Sporting CP – FC Porto: Fogadási Tippek és Portugál Szuperkupa Előzetes – 2024.08.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 augusztus 02.
Sporting CP
Teljesítmény:
N N D V N
  • Estadio Municipal de Aveiro
  • Augusztus 03. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Porto
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy az előző tippnél is mondtam, lesznek ma itt jó kis meccsek a sportfogadás kedvelői számára. A Portugál Szuerkupa döntőjében a Sporting CP csap össze az FC Portoval. Riválisok ők, akik általában a bajnoki címért is együtt küzdenek – mellettük pedig még a Benfica és a Braga szokott beleszólni a dolgokba.

Egyikük a bajnokságot nyerte meg, a másik a kupát, így jön, hogy szombat este egymással megmérkőznek a legjobbak legjobbika címéért.

Talán a mostani szezon első igazán nagy meccse, nem szeretnénk félvállról venni.

Jöjjön a Sporting CP – FC Porto találkozó!

Sporting CP

Tíz pontot vert a bajnokságban a Benficára a Sporting, Ruben Amorim csapata nagyon simán lett bajnok. Más kérdés, hogy a kupadöntőt meg elbukták, de arról majd később.

Portugáliában az első két csapat indulhat a Bajnokok Ligája főtábláján, ez pedig azt jelenti, hogy a Sporting és a Benfica mellett a Portonak már nem jutott hely, ők csak a selejtezőben indulhatnak.

Amorim mester pontosan tudja, mennyire erős a kerete, így egyelőre nem mondhatni, hogy nagyon bevásárolt volna. Megvásárolta a belga foci egyik legfényesebben ragyogó csillagát, Zeno Debast mindössze 15 millió euróba került. Mellette még Vladan Kovacevic érkezett, illetve sokan az utánpótlásból.

Távozó csak Issahaku Fatawu, aki amúgy is már az előző szezont a Leicesternél töltötte, valamint Paulinho, Sebastian Coates, Antonio Adán, Luis Neto, Rafael Pontelo, Sotiris Alexandropoulos és Ruben Vinagre.

Én azt mondom, ha meg tudják tartani Viktor Gyökerest, a svéd-magyar támadót, akkor nyert ügyük van. Azonban őt megtartani nehéz lesz. Főleg, hogy a Premier League-ből keresik a támadót. Ő egymaga 43 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

Eddig három mérkőzést játszott a Sporting, legalábbis ennyiről tudunk. Ikszeltek (2-2) a Saint Gilloise-zal, megverték a Sevillát (2-1) és az Athletic Bilbaot (3-0).

Az első tétmeccsen Jerry St. Juste mellett Nuno Santos nem lehet ott sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Kovacevic – Inacio, Debast, Diomandé – Fresneda, Morita, Hjulmand, Reis – Trincao, Gyökeres, Goncalves

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.26.Portugál Kupa
porto
2:1
sporting
Portugál Kupa
2024.04.28.Liga Portugal
porto
2:2
sporting
Liga Portugal
2023.12.18.Liga Portugal
sporting
2:0
porto
Liga Portugal
2023.02.12.Liga Portugal
sporting
1:2
porto
Liga Portugal
2023.01.28.Portugál Ligakupa
sporting
0:2
porto
Portugál Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Porto

Fent említettem, mennyit vert a Sporting a Benficára. Tíz pontot. És tizennyolcat az FC Portora. Sergio Conceicao együttese alaposan lemaradt, egyetlen vígaszuk az, hogy sikerült a kupát megnyerni. A döntőben épp a Sportingot verték meg, St. Juste a túloldalon előbb gólt szerzett, majd kiállíttatta magát, ez pedig segítésg volt Joao Marioéknak. A csapat egyenlítő gólját Evanilson szerezte, majd az azóta már távozó Mehdi Taremi tizenegyesből trófeát érő gólt szerzett a 100. percben.

Ha már beszéltünk egy távozóról, nézzük meg, kik jöttek meg mentek. Ahogy említettem Taremi lelépett, méghozzá az Interbe, Mamadou Loum sem a keret tagja már, ahogy elengedték Pepe kezét is. A védő már 41 éves, de az EB-n látszott, hogy tud ő még. És így a Portonál is talán felelőtlenséget csináltak…

Szintén nincs sok érkezőből sem. Visszavásárolták Francisco Conceicaot, valamint felhoztak két fiatalt az utánpótlásból (Vasco Sousát és Rodrigo Morát).

Conceicaonak már nem lesz lehetősége (itt legalábbis idén) édesapja kezei alatt dolgozni, Sergio Conceicao ugyanis közül 400 mérkőzés után azonnali hatállyal életbe léptette kilépési záradékát. Fabrizio Romano azt írta még korábban, azért, hogy az OM edzője legyen. Csakhogy a franciák végül Roberto De Zerbi mellett döntöttek. Így Conceicao most állás nélkül maradt. Nem hinném, hogy sokáig… Ami pedig a Portot illeti, az új mester Vítor Bruno lett.

A felkészülési meccseiken csak nyertek, például játszottak a Tatabánya ellen is a nyáron.

Hamarosan visszatérhet Zaidu Sanusi, egyelőre azonban még sérült.

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – Joao Mario, Otavio, Marcano, Wendell – Nico, Varela – F. Conceicao, Pepé, Galeno – Evanilson

Tippelde

Első ránézésre a Sporting erősebb. A mérkőzést semleges helyszínen rendezik, ami inkább a zöld-fehéreknek kedvez. És ráadásul ők nagyon szeretnék visszaadni azt, amit a kupadöntőben szenvedtek el.

Fő tippek:

1.: Sporting CP győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső