Reggina – Frosinone: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 07.
Reggina
Teljesítmény:
N D N N D
  • Stadio Oreste Granillo
  • December 08. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Frosinone
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Erről a találkozóról mindenképp akartunk írni, amikor megállapodtunk abban, hogy az olasz másodosztályú hétközi fordulóba belenézünk. Ez ugyanis egy rangadó, hívjuk bátran a forduló leginkább várt mérkőzésének. Hiszen az első helyen álló Frosinone utazik a Regginához, akik meg a második helyet foglalják el a tabellán.

Kicsit meglógott a két gárda a többiektől, hat, illetve kilencpontos előnyük van a harmadik helyen álló (meg a negyedik, ötödik, hatodik) csapattal/csapatokkal szemben. Nem történik probléma, ha esetleg nem sikerül nyerni, még egy hatpontos hátrányt is le lehet dolgozni. De a csapatok célja minden bizonnyal nem az, hogy kikapjanak, inkább, hogy legyőzzék ellenfelüket.

A Reggina abszolút meglepetés eddig, tavaly nem a feljutás volt a legfőbb céljuk, sokkal inkább az, hogy ne essenek ki. A Frosinone más tészta, róluk már a szezon előtt tudtuk, hogy vissza akarnak kerülni a legfelsőbb osztályba. Egyelőre jó úton haladnak…

Izgalmas meccs várható, két olyan csapattól, akik alig ikszeltek eddig az eltelt tizenöt fordulóban. Most is várható, hogy döntés születik, de az is lehet, hogy jön a harmadik döntetlen… Mivel ezzel a mondattal semmit, de tényleg semmit nem mondtunk el, így inkább kifejtjük, és a végén megpróbálunk jó tippet adni a Reggina – Frosinone meccsre.

Egyébként a fogadóirodák azt mondják, hogy a két csapatnak majdnem azonos esélyei vannak. A Reggina győzelmére 2.50-es szorzó jár, a Frosinone sikerét 2.80-ra taksálják, míg a döntetlen 3.00-n áll.

Reggina

Nem mondom, hogy a Regginának a múlt idényben kiesési gondjai lettek volna, végül mondhatni simán bent maradt, de azért nem sok kellett ahhoz, hogy osztályozót játsszanak. A csapat a 14. helyen fejezte be a bajnokságot, erőteljes negatív gólkülönbséggel, kifejezetten rosszul sikerült idény volt az együttes számára. De a célt, a bentmaradást kiharcolták. A mostani a harmadik évük a másodosztályban, előtte négy esztendőn át voltak a harmadosztályban, de megjárták a D-ligát is.

A mostani szezonban eddig nagyon kijön a lépés a csapat számára. Bizonyára több oka van ennek, de az egyik biztosan az edző személyében keresendő. Idén nyáron nevezték ki ugyanis Filippo Inzaghit, aki már több csapattal is csodát tudott művelni. Játékosként ő volt a híresebb, edzőként viszont még Simone, az öccse nevezhető sikeresebb szakembernek, szóval van hova fejlődni. És Pippo jó úton halad.

A legnagyobb sikere talán az, hogy feljuttatta a Beneventot az első osztályba, igaz, azonnal ki is estek. Tavaly a Brescia csapatához igazolt, de márciusban onnan is távoznia kellett. A csapat végül a rájátszásba került, de a Monzával az elődöntőben nem bírtak. Ezután az elnöknek ismét hivatalosan ki kellett neveznie Inzaghit, mivel a szerződésében volt egy olyan záradék, hogy nem rúghatják ki, ha a csapat az első nyolcban végez… Ez is ilyen tipikusnak mondható olasz sztori, igaz?

Filippo nem maradt sokáig a Bresciánál, nyáron váltott, és a Reggina mestere lett, ahol azonnal munkához látott. Az eredmények pedig látszanak már most. Lehet, hogy a csapat nem fog feljutni, de egyelőre eléggé meglógtak a többiektől, 29 pontot szereztek, ha most nyernek, beérik az élen álló Frosinonét. Otthon nagyon erősek, csak egyszer kaptak ki, a Perugia verte őket, majd volt még egy döntetlenjük a Beneventoval. Többi meccsüket viszont megnyerték.

Ironikus, utolsó két meccsét a csapat pont Inzaghi utolsó két csapata ellen játszották: Előbb ikszelt a Reggina a Beneventoval, majd megverték a Bresciát 2-0-ra Fabbian és Ménez góljaival.

A nyáron nem kevés jó játékos csatlakozott hozzájuk. Gianluca Di Chiara, mellette megvették Federico Santandert, Joel Obit és Riccardo Gagliolot, kölcsönben jött Hernani és még egy halom új játékos.

A keret szinte majdnem teljes, a szezon előtt sérült meg Andrey Galabinov, egyedül ő nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Colombi – Pierozzi, Gagliolo, Camporese, Di Chiara – Fabbian, Majer, Hernani – Canotto, Ménez, Rivas

Egymás elleni meccsek:

A két együttesnek négy friss meccse van, azt megelőzően viszont tíz évet kellene visszamennünk az időben, hogy közös találkozót láthassunk. Szóval maradunk a tavalyi, valamint a tavalyelőtti meccseknél. Amik mondhatjuk, hogy változatosak voltak, hiszen a négyből kettőt a Frosinone húzott be, kettő meg döntetlennel végződött. Azon a bizonyos 2011-es meccsen tudott a Reggina utoljára nyerni. A tavalyi idényben egyszer 0-0-ra végeztek, fél évvel később a Frosinone nagyon simán 3-0-ra nyert a Reggina ellen.

Amikor a Reggina játszik otthon, az eredmények is kicsit jobbak. Négy találkozójuk volt az Oreste Granilloban, ebből kettőt a hazaiak nyertek meg (2010-ben és ’11-ben), egyszer a Frosinone volt erősebb (2021-ben) és egyszer ikszeltek (szintén 2021-ben).

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.23.Serie B
frosinone
3:0
reggina
Serie B
2021.09.25.Serie B
reggina
0:0
frosinone
Serie B
2021.05.10.Serie B
reggina
0:4
frosinone
Serie B
2021.01.23.Serie B
frosinone
1:1
reggina
Serie B
2011.03.01.Serie B
reggina
2:1
frosinone
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Frosinone

Akik nem követik a Serie B-t, azoknak is ismerős lehet a Frosinone, hiszen négy éve megjárták az első osztályt. Csak nem tartott sokáig az ottlétük, egyből kiestek. Nem csak emiatt, hanem azért is lehet a csapat ismerős, mert ismert edzőjük volt és van most is. Először a kiesés után Alessandro Nesta vette át a gárdát, de ő egy szezon után távozott. A helyére Fabio Grosso érkezett, jelenleg is ő a mester.

A kiesés óta egyszer sem volt reális esélyük a visszakerülésre, idén viszont ott vannak az első helyen. Az olaszoknál az első kettő egyből felkerül, tehát nagyon jó helyzetben van az együttes. Kilencpontos előnyük van a harmadik, negyedik és ötödik helyezettel szemben.

A Frosinone idén csak háromszor kapott ki, az utolsó tíz meccsükből csak egyet veszítettek el. Nem jó hír, hogy mindhárom vereségüket idegenben szenvedték el. Hazai mérlegük elég patika, de idegenben azért becsúsznak rosszabb eredmények. Kikaptak a Parmától, előtte pedig a Cittadellától és a Beneventotól.

Szükség lenne a sikerre, mivel az elmúlt két hétben egy meccset sem tudtak megnyerni: ikszeltek a Cagliarival, majd múlt héten a Südtirollal.

Grosso is jó helyzetben van sérültek terén, az ő kerete is szinte teljes. Egyedül Lhassine Koné játékában nem lehet bízni.

A várható kezdőcsapat:

Turati – Sampirisi, Lucioni, Ravanelli, Frabotta – Rohden, Mazzitelli, Boloca, Garritano – Moro, Mulattieri

Tippelde

A Reggina hazai pályán idén nem játszott még két és fél gól alatti meccset. A Frosinone viszont idegenben nem egy gólzáporos együttes. A győzelem sokkal jobban kell a Regginának, akik jó esélyt kaptak, hogy átvegyék a vezetést. Így nekik lesz sietősebb, ők fognak támadni.

A Frosinonénak az iksz is elég, és ezt tudja Grosso is. Szerintem ezúttal is lesznek gólok, és közelebb látom a győzelemhez a Regginát, mint a Frosinonét.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.17 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.21 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.12 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső