Peterborough – Oxford Utd.: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2024.05.08.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 07.
Peterborough
Teljesítmény:
V D V N N
  • Weston Homes Stadium
  • Május 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Oxford United
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb izgalmas mérkőzésekkel készültünk számotokra, lesz itt minden. Elsőként egy angol csata a feljutásért, majd egy belga kupadöntő, végül a második – és harmadik számú nemzetközi kupasorozat elődöntőinek visszavágói. Plusz még egy pénteki spanyol bajnoki találkozó. Kezdjünk mindjárt a League One play-offjában szerdán este rendezendő Peterborough – Oxford Utd. találkozóval. Az első meccset az Oxford nyerte, ez az előny azonban nem feltétlenül lesz elég.

Az alapszakaszt a Peterborough a negyedik helyen zárta, az Oxford az ötödik lett, kimondható tehát, hogy azonos tudással rendelkeznek, és hogy apróságok fognak dönteni majd a mérkőzésen. Aki itt nyer, még nem örülhet feljutásnak, a döntő ugyanis még hátra van…

Peterborough

A Peterborough nem is olyan régen megjárta már a Championshipet, de megragadni nem tudtak. A kiesést követően pedig itt ragadtak. Első szezonjukban a hatodik helyet érték el, és bár indulhattak a play-offban, csúnya bukás lett a vége. Emlékezetes párharcot vívtak a Sheffield Wednesday-jel szemben: a hazai 4-0-s győzelem után senki nem számított meglepetésre, de a Sheffield megfordította a találkozót, hosszabbítás után 6-1-re nyertek.

A Boronak maradt a harmadosztály, ahonnan láthatóan mennének. Idén a negyedik helyet érték el, ami szintén csak rájátszást ér. Az elődöntőt ezúttal az Oxford Utd. ellen vívják, az odavágón 1-0-s vereséget szenvedtek. Magyarán mondva még nincs semmi lejátszva.

Darren Ferguson csapata (a menedzser február elején váltotta Grant McCannt) otthon egészen félelmetes, 13-5-5-ös mérlegük az 5. legjobb a League One-ban, de ami miatt aggódhatnak az Oxford játékosai az a lőtt gólok száma. Nincs senki, aki többször talált volna be a Peterboroughnál hazai pályán.

Sérült: Jeando Fuchs.

A várható kezdőcsapat:

Steer – Katongo, Knight, Edwards, Burrows – Kyprianou, Collins – Ajiboye, Randall, Mason-Clark – Mothersille

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.04.League One
oxford united
1:0
peterborough
League One
2024.04.13.League One
oxford united
5:0
peterborough
League One
2023.12.09.League One
peterborough
3:0
oxford united
League One
2023.04.01.League One
peterborough
0:0
oxford united
League One
2022.10.22.League One
oxford united
1:2
peterborough
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Oxford Utd.

Elképesztő magasságok előtt az Oxford. A csapat tizenöt éve még az ötödosztálynak számító National Divisonben játszott, majd éveket töltött a League Two-ban. Most nyolc éve tartózkodnak a harmadosztályban, de esélyt kaptak a Championshipre. Tavalyhoz képest nagyot fejlődtek, akkor ugyanis csak a 19. helyen zártak, majdnem kiestek. Idén azonban összekapták magukat, és öt éven belül harmadszor próbálkozhatnak meg a play-off megnyerésével. Mivel továbbra is itt vannak kitalálhattátok, eddig egyszer sem sikerült.

Most fél lábbal közelebb kerültek a döntőhöz azután, hogy a Peterborough együttesét hazai pályán megverték. Az egyetlen gólt Elliott Moore szerezte, ez az egy gól azonban messze nem biztos, hogy elég lesz a fináléhoz.

A bajnokságot egész jó formában fejezte be a csapat, utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, csak a Lincoln csapatától kaptak ki.

Azóta pedig ugyebár a Borot is megverték. Idegenben négy mérkőzés óta veretlenek, a Port Vale, a Burton és az Exeter sem úszta meg, a Shrewsbury legalább egy döntetlent összehozott.

A várható kezdőcsapat:

Cumming – Stevens, Moore, Brown, Bennett – Brannagan – Dale, Rodrígues, Goodrham, Murphy – Harris

Tippelde

Hogy alapból melyik csapat a jobb? Talán a Peterborough. Talán. Az Oxford most viszont olyan formában, ami a kiegyenlíti az erőviszonyokat.

Fő tippek:

1.: Oxford Utd. továbbjutás

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső