Preston – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 16.
Preston
Teljesítmény:
N V N N N
  • Deepdale
  • December 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai negyedik meccsünk némiképp nevezhető rangadónak is, hiszen két olyan együttes feszül egymásnak, akik közel vannak az élbolyhoz, konkrétan az egyikük rájátszást érő helyen áll. A Prestonról van szó, amely a kezdeti gyengélkedés, a kezdeti gólínséges meccsek után alaposan magára talált, és egy átlagos, szürke csapatból az ellenfelek réme lett. Remek formájuknak köszönhetően egészen a play-off helyekig meneteltek, és itt még nem is akarnak megállni, ha jól jönne ki a lépés, még a harmadik pozíciót is meg tudnák csípni a fordulót követően.

Hazai pályán fogadják a QPR csapatát, amely viszont láthatóan teljesen szétesett azt követően, hogy Mick Beale lelépett. A mestert a szezon során megkeresték már, a Wolverhamptonnak még nemet mondott, és azzal utasította őket vissza, hogy a megkezdett munkát szeretné folytatni a QPR csapatával, és fel akarja juttatni őket az élvonalba. Aztán eltelt egy kis idő, a csapat gödörbe került, és bejelentkezett a mesterért a Glasgow Rangers. Nekik már nem mondott nemet. Talán érezte, hogy ez a feljutás annyira nem is reális, átértékelte a helyzetét, és döntött. Lényegében ott az élvonalban a bajnoki címre hajthat, Bajnokok Ligájában és/vagy Európa-ligában vehet részt. És valószínűleg a toll is vastagon fogott, amivel a fizetését írták le neki.

Szóval, van nekünk egy remek formában levő Prestonunk, meg egy teljesen padlón levő QPR-unk. Ezek alapján esélyes a hazai győzelem, és a fogadóirodák is így gondolják ezt. 2.30-at adnak a bet365-nél a Prestonra, 3.25-öt a döntetlenre és 3.20-at a vendégekre.

Következzen a Preston – QPR mérkőzés!

Preston

A bajnokság elején sok mindent el lehetett mondani a Preston csapatáról, de a gólerős nem szerepelt a felsoroltak között. Hosszú időn keresztül alig esett gól a meccseiken, de a bajnokság közepére ezt levetkőzték. Erre nagyszerű példa a múlt hét végén játszott meccsük a Blackburn ellen. Az Ewood Parkban sikerült nyerni Jon Dahl Tomasson csapata ellen, méghozzá nem is kicsit. Woodburn már korán megszerezte a vezetést a csapatnak, és közvetlenül a fordulás után Evans kettőre növelte az előnyüket. Hiába szépített a Rovers, hamarosan ismét jött Evans, aztán őt követte Whiteman, és gyakorlatilag kiütötték a feljutásra vágyó Blackburnt Slaterék.

Volt idő, hogy négy gólt több meccsen szedtek össze, most meg alig kellett hozzá egy óra.

A Preston győzelmével felkerült a hatodik helyre, ami rájátszást ér. Ugyanannyi pontot gyűjtött a Watford, a Norwich egy, a Blackburn két pontra van lemaradva. Megszilárdíthatják a helyüket az első hatban, amennyiben most is sikerül győzniük.

Márpedig miért is ne sikerülhetne? Mondjuk azért, mert a Preston az egyik leggyengébb hazai pályán, és pontjaik többségét idegenben szerezték? Mondjuk azért? Ja, mondjuk azért…

Három győzelem, négy döntetlen, négy vereség, ennyit tud felmutatni a csapat, miközben idegenben nincs náluk jobb csapat.

Teszem hozzá, az sem segít Ryan Lowe csapatán, hogy legalább hat kulcsjátékos szereplése kérdőjeles. Emil Riis, Andrew Hughes, Sean Maguire, Alan Browne és Alistarir McCann lehet, hogy pályára léphet, de az is benne van, hogy egyikük sem. Troy Parrott pedig biztosan kimarad.

A kezdőcsapat így alaposan megváltozhat a Blackburn ellenihez képest. Minden attól függ, a kétséges játékosok pályán lehetnek-e. Ha teljes csapattal fogadják a QPR-t, minden esélyük megvan a győzelemre. Ha viszont csak tartalékosan vágnak neki a találkozónak… abból meg még bármi lehet.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Cunningham – Potts, Whiteman, Ledson, Fernández – Woodburn, Johnson – Evans

Egymás elleni meccsek:

A Preston már tavaly is bontogatta a szárnyait a Championshipben, értek el remek eredményeket. Mint amilyen a QPR elleni tavaszi meccsük volt. Igaz, addigra teljesen kiengedett a Rangers, a nagyon jó őszt nagyon gyenge tavasszal folytatták.

A tavalyi idényben egy mérkőzést azért a QPR is megnyert, ősszel 3-2-re.

Igazságos egyébiránt kettejük mérlege, legalábbis az utolsó öt mérkőzés alapján: Két találkozót a Preston nyert meg, kettőt a QPR, egy meg döntetlen lett.

A Preston otthonában a hazaiak vannak fölényben, 3 találkozón is ők nyertek, míg a QPR-nak ez csak egyszer sikerült. A maradék egy meccsen megosztoztak a pontokon.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.09.Championship
preston
2:1
qpr
Championship
2021.10.02.Championship
qpr
3:2
preston
Championship
2021.02.24.Championship
preston
0:0
qpr
Championship
2020.10.21.Championship
qpr
0:2
preston
Championship
2020.03.07.Championship
preston
1:3
qpr
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Ez egyre rosszabb… Mármint a QPR helyzete. Nagyon szépen indult megint az idény, úgy tűnt, hogy Mark Warburton után lett egy edzőjük Mick Beale személyében, aki valóban változást hozhat az együttes életében, de ez is hiú ábrándnak bizonyult, november végén a mester lelépett. Erről fentebb már olvashattatok, nem ismételném önmagam. Az elmúlt időszakban Paul Hall ült le a kispadra, de ő csak ideiglenes megoldás volt, azóta már Neil Critchleynek szavazott bizalmat a vezetőség. Ő korábban a Blackpool edzője volt, majd Steven Gerrard mellé szegődött, és az Aston Villa segédmenedzsere lett.

Az angolnak nincs könnyű dolga, egy olyan csapatot vett át, amelyik épp padlón van. A leggyengébb formában ők vannak a Championship 24 csapata közül, sorozatban hat nyeretlen meccsen vannak túl. A hétvégén a Burnley meglehetősen simán győzött a Loftus Roadon, és a 0-3-as végeredménnyel két tippünk is bejött. Egyrészt az, hogy Telláék győznek, másrészt az, hogy a QPR nem rúg gólt.

Pedig alapjáraton ez egy nem rossz csapat, ez látszott is a szezon elején. Egyetlen kulcsjátékos hiányzott, az az Ilias Chair, aki szombaton bronzéremért játszik majd a marokkói válogatott mezében. Pontosabban, a kispadon fog ülni, eddig egy percet sem kapott…

Rajta kívül még egy hiányzója lesz a csapatnak, Tyler Roberts, aki sérült.

Critchleynek ez lesz az első meccse, és rögtön változtathat is a kezdőcsapaton, de még a felálláson is. Esélyes, hogy Rob Dickie visszatér a kezdőbe, Jimmy Dunne pedig kispados lesz.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Laird, Dickie, Clarke-Salter, Paal – Field, Dozzell, Iroegbunam – Willock, Dykes, Shodipo

Tippelde

Critchleynek nagyon nehéz dolga lesz. És az ideje nem túl sok. Ha szeretné még visszahozni ezt a szezont, akkor azonnali javulásra lesz szükség. A Preston hazai pályán nem remekel, de ezt a mentálisan szétesett gárdát el tudják kapni.

Nem számítok jó meccsre, így a hazai győzelem mellett még a két és fél gól alatti eredményt is megtippeljük.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.31 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.264 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső