Rotherham – Stoke: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 23.
Rotherham
Teljesítmény:
V V D N V
  • AESSEAL New York Stadium
  • December 27. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Stoke
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mostani csapatokkal az idei szezonban nem igazán foglalkoztunk. Ennek is megvan az oka, egyikük sem az az izgalmas csapat, amennyiben vannak szurkolóik itt Magyarországon, ők legyenek szívesek nem duzzogni amiatt, amit most mondok. De szerintem a Rotherham és a Stoke egy elég szürke csapat. A Rotherhamben van némi fantázia és izgalom, de a Stoke folyamatosan süllyed lejjebb és lejjebb, és… Talán ez az oka, hogy nem igazán szerepeltek azóta, hogy az angol másodosztályt is felvettük a műsorba.

De ez most megváltozik, mivel teljes forduló van, mi pedig a teljes fordulóról szeretnénk írni.

A Rotherham tavaly jutott fel a harmadosztályból, miután a League One-ban a második helyet érték el. Szereplésük egyelőre – mint mondtam – izgalmaktól mentes, ahogy egy újonctól megszoktuk, leginkább az erejüket az emészti fel, hogy ne kerüljenek kiesőhelyre. Ez egyelőre megy, de a középmezőny hátuljánál nem jutottak előrébb. Valószínűleg az első szezonjukban ez is elég lesz…

A Stoke nemrégiben még a másodosztály egyik élcsapata volt, jártak a Premier League-ben is, de ahogy tavaly, úgy idén sem tudnak tényezővé válni a Championshipben.

Ők is ott vannak a Rotherham környékén, tőlük viszont csalódás ez a helyezés. Vagy tényleg, ez volna a Stoke helye a másodosztályban?

A mostani találkozó lehetőséget ad mindkét együttesnek arra, hogy kicsit megerősítse a helyzetét a biztonságos zónában, ahhoz ugyebár illene nyerni. A bukmékerek szerint erre a Stoke-nak van nagyobb esélye. Az Unibet 3.15-öt fizet a hazai győzelemre, 3.35-öt a döntetlenre és 2.35-öt a vendégsikerre.

Jöjjön a Rotherham – Stoke találkozó!

Rotherham

A Rotherham tavaly került vissza a másodosztályba, miután 2020-ban kiestek onnan. A csapat a League One-ban a második helyet szerezte meg a Wigan mögött, és így automatikusan jutott vissza. Érdekesség, hogy a három feljutó közül az a Sunderland teljesít a legjobban, amelyik csak az ötödik helyen végzett, és a play-off során került fel a Championshipbe, a Wigan kiesőhelyen, a Rotherham meg annak közelében.

A csapat a 19. helyet foglalja el, szereztek eddig 26 pontot, amely hat győzelemből és nyolc döntetlenből jött össze, emellett van még kilenc vereségük.

Azt sem lehet mondani, hogy az újbóli rajtot – a vb-szünet után – elkapták volna, ugyanis mindkét találkozójukat elveszették eddig.

Először a Bristol Citytől kaptak ki 3-1-re hazai pályán, aztán most hétvégén a West Brom győzte le őket meglehetősen simán, 3-0-ra. Annyira simán, hogy egy pillanatig nem férhetett kétség ahhoz, melyik csapat a jobb, a labdabirtokláson ugyan nem látszott a hazaiak fölénye, de minden más mutatóban igen. A Rotherham az egész mérkőzésen kétszer igyekezett eltalálni a kaput, ebből egyszer sikerült, míg a WBA 16 próbálkozásából 9 kaput talált…

Az utolsó öt meccsükön csak egyszer nyertek, viszont meglepő, hogy az az egy siker a Sheffield United ellen volt…

Jobban jönnek a pontok otthon, 4-3-4-es mérleget tud felmutatni az együttes, ez a mérleg volt ennél sokkal jobb is, de zsinórban utolsó három meccsét elbukta a csapat hazai pályán.

Lehetetlen szavakkal leírni, mennyire fontos lenne a győzelem a Rotherhamnek. A közvetlen riválisuk ellen fognak játszani, a bentmaradás ilyen apróságoknak tűnő dolgokon is múlhat, mint nyerni a Stoke ellen.

Matt Taylornak egyetlen sérültje volt a múlt héten, és tudomásom szerint most sem lett nagyobb ez a szám. Peter Kioso az, aki majd csak egy hónap múlva térhet vissza.

Ami a kezdőt illeti, nem hiszem, hogy a menedzserük ennél jobb összeállítást pályára tud küldeni, mint amit kiküldött a WBA ellen.

Esetleg Oliver Rathbone, illetve Georgie Kelly kerülhet be a kezdőcsapatba.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Peltier, Humphreys, Harding – Kelly, Barlaser, Lindsay, Bramall – Wiles, High – Ogbene

Egymás elleni meccsek:

A Rotherham a tavalyi évet a harmadik ligában töltötte, a Stoke viszont másodosztályú volt, így tavaly nem volt közös meccsük. Idén viszont már igen. A Rotherham idegenben tudott nyerni, egy góllal győzték le a Stoke-ot, a találatot Oliver Rathbone szerezte.

A Stoke-nak 2020-ban sikerült győznie hazai pályán, előtte és utána viszont elég sok volt a döntetlen. És ezek az ikszek nagyon fordulatos és izgalmas meccsek voltak, kétszer is 2-2 lett a meccsük, egyszer pedig 3-3.

Ami a Rotherham otthonában levő meccseket illeti, ott a Stoke-nak még sosem sikerült nyernie. Nem sokat játszottak, csak hat meccset, abból hármat a hazaiak nyertek, az utolsó három pedig döntetlen lett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.18.Championship
stoke
0:1
rotherham
Championship
2021.01.19.Championship
rotherham
3:3
stoke
Championship
2020.10.31.Championship
stoke
1:0
rotherham
Championship
2019.04.13.Championship
stoke
2:2
rotherham
Championship
2018.09.29.Championship
rotherham
2:2
stoke
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stoke

Nem tehetek arról, hogy a Stoke számomra ennyire eltörpült. Régen sokkal több volt bennük, valahol érthetetlen, hogyan és mikor gyengültek meg ennyire. Vagyis, a mikort tudom, a hogyant viszont nem. Az viszont tény, hogy ez a csapat nem fog idén sem a feljutásért küzdeni, igazából örülhetnek, ha nem kell majd folyamatosan a hátuk mögé nézni.

A Stoke is közel van a kiesőhelyekhez, de milyen érdekes, ugyannyi választja el őket a 22. Blackpooltól, mint a hatodik helyen álló QPR-tól… Ebből még bármi is lehetne, de valószínűleg nem lesz.

Aztán ki tudja… A Stoke a szünet óta két forduló alatt négy pontot szerzett meg, hazai pályán 2-2-es döntetlent játszottak a Cardiffal, majd 2-1-re legyőzték a Bristol Cityt. A találkozót ráadásul úgy nyerték meg, hogy hátrányban voltak, de Liam Delap és Jacob Brown góljaival fordítani tudtak. Talán a döntetlen itt is igazságosabb lett volna egyébként.

A Stoke idegenben a jobb csapatok közé tartozik, annyi pontot gyűjtöttek a saját közönségüktől messze, mint a Norwich, a Watford, többet, mint a Swansea vagy a Blackburn.

Öt győzelmük van, két döntetlenjük és öt vereségük.

A legutóbbi találkozón D’Margio Wright-Phillips (aki egyébként Shaun Wright-Phillips fia, és Ian Wright unokája) betegség miatt nem játszhatott, mellette Sam Clucas és Josh Laurent hagyta ki a mérkőzést. Ők ezúttal sem lesznek bevethető állapotban, de Wright-Phillips már ott lehet.

A várható kezdőcsapat:

Bonham – Souttar, Jagielka, Fox – Brown, Baker, Thompson, Smallbone, Tymon – Delap, Campbell

Tippelde

Egészen rossz formában a Rotherham, és nem feltétlenül az idegenben jól játszó Stoke ellen fognak magukra találni.

Úgy gondolom, a Stoke ezen a meccsen győzedelmeskedhet, de nem azért, mert ők annyira jók lennének, inkább az ellenfél formája és egyébként játékereje miatt. Ezúttal a gólokban nem igazán bízom, így még egy két és fél gól alatti eredményt is meg lehet majd célozni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.752 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső