QPR – Burnley: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 09.
QPR
Teljesítmény:
N V V V D
  • Kiyan Prince Foundation Stadium
  • December 11. 14:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Minden szombati mérkőzéssel megvagyunk, de itt még nincs vége a 22. fordulónak. Vasárnap, valamint hétfőn is lesz meccs, összesen három, és ezekről is beszélni fogunk. Elsőként jöjjön a QPR – Burnley. Itt is két nagy múlttal rendelkező együttesről van szó, akiknél a terv a feljutás. A vendégek haladnak jó úton, ugyanis a kezdeti nehézségeket követően magukra találtak, és egészen az első helyig meneteltek. Ezt kellene most megőrizni, de ez ebben a bajnokságban nem túl könnyű, mivel a csapatok nagyjából ugyanazt a szintet képviselik, és az élmezőny is nagyon együtt mozog. Ha most kikapnának, a Sheffield United előzhetne, egymás után két bukó pedig még lejjebb kerülhetnének.

Az üldözők között van a QPR, amely tisztes távolból követi a Burnley-t. Jól kezdtek, ám a világbajnokság előtt jó pár kellemetlen vereséget gyűjtöttek be, aminek köszönhetően egészen a hatodik helyig csúsztak vissza. Ez még mindig osztályozót jelent, azonban rajtuk kívül még négy csapat szerzett 31 pontot, további kettő pedig 30-at. Rájuk még inkább igaz, amit fentebb mondtam, egy rossz eredmény után nehezebb dolguk lesz.

A QPR abban bízhat, hogy a Burnley otthon veszélyes inkább, idegenben meg lehet fogni őket. De nem így, nem ilyen formában.

A bukmékerek szerint a QPR-sikerre kevesebb az esély, 3.10-et adnak most, a döntetlen 3.40, míg az első helyen álló Kompany-kompánia 2.30-as szorzót kapott.

QPR

2015-ben volt utoljára az első osztály tagja a Queens Park Rangers, az együttes egy szezon után kiesett, és azóta a másodosztályban szerepelnek. A tavalyi őszt nagyon jól teljesítették, ott volt a lehetőség arra, hogy akár szintet lépjenek ismét. De helyette lejjebb csúsztak, és csak a középmezőnyben végeztek.

Na most, az ősz ismét jó, de ezt a formát fent is kéne tartani. Mármint nem ezt a mostanit… Mert az valami borzalom. A Rangers a legutóbbi öt meccséből négyet elveszített, kikaptak a Birminghamtől, a West Bromtól, a Huddersfieldtől és a Coventrytől is, ikszeltek a Norwichcsal. Itt is az figyelhető meg, hogy a tabella hátsó felében levő csapatok zöme verte meg a feljutásra vágyó együttest. És ebből is látszik, hogy a Championshipben nem lehet biztosra menni, itt tényleg mindenki megverhet mindenkit.

Összességében még így is a hatodik helyen vannak, de ahogy mondtam, csúsznak lefelé. Kilenc győzelmük mellett négy döntetlenjük és nyolc vereségük van. Hazai pályán 5-2-3-as mérleggel rendelkeznek. Két hazai forduló óta itt is nyeretlenek…

A gyenge szereplés ellenére az együttes kitartott edzője mellett, Mick Beale viszont nagy lehetőséget kapott, a skót Rangers kispadját. Amit már nem tudott visszautasítani. Előtte amúgy a Wolverhampton padját is felkínálták neki, de ott még nemet mondott, mondván, szeretné a megkezdett munkát folytatni a QPR-nál. Ideiglenesen Paul Hall vette át az irányítást, de a fejesek gőzerővel keresik az utódot.

Utolsó meccsére a VB előtt került sor, a Coventry otthonában 2-0-s vereséget szenvedett az együttes.

Amíg a VB tart, a QPR nem tétlenkedett, és a Livingston ellen játszott egy mérkőzést. Amit meg is nyertek 2-1-re.

Vannak olyan emberek, akik nem örülnek annak, hogy Marokkó menetel a világbajnokságon. Ilyenek mondjuk a belgák, ilyenek a spanyolok, és ilyenek a QPR szurkolói is. Hiszen Ilias Chair még mindig Katarban van. És míg ott nem igazán számít a játékára Regragui, addig a Burnley ellen nagy hasznát vennék.

A csapat másik hiányzója Tyler Roberts, aki sérülés miatt marad ki. Az új edző formációt nem fog változtatni a hírek szerint, marad a 4-3-3-as felállás.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Laird, Dunne, Clarke-Salter, Paal – Field, Dozzell, Iroegbunam – Willock, Dykes, Armstrong

Egymás elleni meccsek:

A Burnley hosszú éveket töltött a Premier League-ben, mielőtt tavaly kiestek volna. Mivel a QPR meg folyton a második vonalban szerepelt, régóta nem találkoztak egymással. Egészen pontosan 2016 óta nem, abban az évben sikerült a feljutás a Burnley számára.

Amikor a legutolsó meccs is már hatéves, nem igazán szoktunk részletesen beszélni a találkozókról, hiszen nem sok értelme van. A keretek lecserélődtek, más az edző stb.

Szóval csak tényszerűen jöjjön a felsorolás: Az utolsó öt mérkőzésből kettőt a Burnley nyert, egyet a Rangers, kettő döntetlennel végződött. A QPR otthonában a Burnley 2008 óta nyeretlen, ez idő alatt öt meccset játszottak: Négy döntetlen között volt egy hazai diadal is.

Előző 5 meccs eredménye
2016.05.02.Championship
burnley
1:0
qpr
Championship
2015.12.12.Championship
qpr
0:0
burnley
Championship
2015.01.10.Premier League
burnley
2:1
qpr
Premier League
2014.12.06.Premier League
qpr
2:0
burnley
Premier League
2014.02.01.Championship
qpr
3:3
burnley
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

Én nem vártam kiemelkedő teljesítményt a Burnley-től, őszintén szólva azt hittem, hogy a középmezőnyben fognak ragadni azt követően, hogy kiestek a PL-ből. A fél keretet útnak engedték, ez pedig több kulcsjátékos távozását jelentette. Az edző is távozott, az ideiglenesen megbízott Mike Jackson helyét Vincent Kompany vette át, aki sok rutinnal nem rendelkezett korábban. Játékosként kiváló volt, ismerte is az angol focit, hiszen évekig a Manchester City játékosa volt, viszont nem lehetett tudni, hogy egy általa újra felépített együttessel mit tud kezdeni.

Kezdetben nem ment könnyen a Burnley-nek, jöttek gyenge eredmények, viszont ahogy az új játékosok megtalálták a helyüket a pályán, és Kompany is ráérzett, kitől, mit várhat, az eredményeken is meglátszott ez.

Elkezdtek felfelé jutni, és most 41 ponttal az első helyen állnak. Az egyik legjobb forma az övék, az utolsó öt meccsükből csak a Sheffield United ellenit veszítették el, a másik négyet megnyerték. Egyébként pont a Sheffield az, amelyik üldözi őket.

A világbajnokság előtt szintén rangadót játszottak, hiszen a harmadik helyen álló Blackburn együttesét fogadták hazai pályán. Az első félidőben még nem jöttek a gólok, de aztán a másodikban Ashley Barnes duplázott, illetve betalált Anass Zaroury is.

Aki most biztosan nem lesz ott a pályán. A belga-marokkói kettős állampolgárt Amine Harit kiesése miatt hívták meg a marokkói csapatba. Igaz, pályára még nem lépett.

A Burnley egyébként hazai pályán tűnik megállíthatatlannak, még veretlenek, viszont idegenben jöttek már rosszabb eredmények. Négy meccsüket nyerték meg, négyszer döntetlent játszott a gárda, és kétszer kikaptak.

Zarouryn kívül három sérültje még lesz a csapatnak: Scott Twine, Darko Churlinov és Ashley Westwood nem áll készen a játékra. Jay Rodriguez szereplése kérdéses.

Mivel főként támadók terén szűkültek a lehetőségek, Kompany lehet, hogy átáll a 4-2-3-1-es hadrendre.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Vitinho, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen – Cullen, Cork – Manuel, Brownhill, Tella – Barnes

Tippelde

Mick Beale távozása után, ideiglenes edzővel folytatja a Rangers úgy, hogy egyik legjobbja nem lesz ott a pályán. Kompany legényei ugyan idegenben képesek a gyengébb játékra, de a mostani QPR ezer sebből vérzik.

Így ezúttal azt mondjuk, a Burnley megnyeri a találkozót, méghozzá úgy, hogy gólt sem fognak kapni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.31 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.32 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső