexikóval játszik, amelyiknél mostanság kezdődik el egy generációváltás. A közép-amerikai együttes mindig is híres volt a minőségi játékoskeretéről, és ha jól kijön a lépés, okozhatnak meglepetést.

Következzen a Mexikó – Brazília mérkőzés!

Mexikó

Katarban látta az európai közönség utoljára a mexikói válogatottot. Tata Martino nem tudott maradandót alkotni, és a torna végeztével távozott is, majdnem négy év után döntöttek a váltás mellett. Egy ideig nem találták a megfelelő személyt, talán az még most sincs meg. Diego Cocca alig négy hónapot töltött a padon, aztán jött Jaime Lozano. Egyelőre ő irányítja a csapatot, de állítólag tervben van Luiz Felipe Scolari megszerzése a 2026-os világbajnokságra.

A mexikói csapat a Copa America csoportkörére készül, ahol majd Ecuadorral, Jamaikával és Venezuelával lesznek egy négyesben. Innen kötelező volna továbbjutni.

Ám azután, hogy a legutóbbi (tegnapi) barátságos, felkészülési meccsén milyen eredményt ért el a gárda, vannak kétségeink. Ugyanis Uruguay négyet rámolt be az együttesnek, ez pedig elhomályosítja az öt nappal korábbi, Bolívia ellen aratott győzelmet. Ott egyébiránt 1-0-ra győzött a mexikói csapat Edson Alvarez góljával.

A keret maga tele van meglepetésekkel. Olyan nagyágyúk nincsenek itt, mint Guillermo Ochoa, Hirving Lozano vagy Raúl Jiménez, de ez szándékos, Lozano szeretne megújulni. Ahogy ő fogalmazott: sok az új arc, sok a fiatal. A cél pedig egyértelműen a megújulás.

A teljes keret:

Kapusok: Carlos Acevedo, Luis Malagon, Jose Rangel

Védők: Gerardo Arteaga, Brian García, Bryan Gonzalez, Victor Guzman, Cesar Montes, Jesus Orozco, Alexis Pena, Israel Reyes, Jorge Sanchez, Johan Vazquez

Középpályások: Roberto Alvarado, Edson Alvarez, Fernando Beltran, Luis Chavez, Erick Gutierrez, Andres Montano, Orbelin Pineda, Carlos Rodríguez, Luis Romo, Erick Sanchez

Támadók: Uriel Antuna, Marcelo Flores, Santi Gimenez, Cesar Huerta, Guillermo Martínez, Julian Quinones, Alexis Vega

A várható kezdőcsapat:

Rangel – B. García, Guzman, Orozco, Montes – Alvarez, Beltran – Romo, Vega, Huerta – Gimenez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2018.07.02.Világbajnokság 2018
brazília
2:0
mexikó
Világbajnokság 2018
2015.06.07.Barátságos Mérkőzés
brazília
2:0
mexikó
Barátságos Mérkőzés
2014.06.17.Világbajnokság 2014
brazília
0:0
mexikó
Világbajnokság 2014
2013.06.19.Konföderációs Kupa 2013
brazília
2:0
mexikó
Konföderációs Kupa 2013
2012.06.03.Barátságos Mérkőzés
brazília
0:2
mexikó
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brazília

Megújulás alatt a brazil csapat is, azt nem mondom, hogy tele vannak tinédzserekkel, de feltűnően sok a fiatal játékos Dorival Junior keretében. A brazil válogatottat most kéne átvennie Carlo Ancelottinak, aki több mint hatvan év után az első külföldi kapitánya lehetett volna a Selecaonak. Ám végül inkább maradt Madridban, a helyére Dorival Junior ült le, akivel kapcsolatban vannak kétségei a közönségnek. Nem tartják megfelelő minőségű szakembernek, inkább a rutintalansága zavarja a legtöbb embert, ilyen szinten ugyanis nem gyűjtött megfelelő tapasztalatokat.

A brazil válogatott tele világsztárokkal, folyton jönnek az újabb és újabb nagy nevek, most például mindenki Endricktől várja a csodát, aki 17 évesen a felnőtt csapat tagja, és ott lesz a Copa Americán.

A brazilok nem játszottak még felkészülési meccset, utoljára márciusban voltak a pályán, akkor Angliát 1-0-ra legyőzték, aztán 3-3-ra végeztek Spanyolország ellen.

A mostani Copán Costa Rica, Paraguay és Kolumbia került velük egy csoportba, a főpróbát majd az USA ellen tartják két héttel a torna előtt.

A keretben nincs itt Neymar Jr., Ederson Moraes, akinek hiánya mondjuk feltűnő lehet. Viszont az új nemzedék tagjai itt vannak, mint Lucas Beraldo, Yan Couto, Ederson, Savio, Endrick, Vinicius Jr. vagy Rodrygo. És bár az argentinok a toronymagas esélyesek, ha Dorival Junior egy épkézláb taktikát tesz a csapat alá, megnyerhetik a Copa Americát.

A teljes keret:

Kapusok: Alisson Becker, Bento, Rafael

Védők: Guilherme Arana, Lucas Beraldo, Bremer, Yan Couto, Danilo, Gabriel Magalhaes, Marquinhos, Eder Militao, Wendell

Középpályások: Ederson, Joao Gomes, Bruno Guimaraes, Douglas Luiz, Andreas Pereira, Lucas Paqueta

Támadók: Endrick, Evanilson, Gabriel Martinelli, Pepe, Raphinha, Rodrygo, Savio, Vinicius Jr.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Danilo, Militao, Marquinhos, Wendell – B. Guimaraes, D. Luiz – Raphinha, Paqueta, Vinicius Jr. – Rodrygo

Tippelde

Az látszik, hogy Mexikóban új csapatot építenek. Ez pedig tele lesz nehézségekkel. A brazil válogatott lehet, hogy még nincs egyben, de egy ilyen kerettel nem lehet más a cél, mint a sima győzelem.

Fő tippek:

1.: Brazil győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső