Sevilla – Granada: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.05.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 03.
Sevilla
Teljesítmény:
D N N N V
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Május 05. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Granada
Teljesítmény:
N D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Levezetésnek egy spanyol találkozó jön, ami… nem rangadó. Be kell vallani, a Sevilla – Granada semmiképp nem illethető ilyen szóval, hiszen egy középcsapat, valamint egy – talán – kieső gárda fut össze Andalúziában.

A Sevilla idén sem tudta átlépni a saját árnyékát, sőt még egy picit rontottak is, idén ugyanis nem nyerik meg az Európa-ligát.

Jövőre nem találkozunk velük a nemzetközi porondon, akárhogy is legyen a maradék öt fordulóban ezt már nem tudják kiharcolni.

Ellenfelük, Myrto Uzuni csapata, közel jár a kieséshez. Utolsó előttiek, és öt kör alatt tíz pontot kéne verni a Celta Vigora – meg persze a Cadizra – ahhoz, hogy bent maradjanak. Nem valószínű, hogy ez össze fog jönni…

Sevilla

Ha egy mondatban kellene a Sevilla idei teljesítményét összefoglalnom, akkor azt mondanám: Felejthető. Quique Sánchez Flores csapata megannyi viszontagság után a középmezőnyben fog valahol végezni, de ahogy fent is említettem, a nemzetközi kupaszereplésről várhatóan – biztosan – lecsúsznak.

Ez pedig egy Sevillánál igenis gond. Azt nem tudom, hogyan állnak pénzügyileg, korábban voltak problémák, még arról is szó volt, hogy jó pénzért bárkit le lehet igazolni. A keretük alapvetően erős, de azért sokat gyengült az elmúlt években, még akkor is, ha olyan játékosok tértek haza, mint Sergio Ramos. Az anno remek védelmük ettől függetlenül továbbra is gyengébb, és ez meg is látszik a teljesítményükön.

Most valami olyasmi zajlik náluk, mint tavaly José Luis Mendilibar érkezésekor. A spanyol leült a kispadra, és olyannyira összeszedte a fiúkat, hogy végül az Európa-ligát megnyerték. Idén erre lehetőségük nem volt, mivel a BL-ben csak a negyedikek lettek csoportjukban, de Sánchez Flores legalább a bajnokságban csinált valami jót.

Négy mérkőzés óta veretlenek, három győzelem után a hétvégén a nagy riválisuk, a Real Betis ellen ikszeltek. Miután Isco egy véleményes büntető után vezetést szerzett, a túloldalon Kike Salas egyenlített.

Matematikailag 15 pontot szerezhetnek még, amivel egészen a hatodik helyig léphetnének fel, de mind tudjuk, hogy ez irreális. Sanszos, hogy valahol a felső – és alsóház mezsgyéjén fognak végezni.

Mérlegük 9-11-13, hazai pályán 5-5-6, több pontot szereztek idegenben, mint otthon.

Eltiltott Suso, valamint van több sérült is: Djibril Sow, Adria Pedrosa, Oliver Torres, Nemanja Gudelj, Isaac Romero és Marko Dmitrovic.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – J. Navas, Badé, Ramos, Acuna, Ocampos – Mejbri, Agoumé, Soumare – Lukebakio, En Nesyri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.19.LaLiga
granada
0:3
sevilla
LaLiga
2022.04.08.LaLiga
sevilla
4:2
granada
LaLiga
2021.10.03.LaLiga
granada
1:0
sevilla
LaLiga
2021.04.25.LaLiga
sevilla
2:1
granada
LaLiga
2020.10.17.LaLiga
granada
1:0
sevilla
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Granada

Szinte borítékolható, hogy Myrto Uzuniék a szezon végén kiesnek. Tízpontos hátrányt kellene ledolgozniuk mindössze öt forduló alatt. Láthatóan megindultak felfelé az elmúlt hetekben, de ez már veszett fejsze nyele.

Egy kieső már van a LaLigában, nem sok kell, hogy meglegyen a második is. Úgy nem lehet bent maradni, hogy négy mérkőzést nyersz egy szezonban, jelenleg ennyinél tart a Granada. És három héttel ezelőtt még csak két sikerük volt.

Aztán legyőzték az Alavest, ikszeltek a Bilbao ellen, hétvégén pedig az Osasunát 3-0-ra verték meg. A Fradi egykori játékosa, Myrto Uzuni lőtte a második gólt, előtte Facundo Pellistri, utána pedig Lucas Boye talált be.

Két csapat is nyeretlen idegenben, az egyik a Cadiz, a másik a Granada. Ez is közrejátszik abban, hogy ki fognak esni. Mindössze három döntetlenjük van, valamint tizenhárom vereségük.

Van két játékos, akinek szereplése kétséges, Antonio Puertas és Raúl Torrente. Aki tuti, hogy nem játszhat, az Sergio Ruiz.

A várható kezdőcsapat:

Batalla – Bruno Mendez, Rubio, Miquel, Neva – Pellistri, Gumbau, Hongla, Jozwiak – Boye, Uzuni

Tippelde

Nincs már idő a finomkodásra, a Granadának csak a győzelem elfogadható. Ez azt jelenti, legyen bármilyen jó formában a Sevilla, nekik kell menniük. Kellenek a gólok, kell a győzelem, de azt hiszem, egy apró 0-1-nak is tudnának örülni a vendégek. Kérdés, hogy a Sevilla ebben mennyire lesz partner…

Fő tippek:

1.: Sevilla győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső