Monza – Lecce: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.09.17.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 16.
Monza
Teljesítmény:
V N V V V
  • Stadio Brianteo
  • Szeptember 17. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lecce
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem akartunk csak és kizárólag angol focival foglalkozni, úgyhogy zárásként még elnézünk a talján csizmába is. És onnan egy olyan meccs következik, amely… amely azért a rangadótól messze van. Legalábbis a futballt kedvelők szerint. A Monza – Lecce két kvázi kiscsapat mérkőzése lesz, de a sportfogadás kedvelői az ilyen meccsekért is oda tudnak lenni.

Adott a tavalyi újonc, amely parádés focival a középmezőnyben, sőt szinte a felsőházban végzett, és adott egy szintén nemrég felkerült csapat, a Lecce, amely majdnem kiesett az élvonalból.

Az új szezon egyelőre a vendégeknek megy jobban, de a mostani meccs lehet majd a fordulópont mindkét együttes életében.

A Quickwinnél 2.10 most a Monza sikere, 3.50 a Lecce csapatáé és 3.40 a döntetlen.

Monza

Általában van a nagy bajnokságokban pár csapat, akik újoncként tudnak jól szerepelni. Azonban nem az első év a mérvadó, hanem a második, ezt mondják az okosok. És a Monza ebből a szempontból most nem áll jól. Hiába végeztek tavaly a középmezőny elején, ez a mostani szezon eddig nem a sikerekről szól.

A Monza ugyanis egy győzelemmel és két vereséggel a tabella 15. helyét foglalja el. Először kikaptakz Intertől 2-0-ra, utána verték az Empolit 2-0-ra, és a szünet előtt 3-0-s vereséget szenvedtek az Atalantától.

Ismét nagy volt a játékosmozgás, de szinte csak azokat vették meg végleg, akik már tavaly is a csapatot erősítették. Szóval végleg csatlakozott a kerethez Andrea Petagna, Matteo Pessina, Armando Izzo, Pablo Marí, Gianluca Caprari és Alessio Cragno is. Mondjuk Petagnát és Cragnot azonnal kölcsön is adták…

Vannak új érkezők is, mint például Roberto Gagliardini, Jean-Daniel Akpa Akpro vagy Danilo D’Ambrosio és még egy halom új kölcsönjátékos.

Utóbbi sérült, mellette pedig Davide Bettella nem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Di Gregorio – Izzo, Marí, Caldirola – Birindelli, Pessina, Gagliardini, Ciurria – Caprari, Colpani – Colombo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.28.
monza
0:1
lecce
2022.09.11.
lecce
1:1
monza
2022.02.27.
monza
0:1
lecce
2021.10.01.
lecce
3:0
monza
2021.05.04.
monza
1:0
lecce
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lecce

Kiscsapatként a Lecce minden egyes pontnak örül, ezért volt nagy szó, hogy az első körben a Lazio ellen fordítani tudtak és végül nyertek, ezért volt nagy szó, hogy idegenben ikszeltek a Fiorentinával, és ezért volt nagy szó, hogy aztán a Salernitanával is el tudtak bánni. A válogatott meccsek előtti utolsó fordulóban 2-0-ra verték meg Paulo Sousa csapatát Nikola Krstovic és Gabriel Strefezza találataival.

A tavaly a kiesés elől menekülő együttes most ott van az ötödik helyen, persze ennyiből még ítélni nem szabad. Mindenesetre jó hír, hogy ennyire össze tudták szedni magukat, főleg azután, hogy tavaly végül majdnem kiestek. Figyelmeztető jel azonban az, hogy tavaly is erősen indítottak, mégis majdnem a Serie B-ben indultak ebben a szezonban…

Alaposan átalakult a keret, Roberto D’Aversa csapata 16 játékost igazolt a nyáron. Kiemelendő Youssef Maleh, Wladimiro Falcone, Nikola Krstovic, Rémi Oudin és Lorenzo Venuti.

A válogatott szünetben Krstovic kapott egy kisebb rúgást, ami miatt a játéka kétséges volt, de úgy tűnik, hogy a támadó pályára léphet. És nincs senki, aki sérülés miatt esett volna ki.

A várható kezdőcsapat:

Falcone – Gendrey, Pongracic, Baschirotto, Gallo – Rafia, Ramadani, Kaba – Strefezza, Krstovic, Almqvist

Tippelde

Idegenben nem megy a Monzának, viszont otthon eddig hozták, amit hozni kell. A Lecce remek kezdését egyelőre nem lehet még hova tenni, ez a mostani meccs megint segít egy picit abban, hogy a kirakóst összeillesszük velük kapcsolatban…

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső