Venezuela – Mexikó: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 26.
Venezuela
Teljesítmény:
N D V V D
  • SoFi Stadium
  • Június 27. 03:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Mexikó
Teljesítmény:
N V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jobb lett volna, ha a szünet az öreg kontinens tornáján máshogy jön ki. Mert inkább írnánk Argentína vagy Brazília soron következő meccséről, de azért a Venezuela – Mexikó sem lesz rossz.

Venezuela válogatottja az eredményei alapján hatalmas fejlődésen megy keresztül, még ha az ország állapotáról ugyanez nem is mondható el. Könnyen előfordulhat, hogy a következő világbajnokságon már ott lesznek, és most a Copán is győzelemmel kezdtek, Ecuadort győzték le. A részletekről majd később.

Ellenfelük a szintén győztes Mexikó, mely nem csak a csoport egyik favoritja, hanem az egész tornáé. Mondjuk a két gigász mellett inkább a sötét ló kifejezés illik rájuk, no meg Mexikó épp egy fiatalítási folyamatban van.

Izgalmas mérkőzés várható az online sportfogadás szerelmesei számára, de akik élőben akarnak rá fogadni, azokkal közlöm, hogy hajnali 3-ig fent kell maradni a kezdéshez…

Venezuela

Az előző mérkőzésen azt mondtam, nem biztos, hogy Ecuador akkor is kikapott volna, ha 11 emberük is ott van a pályán. Ezt tartom most is. Venezuelával ugyanis nincsenek egy súlycsoportban, legalábbis a múltban nem voltak.

De a venezuelai futball tör fel, mint az iszap, ezt kár lenne tagadni. Hogy egy példát mondjak: reális esélyük van kijutni a 2026-os VB-re, hiszen 6 forduló után a 4. helyen állnak Argentína, Uruguay és Kolumbia mögött. Nyilván ebből még lehet kiesés is, ahhoz túl sok van hátra, de szerintem régóta nem lehetett ennyire lelkes egy drukker a dél-amerikai országból.

Amelynek annyi olaja van, hogy a világ leggazdagabbjai közé is tartozhatna, helyette a világ legszegényebbjei közé tartozik. A futball remek kitörési lehetőség mindenkinek, de az igazság az, hogy nagyon kevés futballista tud komoly karriert befutni.

A mostani keretből hatan játszanak Európában, de a legtöbben külföldön futballoznak. Különleges a veterán Salamon Rondon helyzete, aki a mexikói Pachucában játszik így, karrierje vége felé.

De vissza egy pillanatra az Ecuador elleni meccsre: miután Enner Valenciát kiállították egy súlyos szabálytalanság miatt Venezuela hátrányba került.

Valószínűleg azért, mert emberelőnyben voltak, és így jobban bírták, a második félidőben tíz perc alatt tudtak fordítani. Előbb Jhonder Cadiz, majd Eduard Bello talált be, érdekesség, hogy mindketten a félidőben léptek pályára.

A várható kezdőcsapat:

Romo – González, Ferraresi, Osorio, Navarro – Bello, Herrera, Martínez – Soteldo, Rondon, Machis

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.06.06.Barátságos Mérkőzés
mexikó
3:1
venezuela
Barátságos Mérkőzés
2016.06.14.Copa America 2016
mexikó
1:1
venezuela
Copa America 2016
2012.01.26.Barátságos Mérkőzés
mexikó
3:1
venezuela
Barátságos Mérkőzés
2011.06.12.Barátságos Mérkőzés
mexikó
0:3
venezuela
Barátságos Mérkőzés
2011.03.30.Barátságos Mérkőzés
mexikó
1:1
venezuela
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Mexikó

Valamikor a közelmúltban beszéltünk egy mexikói meccsről, akkor már kifejtettem, hogy a mexikói szövetségi kapitány – Jaime Lozano – szeretné megfiatalítani az együttest. Ennek érdekében hozott pár kemény döntést, amit nem nézett mindenki jó szemmel, de úgy tűnik, kitart az elhatározása mellett a fiatal edző.

A Copa America keretben is sok a fiatal, és a nagy és rutinos játékosok jó része – mint amilyen Raúl Jiménez, Hirving Lozano vagy Guillermo Ochoa – nem kapott meghívót.

A bő keretből öten estek ki, mindannyian a közép-amerikai ország bajnokságában játszanak, és volt azért pár meglepetés, mint Bryan González és Marcelo Flores behívása.

Sokan számítottak arra, hogy Fernando Beltran és Victor Guzman is a csapat részét képezik majd, állítólag az Uruguay elleni felkészülési mérkőzésen nyújtott teljesítményükkel vágták el magukat.

Ami az első mérkőzésüket illeti, igazságtalan lett volna, ha nem nyernek, mert nagyon nyomtak, és végig ők domináltak. Összesen 20 kapura lövési kísérletük is volt, végül egy átlövés hozta meg az áttörést: Gerardo Arteaga lövését nem lehetett kivédeni.

Sérülés miatt Edson Alvarez nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

González – Sánchez, Montes, Vasquez, Arteaga – Romo, Chavez – Antuna, Pineda, Quinones – Giménez

Tippelde

Feltörekvőben a venezuelai futball, a győzelmük után Batistáék nem valószínű, hogy nyíltsisakos játékot fognak játszani majd Mexikóval. Nevik megfelel bőven egy döntetlen is.

Fő tippek:

1.: Mexikói győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső