USA – Uruguay: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.07.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 01.
USA
Teljesítmény:
V N D V N
  • Arrowhead Stadium
  • Július 02. 03:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Uruguay
Teljesítmény:
N N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk még egy meccs erejéig az amerikai kontinens csapatainál. Az Egyesült Államok utolsó (csoport)meccsére készül a Copán, amit egyébként ők rendeznek. Épp ezért lenne hatalmas ciki, ha kiesnének. Márpedig erre most jó esély mutatkozik.

Nem szép dolog ráhúzni a vizes lepedőt egy emberre, de Tim Weah, ha az USA valóban kiesik, közellenség lesz a panamai meccsen mutatottakért. A Juventus szélsője nemes egyszerűséggel agyonvágta ellenfelét, ami miatt már jó korán megfogyatkoztak az USMNT tagjai. És végül ki is kaptak. Mivel az utolsó meccsüket a csoportelső Uruguay ellen játsszák, ez áldás és átok is lehet. Áldás, mert Fede Valverdéék már továbbjutottak, átok, mert Uruguay a legjobb csapat a csoportban.

Könnyen előfordulhat, hogy végül hármas pontegyenlőség lesz, ebben az esetben a gólkülönbség dönt. Izgalmas lesz az USA – Uruguay, és nem csak sportfogadás tekintetében…

USA

Tényleg nem számított arra senki, hogy majd pont Panama fogja megverni az Egyesült Államokat, és hát a helyzet az, hogy egyben a kiesés szélére is sodorta őket. Ki-ki meccset játszik majd az USA Uruguay ellen, ahol eldől, hol végeznek. Ne felejtsük, itt a harmadik kiesik. És a kiesés a rendező ország számára nagyon ciki lenne.

Nem ők a legnagyobb favoritok, de Gregg Berhalterék szeretnének borsot törni Argentína és/vagy Brazília orra alá.

Első meccsüket Bolívia ellen játszották, simán, 2-0-ra nyertek Christian Pulisic és Folarin Balogun góljaival. A Monaco honosított támadója aztán Panama ellen is vezetést szerzett, pedig akkor már túl voltunk egy meg nem adott McKennie-gólon, valamint egy piros lapon, amit Tim Weah hozott össze. A Juve játékosa bumm, fejbe vágta ellenfelét a semmiből, miközben a labda tőlük 25 méterre vagy még távolabb volt.

Az emberhátrányt nem bírta el a válogatott, és Panama fordított. Most, két kör után három ponttal másodikok, de az utolsó meccsen ez megfordulhat. Uruguay ugyanis a csoport legerősebbje, amely jó eséllyel ott lesz a végelszámolásnál is. Két meccsén nyolc rúgott gólnál tartanak, szóval nem árt figyelni rájuk.

Másrészt pedig Panama egy már kiesett, motiváció nélküli együttessel fog játszani. Aki több pontot szerez, továbbjut. Ha mindketten nyernek, attól még az USA kieshet. Érdekes meccs lesz mindkettő.

Mint említettem, Tim Weah eltiltás miatt nem játszik, rajta kívül még Matt Turner játéka kérdőjeles, akit a Panama elleni meccs félidejében váltotta Ethan Horvath.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Scally, Richards, Ream, Robinson – Johnny Cardoso, Adams, McKennie – Reyna, Balogun, Pulisic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.06.05.Barátságos Mérkőzés
usa
0:0
uruguay
Barátságos Mérkőzés
2019.09.11.Barátságos Mérkőzés
usa
1:1
uruguay
Barátságos Mérkőzés
2002.05.12.Barátságos Mérkőzés
usa
2:1
uruguay
Barátságos Mérkőzés
1993.06.16.Copa America
uruguay
1:0
usa
Copa America
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Uruguay

Nyilván, ha egy csapatnak már megvan a továbbjutás, az hajlamos kiereszteni. Nézzétek csak meg mondjuk az Európa-bajnokságot, ahol volt erre példa a csoportkör utolsó fordulójában. Spanyolország jó példát tud mutatni, hogy kell ilyenkor játszani, rossz példának pedig ott van Portugália. Csak említsük meg azt, amiről azért elég sokan beszélnek a Copán: Uruguay lehet az, amely magával cipelheti az Egyesült Államokat. Plusz hetes gólkülönbséggel simán belefér egy egygólos vereség, Marcelo Bielsa pedig abban segíthet, hogy a legjobbaknak pihenőt engedélyez. Miért is ne tenné?

Elég cinikus hozzáállás ez részemről, de túl sokszor láttam már, hogy a rendező országnak kivételeznek. És Dél-Amerikától ez a hozzáállás azért nem áll messze amúgy sem.

Uruguay bomba jó csapattal érkezett. Meg is mutatták, hogy számolni kell velük a végén. Panamát 3-1-re verték meg, míg Bolíviát 5-0-ra ütötték ki.

Evidens, hogy mesterük lehetőséget ad a legjobbaknak a pihenőre, konkrétan szerintem az egész csapat le lesz cserélve, maximum néhány hírmondó marad a gálakezdőcsapatból.

Sérült nincs, szóval lesz kiből válogatni.

A várható kezdőcsapat:

Israel – Nandez, Giménez, Caceres, Olaza – Bentancur, de la Cruz, de Arrascaeta – C. Olivera, Suárez, Ocampo

Tippelde

Talán nem szép ilyet gondolni, de igen is, ez is a része a dolgok menetének. Uruguaynak nem kell a pont. Az USA-nak meg igen.

Fő tippek:

1.: USA győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső