Sandefjord – Bodö/Glimt: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 11.
Sandefjord
Teljesítmény:
D V V N D
  • Sandefjord Arena
  • Július 13. 17:00
Nézd élőben itt:
Betovo
Bodö/Glimt
Teljesítmény:
N N N D D
Üdvözlő bónusz: 100,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem sok tisztább és könnyebb meccs van a hétvégén a norvég élvonalban. Sportfogadás szempontjából ez egy igazán egyoldalú mérkőzés, a bajnoki címvédő, jelenlegi első helyezett látogat a tökutolsóhoz. Ez a Sandefjord – Bodö/Glimt.

Valóban elég egyértelműnek tűnik minden, de a bukik nem hiába adnak 1.50 körüli szorzót a vendégsikerre. A Sandefjord és a Bodö általában jó, izgalmas, fordulatos, és ami a legfontosabb: gólgazdag mérkőzést szokott egymás ellen játszani, semleges szurkolóként pedig utóbbit szeretnék a legjobban, ami ezt a meccset illeti.

Ha a múlthetiből indulunk ki, akkor a sárga-fekete együttesen nem fog semmi sem múlni…

Sandefjord

Nem is olyan régen még arról írtunk, hogy a Sandefjord magához térhet a Tromsö ellen. Nem tértek. Utána azt mondtuk magunkban, hogy a Strömsgodset elrendezi majd őket. Nem rendezte. Szóval a Sandefjord eddig nem egészen azt csinálja, amit mi gondolunk, ezen most kell majd változtatni.

A norvég bajnokság kiesését tavaly megúszták, két pont híján nem kerültek osztályozós helyre. Mert ha odakerülnek, lehet, hogy búcsúztak volna.

Most viszont ellenállhatatlanul tartanak az OBOS Ligaen felé, 14 meccsen 10 pontot szereztek, ez kevesebb, mint egypontos átlag. Amivel nem lehet bennmaradni, még akkor sem, ha amúgy több gyengélkedő csapat van.

A Sandefjord két csapatot tudott legyőzni idáig, a Sarpsborgot, valamint a Moldét, ami nagy szó volt.

A szünet óta viszont mindössze egy pont jött össze. A HamKam elleni vereséget követte a Tromsö elleni otthoni kudarc, majd most hétvégén a Strömsgodset elleni iksz. Ez utóbbi nem mondható rossz eredménynek, csak szimplán kevés az ő helyzetükben.

Egyébként az első félidőben kerültek hátrányba, de hamar egyenlítettek Loric Mettler találatával.

Tíz pontjukból hatot szereztek otthon, két győzelmük van és négy vereségük.

Ketten nem lesznek a pályán sérülés miatt, Darrell Tibell és Aleksander Nilsson.

A várható kezdőcsapat:

Keto – Egeli, Berglie, Kristiansen, Cheng – Mork, Ottosson, Mettler – Dunsby, Tveter, Markovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.29.Eliteserien
bodö
1:1
sandefjord
Eliteserien
2023.10.21.Eliteserien
bodö
4:3
sandefjord
Eliteserien
2023.07.23.Eliteserien
sandefjord
2:5
bodö
Eliteserien
2022.10.09.Eliteserien
bodö
4:1
sandefjord
Eliteserien
2022.04.10.Eliteserien
sandefjord
1:2
bodö
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 100,000Ft

Bodö/Glimt

Nincs könnyű helyzetben a Bodö/Glimt. Kétségtelenül övék Norvégia leghíresebb csapata, és így nagyon ott vannak a figyelem középpontjában. Ez pedig azt is jelenti, hogy játékosaikat könnyebben felfedezik. Nyilván ez anyagi haszonnal jár, de sokszor találja magát ott a vezetőedző, Kjetil Knudsen, hogy új együttest kell építenie túlzással.

A Bodö tartja első helyét, bár volt egy kisebb megingásuk, láthatóan kijöttek belőle. Jót tett a szünet.

Összesen 10 győzelmük, 3 döntetlenjük és 1 vereségük van, az utóbbi öt meccsükön nem kaptak ki.

Sőt, három mérkőzés óta hibátlanok. A Haugesund és a Sarpsborg legyőzése még necces volt, de a rangadón már összekapták magukat, és kiütötték legfőbb üldözőjüket, a tavalyi ezüstérmest.

A Brann Bergen elleni összecsapás 5-1 lett, bár ahhoz, hogy ez ilyen sima legyen kellett egy vendégek által 10 perc alatt összehozott kiállítás. Nilsen nevét jegyezzük meg, mert a hatodik percben kapta az első sárgáját, a 10.-ben meg a másodikat…

Innen meg nem volt megállás, Ulrik Saltnes és Jostein Gundersen megadták az alaphangot az első félidőben, a másodikban pedig jött Patrick Berg – kétszer is -, illetve Sondre Fet.

Ez a siker visszaadta az önbizalmukat, és az ötpontos előnyük tudatában még nagyobb elánnal vetik majd bele magukat a szombati mérkőzésbe. Idegenbeli mérlegük miatt is várhatják a találkozót, hiszen hat győzelmük mellett csak egy vereségük van.

Sérültjeik: Sondre Sörli, Runar Espejord, Kasper Högh.

A várható kezdőcsapat:

Haikin – Wembangomo, Moe, Gundersen, Sörensen – Saltnes, Berg, Gronbaek – Sjövold, Evjen, Mikkelsen

Tippelde

Amikor ilyen szorzókat látunk, mindig ott van bennük a félsz. Az első az utolsó ellen, az egyik jó formában, a másik nem, relatíve magas szorzó mégis… De nem találjuk a csapdát. Szóval belesétálunk.

Fő tippek:

1.: Bodö/Glimt győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső