Mjällby – Sirius: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2024.07.06.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 03.
Mjällby
Teljesítmény:
D N N V V
  • Strandvallen
  • Július 05. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sirius
Teljesítmény:
D N V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsi ideig még maradunk a svéd élvonalnál. Az Elfsborg és a Brommapojkarna meccse után következzen a Mjällby – Sirius, amely elhiszem, hogy a sportfogadás híveit annyira nem hozza lázba. Két középcsapatról van szó, amelyek gyakrabban találhatók meg a tabella hátulján, mint az elején.

Most azonban nem ez a helyzet. A Mjällby remek kezdésen van túl, és 13 forduló elteltével ott vannak a harmadik helyen, olyan együtteseket megelőzve, mint az Elfsborg, a Häcken vagy a Hammarby. Megszokhattuk már, hogy a skandináv pontvadászatoknál bármi megtörténik…

A Sirius viszont csak a középmezőnyben, ezért is gondolják sokan, hogy ez biza egy sima hazai győzelem lesz…

Mjällby

Hirtelen nem ugrik be, hogy idén beszéltünk volna-e már a Mjällbyról, de majdnem tuti, hogy nem. Szóval a tavalyihoz képest megtörtént változásokról majd pár szót megejtek, illetve megnézzük, hogyan szerepeltek eddig idén.

Kezdjük a tavalyi szereplésükkel. Ahogy mondtam fent, tőlük nem megszokott az élmezőny, a legutóbbi három szezonban nem tudtak bekerülni a legjobb nyolc közé sem. Egészen pontosan a legutóbbi idényben csak a 10. helyet szerezték meg.

A keret ehhez képest nem lett nagyon átalakítva, egy halom játékost küldtek végleg és kölcsönbe, de egyikük sem az a kifejezetten meghatározó spíler. Érkezőkből nincs sok, Nicklas Röjkjaer, Abdoulie Manneh és Jakob Kiilerich jöttek csak.

Ehhez képest eddig kimondottan jól teljesítenek, 13 kör elteltével a 3. helyet foglalják el.

A rövidke szünet előtti utolsó fordulóban a Värnamo csapatát idegenben győzték le 2-1-re (Barvid Brorsson és Jacob Bergström góljaival), a szünet folyamán pedig a dán Hvidovre IF csapatával ikszeltek.

Hazai környezetben 4-2-1-es mérlegük van, rúgtak 14 gólt, kaptak 8-at, ez elég jónak mondható, csak a GAIS, a Hammarby, az AIK és a Malmö teljesít jobban saját környezetében.

Ketten nem lehetnek pályán, Adam Petersson mellett Silas Nwankwo sérült.

A várható kezdőcsapat:

Tornqvist – Brorsson, Rosler, Pettersson – H. Johansson, Röjkjaer, Gustavsson, Stahl – Gustafson, Bergström, A. Johansson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.07.24.Allsvenskan
sirius
2:3
mjallby
Allsvenskan
2023.05.14.Allsvenskan
mjallby
3:0
sirius
Allsvenskan
2023.03.04.Svéd Kupa
mjallby
3:2
sirius
Svéd Kupa
2022.07.31.Allsvenskan
sirius
0:1
mjallby
Allsvenskan
2022.04.20.Allsvenskan
mjallby
3:0
sirius
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sirius

Két jó támadóját is eladta a szezon előtt a Sirius, Tashreeq Matthews hazatért Dél-Afrikába, míg Wessam Abou Ali az egyiptomi El Ahly játékosa lett. A pótlásuk is megoldott, Yousef Salech és Noel Milleskog érkezett, no meg még Victor Ekström, Michael Martin, David Celic, Leo Walta és Marcus Lindberg.

Az edző személye nem változott, Christer Mattiasson tavaly vette át a gyeplőt, és azóta is ő tartja.

Első szezonjában 8. lett a csapat, most a 10. helyen állnak, nyilván itt azért lenne hova fejlődni.

A szünet előtt a Sirius egy fölényes győzelemmel lépett túl a Norrköpingen, 5-1-re verték a kiesés elől menekülő csapatot. Csak az új fiúk rúgták a gólokat, Marcus Lindberg és Yousef Salech kétszer-kétszer, Noel Milleskog egyszer vette be a kaput.

A Sirius mérlege 4-3-5, idegenben 2-1-3. Ez nem meggyőző…

Sérült Joakim Persson és Jakob Voelkerling Persson, eltiltott Henrik Castegren.

A várható kezdőcsapat:

Tannander – Nwadike, Carlsson, Jeng, Widgren – Stensson, Walta – Heier, Lindberg, Milleskog – Salech

Tippelde

Én nem írnám le a Siriust ezen a meccsen, viszont az idegenbeli mérlegük miatt vannak fenntartásaim. És ezért nem merem azt mondani, hogy ők fogják megnyerni a mérkőzést.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Flappy csapata az első befizetésre 200%-os bónuszt kínál 80.000 Ft-ig!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső