Újpest – Puskás Akadémia: Fogadási Tippek és OTP Bank Liga Előzetes – 2024.07.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 26.
Újpest
Teljesítmény:
V N D V D
  • Szusza Ferenc Stadion
  • Július 28. 18:50
Nézd élőben itt:
Rabona
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
N N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippnél beszéltem arról, hogy kicsit kiábrándultam a magyar futballból. És ezzel szerintem többen vannak így ebben az országban. A Fradi egyeduralkodása unalmassá teszi a pontvadászat leglényegibb részét, miközben azt látjuk, hogy nagyobbnál nagyobb csapatok mennek tönkre, mennek a süllyesztőbe, a fűből pedig pár ezres városkáknak lesz élvonalbeli csapata. Erre az egészre baromi jó példa az Újpest – Puskás Akadémia találkozó. Utóbbi Felcsúton van, és még csak nem is város, hanem egy község kétezer lakossal. Miközben van egy négyezres stadionjuk, és a nemzetközi porondon kaptak helyet.

A másik oldalon Magyarország egyik legpatinásabb együttese van, amely az elmúlt évben a tabella alján helyezkedik el. De most, hogy itt is volt egy tulajdonosváltás, visszatérhetnek az élmezőnybe. Csak az már nem ugyanaz lesz.

Újpest

Hatalmas átalakulás folyik az Újpestnél. Ugyebár tudjuk, a belga tulajdonossal semmi nem ment rendben, a szurkolók nem igazán fogják megbocsátani Duchatalet-nek, amiket tett, gondolok itt a címer körüli botrányra, meg arra, hogy lényegében leépítette Magyarország egyik legrégebbi és legsikeresebb klubját. Az Újpest mostanában sokat szenvedett, de most, hogy a MOL rájuk tette a kezét, talán feljebb tudnak lépni. Az látszik, hogy a munka megkezdődött.

Elcsábították Bartosz Grzelakot a Fehérvártól, és a játékoskeret is hihetetlen mértékben változik.

Mondom azt először, hogy kik távoztak: Dzenan Burekovic, Franklin Sasere, Albi Doka, Luca Mack, Heinz Mörschel, Kovács Dominik, Varga Balázs, Peter Ambrose, Szabó Bálint, Stefan Jevtoski, Branko Pauljevic, Kiss Tamás, Georgios Antzoulas és Yohan Croizet.

Veretes névsor, most lássuk az érkezőket: Mamoudou Karamoko, Kaczvinszki Dominik, Baranyai Nimród, Gergényi Bence, Dénes Adrián, Babós Levente, Riccardo Piscitelli, Bese Barnabás és Joao Nunes. Utóbbi nemrég még a mostani ellenfélnél játszott, de most amúgy a portugál élvonalból tér vissza.

Szintén megfordult Magyarországon Karamoko, ő a tavalyi évet Fehérváron töltötte.

A csapat egy mérkőzését tudta megnyerni a felkészülés során, a St. Pölten ellenit, ikszeltek a Komárnóval, a Mannheimmel, kikaptak a Vasastól és az Al Ahlitól.

A várható kezdőcsapat:

Piscitelli – Keita, Nunes, Kobouri – Bese, Tajti, Onovo, Tamás – Radosevic, Csoboth – Karamoko

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.03.08.OTP Bank Liga
puskás akadémia
0:2
újpest
OTP Bank Liga
2023.11.11.OTP Bank Liga
újpest
1:2
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2023.08.04.OTP Bank Liga
puskás akadémia
3:3
újpest
OTP Bank Liga
2023.03.19.OTP Bank Liga
puskás akadémia
5:1
újpest
OTP Bank Liga
2023.02.09.Magyar Kupa
puskás akadémia
1:0
újpest
Magyar Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Puskás Akadémia

Egész Felcsút kétszer férne bele a Pancho Arénába, emellett pedig maga a név, amit eloroztak a Kispest Honvéd legendájától… nem a Puskás Akadémia az ország legnépszerűbb csapata, ezt meg kell hagyni.

Hosszasan lehetne arról beszélni, hogyan épült fel ez az egész hóbelevanc, mennyi pénzbe került (2020-ig 68 milliárd forintba, azóta meg fogalmam sincs), a Puskás Akadémia viszont ott van a nemzetközi porondon. A Dnyipro-1 csődje miatt ráadásul játék nélkül jutottak a következő fordulóba.

A PAFC-nak jobban sült el a tavalyi év, hiszen bronzérmesek lettek a Fradi és a Paks mögött, megelőzve a Fehérvárt.

Azzal nem lehet vádolni Hornyák Zsoltot, hogy ne értene a munkájához, évek óta jó csapatot épít. Más kérdés, hogy nem akadémistákkal van tele a kezdője, hanem innen-onnan leigazolt játékosokkal.

Eddig egyébként érkezők nincsenek is, a kölcsönből visszatérők mondhatók új játékosnak, de közülük is rengetegen távoztak. Nézzük, kik azok, akik a következő szezont máshol töltik:

Marius Corbu, Batik Bence, Auerbach Martin, Babós Levente, Tamás Nándor, Yevgeniy Kichun, Tóth Balázs, Mim Gergely, Farkas Bendegúz, Bakti Balázs, Ominger Gergő, Dusinszki Szabolcs, Posztobányi Patrik és Luciano Slagveer.

A felkészülés során csak ikszeltek, a St. Pölten, a Liberec és a LASK ellen is.

A várható kezdőcsapat:

Pécsi – Maceiras, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill – Szolnoki, Plsek – Komáromi, Nissila, Nagy – Puljic

Tippelde

Az Újpest nagy átalakulás alatt, és könnyen lehet, hogy most erőteljesebben fognak figyelni rájuk. Véleményem szerint itt egy meglepetés is születhet, már, ha annak vesszük, hogy az UTE legyőzheti a tavalyi bronzérmest.

Fő tippek:

1.: Újpest győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső