Panama – USA: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 26.
Panama
Teljesítmény:
V V N N V
  • Mercedes-Benz Stadium
  • Június 28. 00:00
Nézd élőben itt:
Rabona
USA
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, két csoportot veszünk górcső alá. A C csoport következik, melynek meccseit péntek éjjel rendezik majd meg itthoni idő szerint. Az első meccsünk éjfélkor kezdődik, Panama – USA mérkőzést fognak játszani, vagyis a rendező ország válogatottja lép újra pályára. Akik lesajnálnák a panamaiakat, gondoljanak bele, hogy nemrég az Arany-kupában Panama tizenegyesekkel legyőzte az USA csapatát az elődöntőben. De nyilván ez már egy másik meccs, ráadásul az, hogy ők a házigazdák még inkább dob a teljesítményen és a motiváción.

Az online sportfogadás szakértői egyértelmű USA-sikerre számítanak, ezen pedig nem vagyunk meglepődve.

Panama

Panama válogatottja nem hinném, hogy sokak számára lehet ismerős. A kis transzkontinentális ország 2018-ban már egyszer részt vett világbajnokságon, így esetleg onnan emlékezhetünk rájuk. Mondjuk sok olyan dolgot nem tettek, ami miatt meg kéne jegyeznünk a játékosaikat vagy az eredményeiket. Az oroszországi vb-n csoportutolsóként estek ki, 3-0-s vereség Belgium ellen, 6-1 Anglia ellen, valamint 2-1 Tunézia ellen. A sztárjátékos Felipe Baloy volt, aki egyedül tudott az ellenfeleknek gólt lőni (Tunézia elleni meccsen öngólból szépítettek).

Panama 2022-ben nem jutott ki, miután a selejtező harmadik szakaszában csak az ötödik helyet csípték meg. Volt viszont tavaly egy sikerük, amit már a bemelegítésnél is mondtam: a 2023-as Arany-kupán második helyen végeztek, az elődöntőben épp az Egyesült Államokat verték ki, hogy aztán Mexikótól kikapjanak a finálé során.

A válogatott nehéz csoportba került, rajtuk kívül még Bolívia, az USA és Uruguay van itt. A La Celeste ellen játszották első meccsüket, és elég simán kikaptak ellenük. Már 3-0-ra vezetett Uruguay, amikor sikerült szépíteni Michael Murillo révén.

Ő amúgy a keret leghíresebb játékosa, az Olympique Marseille futballistája, de rajta kívül is kifejezetten sokan fociznak Európában (Puma, José Cordoba, Eric Davis stb.).

A Famalicao játékosa, Puma egyébként megsérült az Uruguay elleni mérkőzésen, így nem lép pályára, de mellette is lehetnek változtatások.

A várható kezdőcsapat:

Mosquera – Murillo, Farina, Cordoba, Miller, Davis – E. Guerrero, Martínez, Carrasquilla Alcazar, Barcenas – Fajardo Nelson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.07.13.Gold Cup
usa
1:2
panama
Gold Cup
2022.03.28.Vb-selejtező 2022
usa
5:1
panama
Vb-selejtező 2022
2021.10.11.Vb-selejtező 2022
panama
1:0
usa
Vb-selejtező 2022
2020.11.16.Barátságos Mérkőzés
usa
6:2
panama
Barátságos Mérkőzés
2019.06.27.Gold Cup
panama
0:1
usa
Gold Cup
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

USA

Ez az ötödik alkalom, hogy az Egyesült Államok Copa Americán vesz részt, és a második, hogy meg is rendezi a tornát. Emberek százmilliói élnek itt, a nagy számok törvénye alapján remek válogatottal kellene, hogy rendelkezzenek. Maradjunk annyiban, hogy jó csapatuk van, hogy termelnek ki nagy tehetségeket, de mivel az amerikai sportok még mindig sokkal népszerűbbek, így a várt áttörés mindig elmarad.

De kétségtelen, hogy fellendülőben a sportág, köszönhetően a nagy sztároknak, mint Lionel Messi, Sergio Busquets, Luis Suarez, Giorgio Chiellini vagy még egy halom nagy reputációval rendelkező játékos, akik karrierjük utolsó állomásának az Új Világot választják.

Közben a legjobb amerikaiak meg az Öreg Kontinensre teszik át a székhelyüket, a mostani keret nagy része itt, „nálunk” focizik. Christian Pulisic, Gio Reyna, Weston McKennie vagy Folarin Balogun mind európai topklubokban játszanak. Sokat elárul, hogy Gregg Berhalter mindössze három játékost hívott be az MLS-ből. Egyetlen nagy név maradt ki a keretből: Sergino Dest sérülés miatt nem lehet ott.

Egy ilyen kerettel a távolabbi célok sem lehetetlenek, és az első meccs alapján is azt mondjuk, az USA csapatának van itt keresnivalója, főleg rendező országként.

Elsőre Bolívia legjobbjai ellen futballoztak, Christian Pulisic és Folarin Balogun találataival verték meg a dél-amerikai együttest.

A várható kezdőcsapat:

Turner – Scally, Richards, Ream, Robinson – McKennie, Johnny Cardoso, Reyna – Weah, Balogun, Pulisic

Tippelde

Az Arany-kupán nem egy ilyen erős amerikai csapat játszott, ez tehát ne kavarjon meg senkit. Panama a tisztes helytállásért lép pályára, de várhatóan már most, két kör elteltével ki fognak esni.

Fő tippek:

1.: USA győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső