Molde – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.07.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 03.
Molde
Teljesítmény:
N N D N V
  • Aker Stadium
  • Július 07. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lilleström
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk is a norvég első osztályú bajnokságból érkezik. Ezúttal a Molde – Lilleström mérkőzést választottuk ki vasárnapról. Jó, hogy a skandinávok nem állnak le az EB ellenére sem, de miért is tennék, egyikük sincs ott, nem is voltak ott, és nincs annyi játékos a két ország csapataiból, akiket esetleg emiatt nélkülözni kellene. És így legalább van miről beszélnünk. De megértem azokat a sportfogadás iránt rajongókat, akiket nem igazán vonz ez a két liga. Nekik ott lesz a holnap, amikor már visszatér az EB és a Copa America is.

A Molde tavaly lemaradt a bajnoki címről, de még a dobogóról is. Idén nem szeretnék ugyanezt eljátszani, és egyelőre jobban is állnak, ott vannak hat pontra lemaradva az elsőtől. Ellenfelük a középmezőnyben található, jó erőkből áll, de láthatóan valami nem stimmel a Lilleströmmel, ezért a hazaiak számítanak ezúttal (is) favoritnak.

Molde

Nem igazán sikerült a tavalyi év a Moldénak. Annak a szezonnak címvédőként vágtak neki, de csak az ötödik helyen végeztek. Egy kupagyőzelemmel vigasztalhatták magukat, tehát az európai porondon látni fogjuk őket, a kupa ugyanis EKL-indulást ér.

Idén viszont nem szeretnék ezüsttálcán átnyújtani a bajnoki címet a Bodö/Glimtnek. Vagy bárki másnak.

Jelen pillanatban a harmadik helyen állnak, tehát terveik nem igazán úgy jönnek össze, ahogy szeretnék. Lemaradásuk most hat pont a Bodövel, négy pedig a Brann-nal szemben. Ez még behozható, és ideális esetben egy döntetlen esetén a Molde lehet a forduló nyertese. Feltéve, hogy saját meccsét meg tudja nyerni.

A hétvégén összejött a győzelem, a Tromsö otthonában 2-0-ra győztek Kristian Eriksen és Mathias Lovik góljaival. A tavalyi bronzérmes most a kiesés közelében, így ez kötelező győzelem volt.

A Molde hazai pályán 3-2-2-es mérleggel rendelkezik, ami nem túl meggyőző, három meccs óta nem tudtak nyerni. Ezen sürgősen kell javítani…

Sérültek: Veton Berisha, Oliver Petersen, Gustav Nyheim, Fredik Gulbrandsen, Kristoffer Haugen.

A várható kezdőcsapat:

Posiadala – Oyvann, Hagelskjaer, Amundsen – Linnes, Kaasa, Daehli, Breivik, Lovik – Eikrem, Eriksen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Eliteserien
molde
4:0
lilleström
Eliteserien
2023.04.23.Eliteserien
lilleström
2:1
molde
Eliteserien
2022.10.16.Eliteserien
lilleström
0:1
molde
Eliteserien
2022.04.18.Eliteserien
molde
1:2
lilleström
Eliteserien
2021.12.05.Eliteserien
molde
3:3
lilleström
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lilleström

Durván lemaradva, de a Lilleström a Molde mögött végzett tavaly a hatodik helyen. Nem tudom, ezzel mennyire voltak elégedettek, az elmúlt években volt már ennél jobb eredményük, tehát van egy tippem.

A mostani szezon sem indult túlzottan fényesen a Lilleström számára, a gárda jelen pillanatban a hetedik helyet foglalja el öt győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel.

A szünet után győzelemmel tértek vissza, hazai környezetben fogadták a KFUM Oslo csapatát, és az újoncot 2-1-re verték meg Espen Garnas és Sander Foss góljaival.

Az a durva, hogy a Lilleströmnek otthon ez volt az első győzelme. Kifejezetten gyengén muzsikáltak, míg idegenben négy győzelmük és két vereségük van.

Hiányzói is vannak az együttesnek, Mathis Bolly és Elias Solberg kérdésesek, míg Martin Ove Roseth biztosan nem játszik.

A várható kezdőcsapat:

Hedenstad – Larsson, Garnas, Gabrielsen, Tonnesen – Hoff, Lundemo, Asen – Ibrahimaj, Olsen, Felix Va

Tippelde

Megint sikerült egy meccset kifogni, ami háromesélyes, bár a skandinávoknál ritka a teljesen egyértelmű meccs. Igyekszünk óvatosak lenni, de ez nem könnyű. Maradjunk annyiban, egy fokkal esélyesebb a Molde csapata.

Fő tippek:

1.: Molde győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Gyűjtsd össze az összes zászlót a Betovo EB-játékán, és nyerj ingyenes fogadásokat!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső