Venezia – Cremonese: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.06.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 31.
Venezia
Teljesítmény:
D N N V N
  • Pier Luigi Penzo
  • Június 02. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Cremonese
Teljesítmény:
D N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak a franciáknál volt egy komoly osztályozó csütörtök este, hanem az olasz másodosztályban is. A döntőbe a Venezia és a Cremonese csapata került, ami logikus, tekintve, hogy ők végeztek a harmadik és a negyedik helyen. Az alattuk levők már kiestek. A vasárnapi meccs győztese az élvonalban folytatja, de nagyon nem egyszerű megmondani, hogy ki lesz ott.

Az odavágó sem segített ebben, nem bírtak egymással a felek. Picit előnyösebb helyzetben a Venezia, hiszen gólt sem kapva léptek túl az első mérkőzésen, és a visszavágót otthon fogják játszani.

Következzen a Venezia – Cremonese találkozó!

Venezia

Semennyit nem foglalkoztunk idén az olasz másodosztállyal, de nem is nagyon szoktunk. Most azért kerülnek sorra, mert nem igazán van más meccs, amiről beszélhetnénk. Persze, nagyon izgalmas, hogy eldől, ki jut fel a Parma és a Como mellett, tehát nem akarom a mérkőzés fontosságát degradálni.

El is árultam, hogy a Parma és a Como már biztosan ott lesz az élvonalban, előbbi lett a bajnok, utóbbi a második helyezett. A bajnokság végeztével a 3-8. helyen végző csapatok a rájátszásnak vágtak neki, mostani döntőseink viszont csak a későbbi szakaszban szálltak be.

Először egy negyeddöntő formájában az ötödik játszott a nyolcadikkal, a hatodik a hetedikkel, majd a győzteseket sorsolták össze a Veneziával és a Cremonesével. A Venezia a Palermot kapta az elődöntőben, összesítésben 3-1-gyel gázoltak át rajtuk. A góljaikat Tanner Tessmann, Antonio Candela és Nicholas Pierini szerezték.

Tegnap pedig lejátszották a döntő első mérkőzését, melyen gól ugyan nem esett, de a kapusok és a közönség mégsem unatkozott, erről tettek a felek. A legközelebb a gólhoz a Venezia állt, Pierini egy szabadrúgás után a kapufát találta el. A vendégek összesen 12-szer próbálkoztak kapura lövéssel, ebből három találta el a kaput. Az ellenfelüknél ez a szám négyszeres volt…

Megúszták viszont kapott gól és vereség nélkül, kis szerencsével nyerhettek is volna. Így a hazai visszavágóra bizakodással várhatnak. Már csak azért is, mert a Veneziánál nem volt jobb csapat hazai környezetben idén. Még a Parma és a Como sem…

Ha minden igaz Paolo Vanoli teljes csapattal mehet a visszavágóra, sem sérültje, sem eltiltottja nincs.

A várható kezdőcsapat:

Joronen – Idzes, Svoboda, Sverko – Candela, Busio, Tessmann, Lella, Bjarkason – Pierini – Pohjanpalo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.26.Serie B
venezia
2:1
cremonese
Serie B
2023.12.09.Serie B
cremonese
1:0
venezia
Serie B
2021.02.09.Serie B
venezia
3:1
cremonese
Serie B
2020.10.17.Serie B
cremonese
0:0
venezia
Serie B
2020.01.18.Serie B
cremonese
0:0
venezia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cremonese

Bánhatja a kihagyott lehetőségeit a Cremonese együttese. A mester, Giovanni Stroppa, úgy küldte pályára a fiait, hogy nyerjenek, szerezzenek előnyt a visszavágóra. Ez akár sikerülhetett is volna, ha a befejezések nem olyanok, amilyenek. Ami meg gólt érdemelt volna, azt kiszedte a mérkőzés legjobbja, a Venezia finn kapusa.

Talán győzelmet érdemeltek volna a hazaiak, statisztika meg a mérkőzés képe alapján legalábbis, de a Venezia sem érdemelt vereséget, a döntetlen így igazságosnak mondható.

Nézzük, a Cremonese hogyan szerepelt a bajnokságban!

A negyedik helyet szerezték meg, három ponttal maradtak le a Veneziától. A rájátszás elődöntőjében a Catanzaro együttesével kerültek össze, az odavágón mutatott játék nem volt az igazi, csak 2-2-es döntetlent értek el, a visszavágón viszont térdre kényszerítették az ötödik helyezettet, 4-1-re győztek. Betalált a két meccsen Frank Tsadjout, Daniel Ciofani, Franco Vazquez, Cristian Buonaiuto, Massimo Coda és Leonardo Sernicola.

Már csak azért is ígérkezik egy nagyon jó meccsnek a visszavágó, mert a Cremonese a vendégtabellán a 2. legtöbb pontot szerezte. Na meg azért, mert a tétje nagy ennek a mérkőzésnek.

Kétséges Mouhamadou Sarr és Felix Afena-Gyan játéka, míg Dennis Johnsen biztos kimarad sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Saro – Antov, Ravanelli, Bianchetti – Zanimacchia, Collocolo, Castagnet, Buonaiuto, Sernicola – Vazquez – Coda

Tippelde

A visszavágó már nem lesz gól nélküli, ebben biztos vagyok. Az olaszok szeretnek a biztonságra törekedni, itt azonban aki kikap, lemarad az élvonalról. Menni kell előre, és a szezonbeli negyedik meccsen megint az a csapat nyerhet, amelyik otthon van…

Fő tippek:

1.: Venezia feljutás

2.: Venezia győzelem

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más QuickWin játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 5.200.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső