Viking – Kristiansund: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.13.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 11.
Viking
Teljesítmény:
N N N D N
  • SR-Bank Arena
  • Július 13. 17:00
Nézd élőben itt:
Betovo
Kristiansund
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 100,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik, egyben utolsó meccsünk jön ma. Ez is a szombati norvég napról. Szintén ötkor kezdődik a Viking – Kristiansund, ami az online sportfogadás tekintetében megint nem tűnik nehéznek, de itt a kulcsszó: nem tűnik.

Ez még nem jelenti azt, hogy valóban könnyű lesz, de kétségtelen tény, hogy a hazai pályán játszó Viking az esélyese ennek az összecsapásnak. Ne feledjük, nekik tavaly is nagyon jól ment, míg a Kristiansund akkor épp a másodosztályban vitézkedett.

Most már egy ligában, és csak nyolc pont választja el őket. Hiába csak nyolc pont, a bukik esélyt sem adnak a vendégeknek…

Viking

Korrekt formában a Viking együttese, Morten Jensen csapata májusban szenvedte el az utolsó vereségét, ami még akkor is jónak mondható, ha tudjuk, hogy volt egy majd egyhónapos szünet. A veretlenség kereken ötmeccsesre rúgott, hat, ha ide vesszük azt a felkészülési találkozót is, amit az AIK Stockholm ellen nyertek meg.

Fontosabb azonban, hogy megverték a Sandefjordot, a HamKamot, a Moldéval ikszeltek, majd a szünet után legyőzték a Rosenborgot, illetve a hétvégén a KFUM Oslot.

Az újonc nem adta magát könnyen, bő egy órán keresztül előnyben is játszottak, de a hajrában Sander Svendsen és Harald Tangen góljaival sikerült a fordítás.

Ezzel a győzelemmel sikerült megelőzniük a Fredrikstadot, akik kikaptak 3-1-re. A forduló előtt mindketten 22 ponttal álltak, így most 25-22-re meglépett a Viking.

Nem mellesleg tartják a lépést a Moldéval szemben, illetve sikerült egy győzelemnyi távolságra megközelíteni a Brann Bergent.

A mérlegük hazai környezetben egész jó, bár nem hibátlan, ugyanis kikaptak a Lilleströmtől. No meg még van két ikszük is. De van négy győzelmük, és ez eléggé felhúzza az összesített képet.

Franco Lino és Kristoffer Lökberg mellett megsérült Zlatko Tripic is, esélyes, hogy a helyén játszó és amúgy gólt szerző Svendsen lesz a kezdő.

A várható kezdőcsapat:

Gunnarsson – Björshol, Stensness, Langas, Urbancic – Yazbek, Bell, Kvia-Egeskog – Chiristiansen, Salvesen, Svendsen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.24.Barátságos Mérkőzés
kristiansund
4:1
viking
Barátságos Mérkőzés
2022.10.12.Norvég Kupa
viking
1:0
kristiansund
Norvég Kupa
2022.08.31.Eliteserien
kristiansund
2:1
viking
Eliteserien
2022.07.17.Eliteserien
viking
2:1
kristiansund
Eliteserien
2022.03.06.Barátságos Mérkőzés
viking
4:1
kristiansund
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 100,000Ft

Kristiansund

Újonc csapatként más célja nem lehet a Kristiansundnak, mint tisztességgel bent maradni az élvonalban. Amikor legutóbb kiestek, az elég csúnya volt, gondolom a szurkolók emlékezetében meg is maradt.

Hát, egyelőre jól néz ki a dolog, mert a Kristiansund a hetedik helyen áll. Ez persze még nem jelent semmit, van hátra majdnem kétszer ennyi, valamint a kiesőhelyen álló Sarpsborg csak négy pontra van tőlük.

Az újonc eddig négyszer nyert, ötször ikszelt, ötször vereséget szenvedett. A szünet óta két meccsen négy pontot szereztek a hétvégén hátrányból fordították meg a Fredrikstad elleni találkozót. Betalált Ruben Alte, Oskar Sivertsen, illetve egy öngól segített bebiztosítani a győzelmet.

Az, hogy nem adnak nekik semmi esélyt a győzelemre abból fakad, hogy idegenben eddig egy csapatot tudtak legyőzni (a Lilleströmöt), mellette két döntetlenjük és négy vereségük van. Az utóbbi hét meccsen – ha minden sorozatot figyelembe vennénk – nem tudtak győzni.

Egy sérült a csapatukban, Marius Olsen.

A várható kezdőcsapat:

Lansing – Sjatil, Jarl, Aasbak, Rakneberg – Isaksen, Bruseth, Alte – Sivertsen, Mikaelsson, Gueye

Tippelde

Nem fogok füllenteni, szerintem is okkal ilyen szorzói vannak a Viking győzelmének. Szóval mást most nem is mondok.

Fő tippek:

1.: Viking győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső