Paraguay – Brazília: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 27.
Paraguay
Teljesítmény:
V N V D V
  • Allegiant Stadium
  • Június 29. 03:00
Nézd élőben itt:
Cashed
Brazíila
Teljesítmény:
D D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A torna előtt szokásos módon két nagy favoritot emlegetett a sajtó. A címvédő Argentína mellett természetes módon Brazíliát tartják a legfőbb esélyesnek az online sportfogadás különböző nagy oldalai. Míg az argentin csapat már ott van a következő körben, addig Brazília eléggé beragadt. Oké, csak egy meccsen vagyunk túl, de azt hiszem, a brazil futball válságban van. Nem hiába nyilatkozta Ronaldinho azt, amit. Miszerint ő nem tud ennek a jellegtelen együttesnek drukkolni, ahol tucatjátékosok szerepelnek igazi vezéregyéniségek nélkül.

A Paraguay – Brazília meccset viszont még álmukból felkeltve is meg kell nyerniük. Paraguay egyébként vereséggel indított, így, ha most is kikapnak, akkor gyakorlatilag meglesz a búcsú is részükről.

Paraguay

A La Albirroja vereséggel indította a Copa America 2024-es tornáját, és ez a továbbjutás szempontjából nem jó hír. Brazíliát mindenki a csoport élére várta, Costa Ricát az utolsóra, így papíron Kolumbia és Paraguay között dőlne el a második hely. Igaz, mindent megváltoztatott a tény, hogy Brazília nem tudta megnyerni az első meccsét.

Korábban olyan szakemberek ültek a kispadon, mint Eduardo Berizzo vagy Guillermo Barros Schelotto, 2023 szeptemberében viszont Daniel Garnero érkezett, egy újabb argentin.

A paraguayi válogatottnak azóta nem (sem) megy a szekér, az utolsó öt meccsükből csak egyet, egy Panama elleni barátságos mérkőzést nyertek meg.

Egy pillanatra térjünk vissza a Kolumbia elleni mérkőzésre. Fejben nem voltak ott a paraguayi védők, szó szerint, ugyanis a kolumbiaiak mindkét góljukat fejjel szerezték. Később, a második félidőben a Brighton játékosa, Julio Enciso szépített, de ez már kevés volt. Több kulcsjátékos gyengén szerepelt, mint Miguel Almiron, a Newcastle légiósa.

Ami a keretet illeti, egyedül Antonio Sanabriát hiányoljuk, aki valóban nem futott olyan jó szezont a Torinoban, ettől függetlenül nem dúskál a válogatott kiváló támadókban, szerintünk helye lett volna a végleges csapatban.

Véleményem szerint lesznek változtatások, bekerülhet a legutóbb jól beszálló Sosa – Angel Romero páros a kezdőcsapatba, de esélyt kaphat Junior Alonso is.

A várható kezdőcsapat:

Morinigo Acosta – Velazquez, Fabian Balbuena, Alderete, Espinoza Acosta – Bobadilla, Cubas, Angel Romero – Almiron, Enciso, Sosa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.02.Vb-selejtező 2022
brazília
4:0
paraguay
Vb-selejtező 2022
2021.06.09.Vb-selejtező 2022
paraguay
0:2
brazília
Vb-selejtező 2022
2019.06.28.Copa America 2019
brazília
1:0
paraguay
Copa America 2019
2017.03.29.Vb-selejtező 2018
brazília
3:0
paraguay
Vb-selejtező 2018
2016.03.30.Vb-selejtező 2018
paraguay
2:2
brazília
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brazília

Abban egyetértünk Ronaldinhoval, hogy Brazíliának régen sokkal nagyobb egyéniségei voltak. Az is lehet, hogy csak a nosztalgia szépíti meg ezeket a neveket. Nem tudom. Az viszont biztos, hogy a brazil futball régóta vár egy nagyobb trófeára, amit megnyerhet. A szövetségi kapitányi balhé után Dorival Junior vette át az irányítást Carlo Ancelotti helyett, és még a legfanatikusabb brazilok közül is jó páran kritizálták ezt a döntést.

A csapat természetesen 2026-ban újra világbajnok szeretne lenni, és a mostani Copa America egyfajta főpróba a számukra. Ha ez így van, eddig nem lehetnek túlzottan elégedettek. Ugyanis Costa Rica ellen csak egy 0-0-s döntetlenre futotta, hiába talált be Marquinhos, hiába rohamozott Rodrygo, Vinicius Jr., Lucas Paqueta és Raphinha kezdőként, Endrick pedig csereként, a szabályos gól nem jött össze.

A brazil futball erősségét mutatja, hogy milyen nevek maradtak ki Dorival Junior keretéből. Nincs itt a MU két játékosa, Casemiro és Antony (előbbi a meglepetés, utóbbi borzalmas szezont futott megint), nincs itt Richarlison, Gabriel Jesus, Matheus Cunha és nincs itt Neymar és Ederson sem. Utóbbi kettő sérülés miatt.

Itt van viszont Endrick, akitől Madridban és Brazíliában egyaránt sokat várnak.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Danilo, Militao, Marquinhos, Guilherme Arana – B. Guimaraes, D. Luiz – Raphinha, L. Paqueta, Vinicius Jr. – Endrick

Tippelde

A második meccsén már nem hibázhatnak a brazilok, nem csak nyerniük kell, de meggyőzőnek is kell lenniük azután, hogy Argentína kettőből kettőt nyert meg. Ez kell a fejeknek, a lelkeknek és a szurkolóknak is.

Fő tippek:

1.: Brazil győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső