Uruguay – Bolívia: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.28.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 26.
Uruguay
Teljesítmény:
N N D V D
  • MetLife Stadium
  • Június 28. 03:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bolívia
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A negyedik meccsünk az egyedüli, amely egy hamisítatlan dél-amerikai meccs lesz. Ha megnézitek, a négy meccsből, amit választottunk volt mindig legalább egy csapat, amely nem Dél-Amerikából származik. Pedig magát a Copa Americát egy dél-amerikai tornának hisszük, úgy emlékszünk rá, de az idők változnak. Míg 2019-ben meghívásos alapon Katar és Japán csatlakozott, addig most itt van pár közép-, és észak-amerikai ország válogatottja is. Az Uruguay – Bolívia sportfogadás tekintetében könnyű meccsnek ígérkezik. Federico Valverde és társai a favorit ezen a meccsen, Bolívia az elmúlt években nem arról híres, hogy egy erős és sikeres csapatot épített. Most is kikaptak az első meccsükön.

Uruguay

Anno Marcelo Bielsa, az uruguayi szövetségi kapitány elmondta: ő bizony itt most egy generációváltást szeretne végrehajtani. És jó ideig a rutinos csatárokat, mint amilyen Luis Suárez vagy Edinson Cavani, nem hívta be a csapatba. Az Inter Miami csatára végül megkapta a meghívót, és ott volt a kispadon Panama ellen, de nyilván már nem rá építik a csapatot, sokkal inkább Darwin Núnezre.

Edinson Cavani pedig időközben visszavonult a válogatottól, ahogy Matías Vecino is. Rajtuk kívül még az alábbi játékosok kimaradása okozott némi felhördülést: Luciano Rodríguez, Matías Roja, David Ruiz, Facundo Torres.

Az uruguayi keret azonban így is bombaerős. A középpályán, a védelemben, a kapusposzton is klasszisok futballoznak, meglepő, hogy nem jött még ki annyira a lépés nekik, hogy valami nagyot letegyenek az asztalra. Talán majd most.

Panama ellen 3-1-re győztek egyébként, Maximiliano Araujo, Darwin Núnez és Matías Vina találtak a kapuba.

Uruguay számára már most meg lehet a továbbjutás, majd a harmadik körben a csoportelsőségért játszhatnak majd az Egyesült Államokkal.

Nagyon bő a keret, így Bielsa megteheti, hogy néhány kulcsjátékosának most, a kevésbé erős ellenfél ellen ad lehetőséget a pihenésre.

A várható kezdőcsapat:

Rochet – Nandez, Giménez, Olivera, Vina – Valverde, Ugarte, de la Cruz – Pellistri, Suárez, M. Araujo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.22.Vb-selejtező 2026
uruguay
3:0
bolívia
Vb-selejtező 2026
2021.11.16.Vb-selejtező 2022
bolívia
3:0
uruguay
Vb-selejtező 2022
2021.09.06.Vb-selejtező 2022
uruguay
4:2
bolívia
Vb-selejtező 2022
2021.06.24.Barátságos Mérkőzés
bolívia
0:2
uruguay
Barátságos Mérkőzés
2017.10.11.Vb-selejtező 2018
uruguay
4:2
bolívia
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bolívia

Nem megy a bolíviaiaknak, az elmúlt négy meccsükből négyet buktak el, utoljára felkészülési találkozón Andorrát verték 1-0-ra, ami szintén nem egy elégedettségre okot adó eredmény.

A bolíviai futball azért nem a leghíresebb Dél-Amerikában, utoljára 1994-ben kvalifikálták magukat VB-re, egy ponttal tértek haza. És azóta semmi.

A Copa America történetében egy győzelmük van, 1963-ban hódították el a trófeát, 1997-ben pedig ezüstérmesek lettek.

A mostani Vb-selejtezőn az látszik, hogy kijutni ezúttal sem fognak, egy győzelmük és öt vereségük van.

Az Egyesült Államok elleni nyitómeccsen 2-0-s vereséget szenvedtek, mondhatni sima győzelmet aratott az USMNT.

Olyan igazán nagy sztár nincs is a keretben, többségük hazai bajnokságban játszik (kiemelkedik a Bolívar és az Always Ready csapata, a gerincet ők adják). Egyedüli európai légiósuk Roberto Fernández, aki Kalinyingrádban futballozik.

A várható kezdőcsapat:

Viscarra – Sagredo, Haquin, Sagredo – Medina, Saucedo, Justiniano, Villamil, Fernández – Miguelito, Bruno Miranda

Tippelde

Antonio Carlos mesternek ezúttal sem lesz könnyű dolga. Valószínűleg Bolívia nagyon simán kap majd ki Uruguay ellenében.

Fő tippek:

1.: Uruguayi győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Heti Reload bónusz a Powbet oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső