RB Leipzig – Manchester United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 07.
RB Leipzig
Teljesítmény:
D N N V D
  • Red Bull Arena
  • December 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester Utd.
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Számomra ez a meccs a másik, amit a Fradi találkozóján kívül a legjobban várok, ha nem tudjátok, miért, akkor elegendő ránézni a tabellára. A Bajnokok Ligája H jelű csoportjában ugyanis három kilenc ponttal rendelkező csapat van, és legyenek bármennyire jók, az egyiküknek csak az Európa Ligában jut majd hely. De hogy melyikük lesz az, az egyelőre még nagyon kérdéses. Az oddsok alapján a PSG helye a legbiztosabb, ők a már kiesett Istanbul Basaksehir ellen játszanak az utolsó fordulóban, és itt van nekünk az RB Leipzig – Manchester United meccs.

Az odavágó meglepően nagyon sima lett, 5-0-ra nyertek az Old Traffordon a Vörös Ördögök. Erősen kétlem, hogy hasonló végeredményt láthatunk majd holnap este…

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Istanbul Basaksehir – RB Leipzig

Igazi thriller zajlott a pályán Törökországban, egy hétgólos meccsen sikerült nyernie Gulácsi Péter és Willi Orban csapatának. A törökök ismét bebizonyították, hogy nem érdemtelenül nyerték meg a török bajnokságot és még szívesen néztem volna őket, akár az Európa Ligában, de ezzel a vereséggel eldőlt, hogy biztosan nem lehetnek ott tavasszal a folytatásban.

Rettentően bekezdtek a németek, valósággal kapujukhoz szögezték Okan Buruk együttesét, akik hiába játszanak jól hazai pályán, ezúttal esélyük sem volt kibontakozni a kezdetekkor. Számtalan lehetőség (jó, de meg lehetett számolni, 3) is kimaradt, addig a hazaiak el sem jutottak a magyar válogatott kapujáig.

Az első gól mégis a szerencsének köszönhető. Marcel Sabitzer próbálkozott távolról, lapos lövését a keresztbe futó Poulsen megpróbálta átugrani, de a lábán mégis megpattant a labda. A lehető legszerencsésebben jött így kis a lépés a Leipzignek, mert Mert Günokot ez annyira meglepte, hogy mellette szépen hálóba csorgott a játékszer.

Kezdett a gól után magához térni a Basaksehir, szép támadásokat vezettek, még helyzetig is eljutottak, de Mukiele a félidő végén betalált, kétgólosra növelve a vendégek előnyét. De Kahveci, a hazaiak középpályása tett arról, hogy izgalmas legyen a második félidő, még a lefújás előtt ő is betalált.

A folytatás már egy bátrabb Basaksehirt hozott, de a sorsukat így sem kerülhették el, pár közeli próbálkozás után Dani Olmo egy szép szólót követően rúgta meg a harmadik lipcsei gólt. És innen vált érdekessé a meccs (bár panasz eddig sem lehetett rá), és Kahvevi ismét lecsapott. Ez a gólja sem volt csúnyább, mint az első, de a harmadik… Na, arra tényleg csak csettinteni lehet. Szinte a semmiből egyenlítettek ki a hazaiak, és már úgy tűnt, vége a dalnak a Lipcse számára, de a hosszabbításban jött Alexander Sorloth és megszerezte a győzelmet a vendégeknek.

Egyébként a Trabzonsporból igazolt támadó a bajnokságban még nem talált be, ez volt az első gólja új csapatában.

Előző meccs eredménye
2020.10.28.Bajnokok Ligája
man united
5:0
leipzig
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United – PSG

Nem volt ez sem egy rossz meccs, itt is van miről beszélni, szerencsére a gólok is potyogtak. A MU az első meccsükön 2-1-re megverte a PSG-t, erőteljes meglepetést okozva a sportfogadók jó részének.

Ezúttal pedig visszaadta a kölcsönt a francia csapat, amivel jól kiszúrt a Manchesterrel. Az angolok ugyanis győzelem esetén biztos továbbjutónak mondhatták volna magukat. Most meg még a kiesés réme is fenyegeti őket.

Már hat perc játék után vezetést szerzett a PSG, Neymar gólja hamar átrendezte Ole Gunnar Solskjaer taktikáját. A MU minden mindegy alapon nekiesett a hazaiaknak, és jól tették, a korai gól nagyon kellett a csapatnak.

Csakhogy az előny nem tartott ki, Marcus Rashford a félidő derekán egyenlített, kezdődhetett egy új meccs.

A második félidőben egyetlen perc elegendő volt ahhoz, hogy ismét új fordulatot vegyen a meccs. A 69. percben Marquinhos találatával ismét vezetést szerzett a PSG, majd Fredet kiállította a játékvezető. Talán kicsit szigorú ítélet volt, de ha belegondolunk, hogy előtte egy egyértelmű piros lapot úszott meg a középpályás, máris más színben látjuk a sztorit.

Solskjaer még cserékkel próbálkozott új lendületet adni a csapatnak, de egyenlítés helyett a mérkőzés hosszabbításában egy újabbat kaptak, Neymar talált be ismét.

Összefoglalás

Egy nagyon fontos dologgal kezdeném az összefoglalót: A Lipcse a hétvégén rangadót játszott, a Bayern München otthonába látogattak, és a bajor címvédő (Bundesliga és BL címvédő) nem tudta legyőzni Orbanékat, 3-3 lett a végeredmény.

Ebből is látszik, hogy az az 5-0 csak egy kisiklás volt, és a németek mindent meg fognak tenni, hogy bemasírozzanak a legjobb 16 közé. Erre hazai pályán minden esélyük megvan.

Persze, a MU-t sem kell leírni, ők is képesek idegenben jó teljesítményre, hiszen a PSG-t is megverték.

Ez mondjuk a Lipcsére is igaz, ők hazai pályán múlták felül Di Mariát és társait, Gulácsi akkor tizenegyest hárított.

Remek csatárok alkotják a Manchester csapatát, Cavani egyre jobb formába lendül, Rashford még mindig az egyik legnagyobb tehetség, Greenwooddal egyetemben, és akkor még egy szót sem ejtettem Bruno Fernándesről. Nehezen hiszem, hogy legalább egy gólt ne lőjenek.

De ugyanezt elmondhatom a Lipcséről is, és véleményem szerint ott a védelem is erősebb.

Hajlok a hazai győzelem felé, de igazából inkább arra fogadok, hogy mindkét együttes hálóba talál. Ne feledjük, ha korán esne a találkozón egy gól, akkor a másik csapatnak nyílt sisakkal kell támadnia, vagy vége a dalnak.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső